en azından sizinki sordu fiyatını geri vermek için bizimki sormuyor bile
bazen beni bi yerden bi yere gönderiyor, metroyla falan gidiyorum ben istemesem paramı kendisi demez al bu parayı diye
tamam
şimdi durum şöyle
bi kadın açıklama yapmış..Çocuk isteyerek olmamış, tam anlamıyla adam zaten içe boşalmıyomuş... Şey, dış dudak kısımlarına boşalmış ama yine de çocuk olmuş .Oluyo mu öyle ? diye soruyo kader
bende ilk defa duydum
varmı öle bi ceza??
sagol sumuz ama canim skldi ceza puanim 90 oldu yani her an atilabilirim,
o kadar polemik konu disinda bile almadim 30
Evet o yol parasını unutmuş süsü vererek bizimki de yırtmaya çalışırdı hep, akraba mı ne bunlar
Ya bi konuda yazmış konu sahibesi.. Şimdik adını demiyim kıyım vaaar diye bende gümlerim
Bana garip geldi.. Oluyo diyende var olmuyo diyen de var..
Neysem 1 yeni SMS geldi, Ous beni bekler
Görüşürüz yine hoşça kalın
varmis demekki acayip sinirliyim bu duruma
bizim okulda laf taşıyan ve o lafları da kendi işine geldiği gibi taşıyan biri varmış bugün öğrendim.
olay şu; okulda müdür yardımcısı açığı vardı görevlendirme yapılacaktı. ben de hem yeni geldiğim hem de bu daha 4. senem olduğu için istemedim. isteyen hocaların birinin emekliliği geçmiş diğeri 21 yıllık öğretmendi. sonra öğrendim hiç bir zaman dersine sınavına zamanında gelmeyen hiç bir işini yapmayan ve benim gibi çok kıdemli olmayan biri de istemiş müdür yardımcılığını ben de boş bulundum yüksek sesle "o isterse ben de isterim o zaman " gibi cümleler söyleyip gittim istiyorum dedim müdür yardımcılığını.
bugün başmuavinle konuştuk da 21 yıllık öğretmen dediğim koskoca adam gidip herkese "aqualilly aslında istemiyor, x hocaya gıcıklık olsun diye istiyor." demiş. bu arada yine o 21 yıllık arkadaş bize de "ben aslında istemiyorum da bakma başmuavin ve diğer arkadaşlar çok ısrar ettiler öyle yazdım dilekçeyi." demişti.
başmuavin bana gerçekten görevi isteyip istemediğimi birilerine gıcıklık olsun diye mi istediimi sordu şaşırdım ben de. anlattı sonra böyle böyle demişsin diye. ben de okulda yeni ve henüz 3 yıllık öğretmen olduğum için münasebetsizlik gibi algılanacağını düşünerek istemediğimi ama diğer arkadaşın da istediğini öğrenince benim de istediğimi söyledim.
meğer o 21 yıllıkbeyefendi yıllar yılı çok istermiş muavinliği de bir türlü olamamış. çok istiyor onlar diyince ben onlar kadar çok istemiyorum ama istiyorum evet dedim. ayrıca bana kendisnin istemediğini sizin ısrar ettiğini söyledi dedim. kadın güldü yok öyle bir şey dedi.
işte durum bu biraz karışık gibi oldu ama koskoca adamın böyle laf taşıyıp dümen çevirmesine hem sinirlendim hem şaşırdım.
bir yandan yüzleşmek istiyorum bir yandan da boşver bundan sonra muhatap olma diyorum kendi kendime.
sizin başınıza geldi mi böyle bi şey daha önce? yüzüne vurayım mı sizce söylediklerini?
Ceza puanin cok yüksekmis.. 30 puanda bu ceza icin cok fazla :18::18: :18:
valla bilmiyorum yonetime birseyler olmus..
mune..
Roma Roma asik yapmaz...
Mikerinos ta doga sever o da yapmaz..
Icimizde bir köstebek var bakalim kim ?
peki ondan sonra hiç görüştünmü muneyle?
forum kurallarınada bir göz atmak lazım eğer orda yoksa mahkemeye verebiliriz muneyi
20 yıllık öğretmen olmuş hala olgunlaşamamış herhalde
aslında gidip yüzleşsen sıkıntın geçer
ama ne yaparsan yap bundan sonra mesafeli ol aqua herkesle
şu durumda farkına varmıştır değil mi? herkese soruyorum gerçetekn farkına varmış olmasını çok istiyorum çünkü :/ çapsız çapsız işler koskoca adamın uğraştığına bak.
bir daha böyle bir şey olursa bana sorun, laflar çok değişiyor çünkü burda dedim, umarım lafını döndüren pozisyonuna ben düşmemişimdir
bilmem ilk defa denk geldim...daha once hani dogru yere acmami soylediler ama bir derdim var kalabalik oluyo diye herkes oraya aciyo konu
kabak benim basima patlar hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?