Sinir bozucu

küçük çocuğu var, şöför ona eti puf aldı. hemen yedi.
güzel mi dedi? evet güzel dedi
annen almıyormu sana dedi
alıyor ama herzaman değil, sadece paramız olduğu zaman alıyor dedi..

:26::26::26::26::26:

bir cok seyden kesilir ama yiyecek icecekten kesilmez...hele de cocuk varsa ....
Benim abimlerde arada annaneme yemege gidiyorlarmis.... Demislerki biz ev alicaz fazla harcamiyoruz
Ananemde emekli kadin yazik.. Aldigi ortada..

kader kaçtı ama ben yazıcam size
yazayım mı kadiş , son kez soruyorum

manyakmış seninkide..
benim patron sık sık yurtdışına çıkar, orda yemeğe para vermemek için 20 simit 1 kg kuru pasta alır öle gider..

Hemde ne manyak..
Oradan kurtulduğuma binlerce kez şükür ettim.. Eski derken çok eski de değil, 6 ay öncesine kadar..

Her gün adımlarım geri geri gidiyordu, uyanmak bile istemiyordum manyak herif , istifamı da kabul etmiyodu.. Özür filan bile dileyip 3 kişilik işi yüklerdi.. Sen bizim evin kızı gibisin derdi Ama iş paraya gelince sıkıp suyunu içerdi..

Bi kere ben toplu kahvaltılık almıştım, fazladan.. Bu süzükcan da o gün erken geldi, fazla olandan yed bi tane açma.. Sonra dedi kim almıştı, kızlar Kader dedi.. Bana geldi dedi ki.. Hangi simit sarayından aldın.. Dedim neden ? ( Beğendi diye soruyo, hep ordan almak istiycek sandım ).. Meğerse bi simit sarayında 0,75 kr, bi simit sarayında 1,00 tl ymiş.. Ona göre bana ödeme yapcakmış dedim hiç önemli değil , alır mıyım bi açma parasından ne olacak ayıp minnettar kalmışçasına teşekkür kem küm gitti..

Yaz gitsin Carrie , ben yazamıyorum sen yaz

Henüz gitmedim , Ous'u bekliyorum maaş günleri azcık geç çıkıyo beyimiz

en azından sizinki sordu fiyatını geri vermek için bizimki sormuyor bile
bazen beni bi yerden bi yere gönderiyor, metroyla falan gidiyorum ben istemesem paramı kendisi demez al bu parayı diye

Yaz gitsin Carrie , ben yazamıyorum sen yaz

Henüz gitmedim , Ous'u bekliyorum maaş günleri azcık geç çıkıyo beyimiz

tamam

şimdi durum şöyle

bi kadın açıklama yapmış..Çocuk isteyerek olmamış, tam anlamıyla adam zaten içe boşalmıyomuş... Şey, dış dudak kısımlarına boşalmış ama yine de çocuk olmuş .Oluyo mu öyle ? diye soruyo kader

Ne var imzamda

Aqually eğer müdür durumun farkına varmış ise yüzleşmene gerek yok bence... Yeri geldiğinde yüzüne vurmaktan çekinme ama

şu durumda farkına varmıştır değil mi? herkese soruyorum gerçetekn farkına varmış olmasını çok istiyorum çünkü :/ çapsız çapsız işler koskoca adamın uğraştığına bak.

bir daha böyle bir şey olursa bana sorun, laflar çok değişiyor çünkü burda dedim, umarım lafını döndüren pozisyonuna ben düşmemişimdir

Herkes o yüzden ceza alıyormuymuş peki...

O başlangıç henüz...

bilmem ilk defa denk geldim...daha once hani dogru yere acmami soylediler ama bir derdim var kalabalik oluyo diye herkes oraya aciyo konu
kabak benim basima patlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…