Sinir bozucu

bu senin ayağınmı?
aynı sorun annemdede var annem ameliyat olmuştu ama tekrar oldu.

sazan gibi atladım ama ayakkabıların rahat mı

Balım demedim diyorum tamam mı hiç sevmem balım , gülüm , canım - cicimli konuşmayı

savunma son sözünü söylemiştir delil yoksa savunma makamı konunun kapatılmasını talep ediyor emme bununla yetinmiyor şahsa hakaret iftira ooo bizim moralimiz altüst oldu psikolojimiz bozuldu mivekkilimmmm kader hanfendü 1.000.000 yetale manevi tazminat talebinde bulunuyor ki ileriki günlerde gerçekleşebilecek böyle vakalarda sizi parasıyla dövebilsin

kadercim nassılım yüzde 10 benim unutma

Bir soracagim bir hafta önce ayakkabi degisikligi yaptin mi ? cünkü bu rahatsizligi olanlar giydiklerine dikkat etmeli hatta ortapedik ayakkabilari tercih etmeliler.. Eger sorunun bu fotodaki kadar ilerlemis ise ameliyat olmalisin..

ondan bendede vaarrrrrr işte bundan kullanıcan parmak makarası bide kremi var eczanelerde sürekli masaj yapıyon bi güsel düzeliyor babet yok burnu kapalı ayakkabı kesinlikle sıkmayacak

kızlar acil gitmem lazım ama monalisa yı görürseniz çook teekkür ettiğimi söyleyin, posta kutusu dolu özel mesaj atamıyorum

bu senin ayağınmı?
aynı sorun annemdede var annem ameliyat olmuştu ama tekrar oldu.

sazan gibi atladım ama ayakkabıların rahat mı

Bir soracagim bir hafta önce ayakkabi degisikligi yaptin mi ? cünkü bu rahatsizligi olanlar giydiklerine dikkat etmeli hatta ortapedik ayakkabilari tercih etmeliler.. Eger sorunun bu fotodaki kadar ilerlemis ise ameliyat olmalisin..

Benim ayağım fotoğraftaki kadar ilerlemiş değil...Benim de aklıma ayakkabılar geldi...Ayakkabılarıma dikkat ederim ortopedik alırım bir haftadır babet tarzı ayakkabılar giyiyorum ondan kaynaklanmış olabilir mi...

ondan bendede vaarrrrrr işte bundan kullanıcan Eki Görüntüle 525336 parmak makarası bide kremi var eczanelerde sürekli masaj yapıyon bi güsel düzeliyor babet yok burnu kapalı ayakkabı kesinlikle sıkmayacak

Bundan kullandım faydası olmadı hiç...

Off benim tüm sorunlarım kemiklerimle ilgili...Çene kemiğimde yerinden oynuyor

bu ne peki?

Konu: Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....
Sahibi: Kader Cevaplar
874
Görüntüleme
18,015
Mesajı Göster
Millet buraya toplaşmış bende bi bakim kusur kalmim dedim, bebişkolarım, aşklarım benim

Ben 10 aylık evliyim , ikimizde çalışıyoruz.. Hafta sonları beraber temizlik yapıyoruz..

Ama hafta sonu kına + düğün varsa bi...

tekrar soruyorum
bu ne?

Büyük bir ihtimal babetten kaynaklanmistir...

Büyük bir ihtimal babetten kaynaklanmistir...

Bir süre dinlendireyim ayaklarımı...Ayağım ağrıyor ama hiç aklıma gelmiyor o kemikten olabileceği...Düşünüp duruyorum nereye vurdum diye...Annem söyledi öyle aklıma geldi...

ivet
babet zararlı bir ayakkabı aslında

Nasil yerinden oynuyor? :18::18:

artritin mi var ?

Bilmiyorum doktora gitmem gerek ne zamandır erteliyorum...Birşey yerken tak tuk ses geliyor...Bir de elma gibi sert şeyleri sirek yersem (bölmeden) çenem açılı kalıyor...Nasıl anlatsam böle bastırmaya devam etsem çene kemiğim kırılacak gibi hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…