Sumuzcum benim ayak başparmağımın kenarındaki kemik büyüme yapıyor...Bir zaman doktora gittim(halam bu şikayetten ameliyat oldu) ameliyat olman gerekir demişti ama ben ağrı filan yapmadığı için istememiştim...Şimdi benim yaklaşık bir haftadır ayağımın bacağa yakın olan kemiklerim ağrıyor...Sence bu parmak kenarındaki kemikten kaynaklı olabilir mi... Anlatamamışımdır diye resim ekliyorum
Eki Görüntüle 525300
Ayağımdaki sorun bu sumuz
Sumuzcum benim ayak başparmağımın kenarındaki kemik büyüme yapıyor...Bir zaman doktora gittim(halam bu şikayetten ameliyat oldu) ameliyat olman gerekir demişti ama ben ağrı filan yapmadığı için istememiştim...Şimdi benim yaklaşık bir haftadır ayağımın bacağa yakın olan kemiklerim ağrıyor...Sence bu parmak kenarındaki kemikten kaynaklı olabilir mi... Anlatamamışımdır diye resim ekliyorum
Eki Görüntüle 525300
Balım demedim diyorum tamam mıhiç sevmem balım , gülüm , canım - cicimli konuşmayı
Eki Görüntüle 525300
pepe, hain pepe
Eki Görüntüle 525300
bu senin ayağınmı?
aynı sorun annemdede var annem ameliyat olmuştu ama tekrar oldu.
sazan gibi atladım ama ayakkabıların rahat mı
Bir soracagim bir hafta önce ayakkabi degisikligi yaptin mi ? cünkü bu rahatsizligi olanlar giydiklerine dikkat etmeli hatta ortapedik ayakkabilari tercih etmeliler.. Eger sorunun bu fotodaki kadar ilerlemis ise ameliyat olmalisin..
ondan bendede vaarrrrrr işte bundan kullanıcan Eki Görüntüle 525336 parmak makarası bide kremi var eczanelerde sürekli masaj yapıyon bi güsel düzeliyor babet yok burnu kapalı ayakkabı kesinlikle sıkmayacak
savunma son sözünü söylemiştir delil yoksa savunma makamı konunun kapatılmasını talep ediyor emme bununla yetinmiyor şahsa hakaret iftira ooo bizim moralimiz altüst oldu psikolojimiz bozuldu mivekkilimmmm kader hanfendü 1.000.000 yetale manevi tazminat talebinde bulunuyor ki ileriki günlerde gerçekleşebilecek böyle vakalarda sizi parasıyla dövebilsin
kadercim nassılımyüzde 10 benim unutma
Benim ayağım fotoğraftaki kadar ilerlemiş değil...Benim de aklıma ayakkabılar geldi...Ayakkabılarıma dikkat ederim ortopedik alırım bir haftadır babet tarzı ayakkabılar giyiyorum ondan kaynaklanmış olabilir mi...
laf aramızda dünki kıyım da bana ait artık kendinizee dikkat edersiniiiz
Büyük bir ihtimal babetten kaynaklanmistir...
Benim ayağım fotoğraftaki kadar ilerlemiş değil...Benim de aklıma ayakkabılar geldi...Ayakkabılarıma dikkat ederim ortopedik alırım bir haftadır babet tarzı ayakkabılar giyiyorum ondan kaynaklanmış olabilir mi...
Bundan kullandım faydası olmadı hiç...
Off benim tüm sorunlarım kemiklerimle ilgili...Çene kemiğimde yerinden oynuyor
Ben bişey duydum ve şaşırdım..
Ama müstehcen biraz..
Nasıl sorsam ki
Nasil yerinden oynuyor? :18::18:
artritin mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?