Sinir bozucu

en azından sizinki sordu fiyatını geri vermek için bizimki sormuyor bile
bazen beni bi yerden bi yere gönderiyor, metroyla falan gidiyorum ben istemesem paramı kendisi demez al bu parayı diye

Evet o yol parasını unutmuş süsü vererek bizimki de yırtmaya çalışırdı hep, akraba mı ne bunlar

Ya bi konuda yazmış konu sahibesi.. Şimdik adını demiyim kıyım vaaar diye bende gümlerim

Bana garip geldi.. Oluyo diyende var olmuyo diyen de var..

Neysem 1 yeni SMS geldi, Ous beni bekler

Görüşürüz yine hoşça kalın

görüşürüz kanka

20 yıllık öğretmen olmuş hala olgunlaşamamış herhalde
aslında gidip yüzleşsen sıkıntın geçer
ama ne yaparsan yap bundan sonra mesafeli ol aqua herkesle

ben romaroma ve mikerinostan şüpheleniyorum
bizi onlar kibliyor

Son düzenleme:
neyse bundan sonra geyikten baska yere yazmam konuda acmam..
yakinda geyikte geyik yaptim diyede banlanirim..

Roma Roma asik yapmaz...

Mikerinos ta doga sever o da yapmaz..

Icimizde bir köstebek var bakalim kim ?

20 yıllık öğretmen olmuş hala olgunlaşamamış herhalde
aslında gidip yüzleşsen sıkıntın geçer
ama ne yaparsan yap bundan sonra mesafeli ol aqua herkesle

evet benim hatam boşboğazlığım oldu. eski okulumda hiç böyle bir şeyle karşılaşmadığım için koskoca adamın böyle bi şey yapabileceğini düşünmemiştim. ortalık yerde konuşmamam gerekiyordu, acaba bizim yüzleşeceğimizi hiç düşünmedi mi başmuavinle? noldu şimdi kendi yalanları çıktı ortaya eminim onu tanımışlardır artık yıllardır. hiç sevmediğim bir şey gitti başıma geldi canım sıkıldı durduk yere.

Müdürün söylediklerine bakılırsa anlamış gibi durumu...Ama gönlün rahat olsun istiyorsan müdürle tekrar konuş...Gerekirse ben yüzleşebilirim diyebilirsin müdüre...

bilmem ilk defa denk geldim...daha once hani dogru yere acmami soylediler ama bir derdim var kalabalik oluyo diye herkes oraya aciyo konu
kabak benim basima patlar hep

Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş

benimde çıkmam lazım mesai bitti
bye bye kızlar öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…