Sinir bozucu

e pes!

tartışırsın ama bu ne ya?

bi insan bu cümleyi kendisine yakıştırıyorsa onunla tek kelime bile etmemek lazım!

Iste birde arkadaslarin asagidalar sizler .......ve...........yazmis.

Ama hayal bisey yazmamisti.. Hayal sinir bozucuda yazarken arkasindan ve bizim hakkimizda yazmisti.. o mesaji Kibledim .. Hayal de gitti

Iste birde arkadaslarin asagidalar sizler .......ve...........yazmis.

Ama hayal bisey yazmamisti.. Hayal sinir bozucuda yazarken arkasindan ve bizim hakkimizda yazmisti.. o mesaji Kibledim .. Hayal de gitti

............ ve ..............
ne demek?

Ben biraz görmüştüm sadece..

Malum şahıs hastalığından bahsetmiş.. Hayal de dayanamamış alıntı yapıp cevap vermiş.. Sen yakın bi zamanda milletin ahını alırsan ' demek ki bunu hak ediyosun ' dersen ( ben o dönem tatildeydim bilmiyorum ) daha çok hasta olursun demişti..

Sonra tartışmaya girdiler.. Kızların bahsettiği küfürlü kısmı görmedim.. İyi ki de görmemişim..

Keşke Hayal hiç muhatap olmasaydı.. Gerek yok gerçekten.. bu konu ile ilgili değil sadece.. Benzerlerini de gördük..

Ben tartışacağım kişinin bile belli bi seviyede olmasına dikkat ederim..

Hepimize demiş bide öylemi.
Bende KİB lemek istiyodum o zaman.
Umarım Hayalle aynı cezayı almamıştır.

allahtan artık bizim konuya gelmiyor artık

dogacix sen gördünmü tartışmayı?

sonları okumadım da yatamıyorum uyuyamıyorum gibi bişey söyledi oo hayalde sen bi zaman bebeği olmayan birine laf söyledin tabii yatamazsın gibi bişey söyledi

KİM gelmiyor hayale ne oldu ya ??

keri bişey yazsana merak ettim üzüldüm cok

nadia gelmiyor
hayalmahsulleri nadianın yüzünden banlandıda..kavga etmişler..
daha doğrusu nadia hayale ve bize or****** ve şere**** demiş

sonları okumadım da yatamıyorum uyuyamıyorum gibi bişey söyledi oo hayalde sen bi zaman bebeği olmayan birine laf söyledin tabii yatamazsın gibi bişey söyledi

doğru demiş, nadia zamanında öle demişti badeye sanırım

Angel sende hiç görünmüyorsun..

Ama geldiğin dönemlerde olaylı zamanlara denk geliyor

SELAM CANIM evet ya ne zaman bir mağazaya dükkana girsem orası ana baba günü oluyor sanırım ayagımı sürüyorum :)

Konu badeye söylenen senin neden bazı şeylere sahip olamadığın belli oluyor cümlesiyle alakalı kızlar...

Şahıs dün uyuyamadım kalbim ağrıdı gibi birşey yazmış... Hayal de sen insanlara neden bazı şeylere sahip olamadığın belli oluyor der ahını alırsan tabi ağrır kalbin demiş... Böyle başladı tartışma karşılıklı atıştılar... Şahıs arkadaşların seninle ilgilenmiyor sanırım boş kalmışın gibi birşeyler yazdı. En son ziyaretçi olarak girip burada ne yazdığıma bakıyorsunuz bir rahat bırakın o... lar ve ş... ler s... gi... yazdı...Sonrası malum...

Son düzenleme:
Konuşuncada biz suçlu oluyoruz işte.
Hiçbir kötü kelime kullanmadan hakkını arayan insan siteden atılıyor,
Bize direk o...... diyen insan sadece ceza alıyor.

Buda ileri demokrasi dedikleri şey herhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…