Sinir bozucu

Yine mi..

Ne kadar daha katlanman lazım o adama ve oraya ?

Şafak kaç ? Ben stajerken stajım bitsin diye şafak sayıyordum , aynen seninki gibi gudubet bi patronum vardı da..

Kadercim toplu olarak özel mesaj atabilirsin..

Bildiğim nickleri yazıp ; bu işareti yazıp yolluyorsun her nickin arasına yazacan ama 5 kişi ye gidiyor herhalde

Carrie patron niye kiziyor ? :26::26:

o kızmıyor beni kızdırıyor
beni kızdırmakta üstüne yoktur.

yurtdışına gitti dün, ingiltereye ama kendisi hiç inglizce bilmiyor.
bana tercüman bul dedi buldum bi kaç tane günlük, yani 8 saatlik 235 pound istediler. patron fiyatı duyunca aman kalsın tercümansız giderim dedi.
orda iş birliği yaptığı birisiyle görüşecekti, bu kişide başka şehirden gelicekti londraya. o bana mail gönderdi, londraya gideyim ben yardım ederim yeterki biletimi ödesin dedi, patron bilet fiyatını duyunca aman kalsın gelmesin dedi.
öyle gitti tek başına.
sonra bana mail attı bana tarif et diyo, havaalanından otele nasıl gidicem, otelden çıkınca trene nasıl gidicem, trenden inince hangi metroya binicem, bilet fiyatları nedir. (hiç taksiye binmez)
herşeyi internetten araştırdım söledim ona (bende pek bilmiyorum londrayı, bi defa gitmiştim sadece)
şimdide beni 5 dakkadan 5 dakkaya arıyor yok gişedekiye şunu söle, bunu söle.
tabi geç kaldı, ben demiştim ona saat 3 e kadar fiyat daha ucuz, ama anca yetişmiş, 2 katına fiyat bulmuş bide beni suçluyor beni yanlış bilgilendirdin, bi sürü param gitti diyor. gittiği parasıda 50 pound
sinirlendim, ben internetten bulduklarımı aktardım dedim, metro ve tren hatları sitesine girdim, siz yanlış bi yere gitmişseniz yada sitede yanlış yazılmışsa ki bunu zannetmiyorum bu benim sorunum değil dedim kapattım telefonu.

Son düzenleme:
ay çıldırıcam.
o görüşmesi gereken kişiyede telefon açmıyo yazmasın diye beni arıyor ben adama mail atıyorum, adam bana mail atıyor sonra bende mail içeriğini patrona aktarıyorum

Cimri ve cahilmis patron Birde niye oradan biriyle irtibata gecmediniz.. Yasayan bir türk vardir kesin.. Iyi ingilizce bilen vs.. Diyanetin camileri var her yerde ... Kesin yardimci olurlardi...
Orasi londra ates pahasi hersey

Cimri ve cahilmis patron Birde niye oradan biriyle irtibata gecmediniz.. Yasayan bir türk vardir kesin.. Iyi ingilizce bilen vs.. Diyanetin camileri var her yerde ... Kesin yardimci olurlardi...
Orasi londra ates pahasi hersey

tamamda kanka, beleş istiyor
o işbirliği yaptığı adam dedi ona ben geliyim londraya ( kensidi manchesterda şu anda) ben yardım ederim gerek tercümeyle gerek görüşmelerle dedi, tren biletimi ödesin kafi dedi. ama kabul etmedi
ee adam kendi cebindenmi ödeyip gelicekti

Carie boşver takılma sen lafını söylemişin yeterince...

yok geçmedi sinirim
gittim muhasebeciye söledim kes benim maaşımdan dedim 50 pound yettiyse yetti dedim
bi daha aramasın burayı, ararsa kendi işini kendin hallet, nasıl olsa ben yanlış bilgi veriyorum dicem dedim
gülüyolar, sinirlenme diyolar
ama sinirlenmemek elde değil

Yuh yaw .. Kücük hesapciymis senin patron.. Telefon parasini , yasadigi stresi heseplasa adamin bilet parasindan fazla tutar...

Kadercim toplu olarak özel mesaj atabilirsin..

Bildiğim nickleri yazıp ; bu işareti yazıp yolluyorsun her nickin arasına yazacan ama 5 kişi ye gidiyor herhalde

Yaaa , ben bilmiyordum abla.. Boşa gitti yine 10 dk... Hayırsever biri benim yerime hanım ablama da atabilir

Cevapladim mutlu Kadere gönderirsin...

Bu arada utanacak bir sey degilmis

Sürahi hanım gibi, söyle şu Kader' diyo

Kader bade de safiye diyor sana...

Biliyorum bu konularda saftrikim haklı..

Sumuz bu arada sen neden kadere direk mesaj atmadın

Muhatap olmak istemiyo benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…