küçük çocuğu var, şöför ona eti puf aldı. hemen yedi.
güzel mi dedi? evet güzel dedi
annen almıyormu sana dedi
alıyor ama herzaman değil, sadece paramız olduğu zaman alıyor dedi..
manyakmış seninkide..
benim patron sık sık yurtdışına çıkar, orda yemeğe para vermemek için 20 simit 1 kg kuru pasta alır öle gider..
selam..badeyle max neden banlandi :26:
delüş bu arada imzana koptum kanka :13:
a.s. tweety nerelerdesin sen :26:
bade lake ve maksi uslu çocuk olmadılar...hücreye atıldılar..
Hemde ne manyak..
Oradan kurtulduğuma binlerce kez şükür ettim.. Eski derken çok eski de değil, 6 ay öncesine kadar..
Her gün adımlarım geri geri gidiyordu, uyanmak bile istemiyordummanyak herif , istifamı da kabul etmiyodu.. Özür filan bile dileyip 3 kişilik işi yüklerdi.. Sen bizim evin kızı gibisin derdi Ama iş paraya gelince sıkıp suyunu içerdi..
Bi kere ben toplu kahvaltılık almıştım, fazladan.. Bu süzükcan da o gün erken geldi, fazla olandan yed bi tane açma.. Sonra dedi kim almıştı, kızlar Kader dedi.. Bana geldi dedi ki.. Hangi simit sarayından aldın.. Dedim neden ? ( Beğendi diye soruyo, hep ordan almak istiycek sandım ).. Meğerse bi simit sarayında 0,75 kr, bi simit sarayında 1,00 tl ymiş.. Ona göre bana ödeme yapcakmışdedim hiç önemli değil , alır mıyım bi açma parasından ne olacak ayıp minnettar kalmışçasına teşekkür kem küm gitti..
Ne var imzamda
Aqually eğer müdür durumun farkına varmış ise yüzleşmene gerek yok bence... Yeri geldiğinde yüzüne vurmaktan çekinme ama
yanlis yere actim diye konuyu 30 puanlik ban yedim..
Yaz gitsin Carrie , ben yazamıyorum sen yaz
Henüz gitmedim , Ous'u bekliyorum maaş günleri azcık geç çıkıyo beyimiz
:26::26::26::26:
hosgeldin tvitt... gecmis olsun
ordaki 0.5 .ok şirin geldi bana seni öpesim geldi kanka
Herkes o yüzden ceza alıyormuymuş peki...
O başlangıç henüz...
Ne var imzamda
Aqually eğer müdür durumun farkına varmış ise yüzleşmene gerek yok bence... Yeri geldiğinde yüzüne vurmaktan çekinme ama
Herkes o yüzden ceza alıyormuymuş peki...
O başlangıç henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?