Sinir bozucu

hmm... anladım..

Mevlana ne güzel demiş..

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Konuşuncada biz suçlu oluyoruz işte.
Hiçbir kötü kelime kullanmadan hakkını arayan insan siteden atılıyor,
Bize direk o...... diyen insan sadece ceza alıyor.

Buda ileri demokrasi dedikleri şey herhal.

mesela vajinin suçuyla nadianın suçu aynımı?
merak ediyorum nadia içerde kaç gün yatacak.

Konuşuncada biz suçlu oluyoruz işte.
Hiçbir kötü kelime kullanmadan hakkını arayan insan siteden atılıyor,
Bize direk o...... diyen insan sadece ceza alıyor.

Buda ileri demokrasi dedikleri şey herhal.

ben artık adalet falan aramayı bıraktım her konuda bunun için demiyorum

Hayal gelip buraya.. Çok sinir oldum ya sorunlu ergenler hep mi beni bulur gibi birşey yazmıştı..

Hayrola dedik.. Sevdiğim bi arkadaşımın topiğine sevmediğim biri gelmiş çok sinir oldum yazınca , bende acaba ne olmuş ta morali bozuk diye son yorumlarından o topiği bulup baktım..

Yani sandığı gibi derdim Nadia ya da yazdıkları değildi.. Ziyaretçi olarak ta değil kendi profilimle girdim baktım ama tartışmalarına dahil olmadım..

Birinci problemde de tatil dönemindeydim , bunu da kısmen gördüm..

inşallah çok kalmaz içerde..

Hayalmahsülleri Badezuzu msnden bunları yazmamı istedi sana aynen yazıyorum...

Kara mıratım Hayal...Benim için bu tür insanlarla muhattap olmana çok üzüldüm...Seni sefiyorum yağız irkeğim...

Hayalmahsülleri Badezuzu msnden bunları yazmamı istedi sana aynen yazıyorum...

Kara mıratım Hayal...Benim için bu tür insanlarla muhattap olmana çok üzüldüm...Seni sefiyorum yağız irkeğim...

Son düzenleme:
Hayalcim bizi okuyorsun biliyorum..

güzel arkadaşım,bir daha kaşındaki insana bak eğer tartışmaya layık görüyorsan sonuna kadar git ama baktın a demeye bile değmeyecek biri boş ver..

ve hepimizi savunduğun için teşekkür ederiz

Yine mi ban,bi öğlen yemeğine gittim geldim neler olmuşş

Böyle insanlarla tartışmaya bile girmemek lazım.Bi de küfür etmiş utanmaz yaa.Umarım mapısta baya uzun bi süre kalır

Selamlar herkese
Geldim ama hoşbulamadım zindanın isi bulaşmış buraya ..Hayal-bade noldu sizlere kuzum İnşallah çabucak dönersiniz...

yazışmalar kalsaydı keşke o topiktekiler de aralarına aldıkları şahsiyetin nasıl biri olduğu görselerdi..

ama bi taraftan da mune hanımın silmesi iyi olmuş,baksanıza ne küfürler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…