Sinir bozucu

iş yapacağı adam istanbula gelmişti bi yemek bile ısmarlamamıştı ona, bi paket bisküvi almıştı bide çay

Olmadi cayi da kendisi demleseydi daha ucuza gelirdi
Inanmiyorum ya.. Yurdum insani
Ben böyle bir adamla is yapmak istemezdim...

arefe günü bile bizi erken göndermiyo eve ya, kaçıyor sabahtan akşama doğru geliyor, saat 4 gibi o zaman gönderiyo bizi eve

Olmadi cayi da kendisi demleseydi daha ucuza gelirdi
Inanmiyorum ya.. Yurdum insani
Ben böyle bir adamla is yapmak istemezdim...

zaten biz demliyoruz çayı
geçende mağazadakilere fırça atmış, eskiden haftada 2 damacana su içiyodunuz şimdi neden 3'e çıktınız diye

avukatlik bürosu mu ?
Olmadi bitmeyen isleri eve götürün , bos bos oturmayin

yok avukatlık bürosu değil, normal şirket
zaten avukatlık stajını bitince kaçacam burdan

ohaa beee
carrie arkana bakmadan kaç bence
bu adam size para nasıl veriyor

eli titriyo verdiği zaman bile..... bu arada bayramda ne harçlık ne bişe..

Son düzenleme:
Ben Carrie'nin anlatıklarına şaşırmıyorum , çünkü eski patronumda böyleydi..

İşyerine su söylüyorduk , her zaman aldığımız sucu kampanya yapmış.. Damacana su alana, 6 lı şaşal hediye diye..

Biz de masamızda bulunduruyorduk , hemen içeriz elimizin altında olur diye.. Patronlar o suların öyle beleş olduğunu duyunca çok sevindiler, ev uzak olmasa da eve de bu sucudan su alırdık dediler ( Bu patron dediklerim iki eş, ikisi de dr. biri hatta öğretim görevlisi bi üniversitede ) .. Sonra kaptıkları gibi o şaşal suları evlerine götürdüler ' Kızımız kantinden almasın bir de, bunları koyarız çantasına ' diyerek..

küçük çocuğu var, şöför ona eti puf aldı. hemen yedi.
güzel mi dedi? evet güzel dedi
annen almıyormu sana dedi
alıyor ama herzaman değil, sadece paramız olduğu zaman alıyor dedi..

Kızlarr mesaim bitti çıkıorum iş yerinden ama nolurrr bana da msj atın Kaderin sorusunu çokk merak ettim valla akşama bakarım öpüorum hepiciniziii

manyakmış seninkide..
benim patron sık sık yurtdışına çıkar, orda yemeğe para vermemek için 20 simit 1 kg kuru pasta alır öle gider..

Kızlarr mesaim bitti çıkıorum iş yerinden ama nolurrr bana da msj atın Kaderin sorusunu çokk merak ettim valla akşama bakarım öpüorum hepiciniziii

Sen daha küçüksün , bende bilmiyorum hem bak

Şaka bir yana istemeden herkesi meraklandırdım kızlar ama önemli bi soruydu benim için , ne olur ne olmaz hani

Yetmiyor demekki :26::26::26:
Bu kadarina da ne desem bilemedim..

bizim okulda laf taşıyan ve o lafları da kendi işine geldiği gibi taşıyan biri varmış bugün öğrendim.

olay şu; okulda müdür yardımcısı açığı vardı görevlendirme yapılacaktı. ben de hem yeni geldiğim hem de bu daha 4. senem olduğu için istemedim. isteyen hocaların birinin emekliliği geçmiş diğeri 21 yıllık öğretmendi. sonra öğrendim hiç bir zaman dersine sınavına zamanında gelmeyen hiç bir işini yapmayan ve benim gibi çok kıdemli olmayan biri de istemiş müdür yardımcılığını ben de boş bulundum yüksek sesle "o isterse ben de isterim o zaman " gibi cümleler söyleyip gittim istiyorum dedim müdür yardımcılığını.

bugün başmuavinle konuştuk da 21 yıllık öğretmen dediğim koskoca adam gidip herkese "aqualilly aslında istemiyor, x hocaya gıcıklık olsun diye istiyor." demiş. bu arada yine o 21 yıllık arkadaş bize de "ben aslında istemiyorum da bakma başmuavin ve diğer arkadaşlar çok ısrar ettiler öyle yazdım dilekçeyi." demişti.

başmuavin bana gerçekten görevi isteyip istemediğimi birilerine gıcıklık olsun diye mi istediimi sordu şaşırdım ben de. anlattı sonra böyle böyle demişsin diye. ben de okulda yeni ve henüz 3 yıllık öğretmen olduğum için münasebetsizlik gibi algılanacağını düşünerek istemediğimi ama diğer arkadaşın da istediğini öğrenince benim de istediğimi söyledim.

meğer o 21 yıllıkbeyefendi yıllar yılı çok istermiş muavinliği de bir türlü olamamış. çok istiyor onlar diyince ben onlar kadar çok istemiyorum ama istiyorum evet dedim. ayrıca bana kendisnin istemediğini sizin ısrar ettiğini söyledi dedim. kadın güldü yok öyle bir şey dedi.

işte durum bu biraz karışık gibi oldu ama koskoca adamın böyle laf taşıyıp dümen çevirmesine hem sinirlendim hem şaşırdım.

bir yandan yüzleşmek istiyorum bir yandan da boşver bundan sonra muhatap olma diyorum kendi kendime.

sizin başınıza geldi mi böyle bi şey daha önce? yüzüne vurayım mı sizce söylediklerini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…