iş yapacağı adam istanbula gelmişti bi yemek bile ısmarlamamıştı ona, bi paket bisküvi almıştı bide çay
kızlar selam,
bugün sinirlerimi bozan bi olay oldu burdaki kızların fikirlerine güveniyorum açıkçası, biraz da morale ihtiyacım var :/ anlatsam dinler misiniz?
kızlar selam,
bugün sinirlerimi bozan bi olay oldu burdaki kızların fikirlerine güveniyorum açıkçası, biraz da morale ihtiyacım var :/ anlatsam dinler misiniz?
Olmadi cayi da kendisi demleseydi daha ucuza gelirdi
Inanmiyorum ya.. Yurdum insani
Ben böyle bir adamla is yapmak istemezdim...
arefe günü bile bizi erken göndermiyo eve ya, kaçıyor sabahtan akşama doğru geliyor, saat 4 gibi o zaman gönderiyo bizi eve
avukatlik bürosu mu ?
Olmadi bitmeyen isleri eve götürün , bos bos oturmayin
ohaa beee
carrie arkana bakmadan kaç bence
bu adam size para nasıl veriyor
Kızlarr mesaim bitti çıkıorum iş yerinden ama nolurrr bana da msj atın Kaderin sorusunu çokk merak ettim valla akşama bakarım öpüorum hepiciniziii
Ben Carrie'nin anlatıklarına şaşırmıyorum , çünkü eski patronumda böyleydi..
İşyerine su söylüyorduk , her zaman aldığımız sucu kampanya yapmış.. Damacana su alana, 6 lı şaşal hediye diye..
Biz de masamızda bulunduruyorduk , hemen içeriz elimizin altında olur diye.. Patronlar o suların öyle beleş olduğunu duyunca çok sevindiler, ev uzak olmasa da eve de bu sucudan su alırdık dediler ( Bu patron dediklerim iki eş, ikisi de dr. biri hatta öğretim görevlisi bi üniversitede ).. Sonra kaptıkları gibi o şaşal suları evlerine götürdüler ' Kızımız kantinden almasın bir de, bunları koyarız çantasına ' diyerek..
Kızlarr mesaim bitti çıkıorum iş yerinden ama nolurrr bana da msj atın Kaderin sorusunu çokk merak ettim valla akşama bakarım öpüorum hepiciniziii
Ben Carrie'nin anlatıklarına şaşırmıyorum , çünkü eski patronumda böyleydi..
İşyerine su söylüyorduk , her zaman aldığımız sucu kampanya yapmış.. Damacana su alana, 6 lı şaşal hediye diye..
Biz de masamızda bulunduruyorduk , hemen içeriz elimizin altında olur diye.. Patronlar o suların öyle beleş olduğunu duyunca çok sevindiler, ev uzak olmasa da eve de bu sucudan su alırdık dediler ( Bu patron dediklerim iki eş, ikisi de dr. biri hatta öğretim görevlisi bi üniversitede ).. Sonra kaptıkları gibi o şaşal suları evlerine götürdüler ' Kızımız kantinden almasın bir de, bunları koyarız çantasına ' diyerek..
Seni unuttuk mu
Benşde unuttunuzzz bende istiyommmm çıkacam birazdan çünküüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?