Konu badeye söylenen senin neden bazı şeylere sahip olamadığın belli oluyor cümlesiyle alakalı kızlar...
Şahıs demiş ki dün uyuyamadım kalbim ağrıdı gibi birşey yazmış... Hayal de sen insanlara neden bazı şeylere sahip olamadığın belli oluyor der ahını alırsan tabi ağrır kalbin demiş... Böyle başladı tartışma karşılıklı atıştılar... Şahıs arkadaşların seninle ilgilenmiyor sanırım le ilgilenmiyor sanırım boş kalmışın gibi birşeyler yazdı. En son ziyaretçi olarak girip burada ne yazdığıma bakıyorsunuz bir rahat bırakın o... lar ve ş... ler s... gi... yazdı...Sonrası malum...
Konuşuncada biz suçlu oluyoruz işte.
Hiçbir kötü kelime kullanmadan hakkını arayan insan siteden atılıyor,
Bize direk o...... diyen insan sadece ceza alıyor.
Buda ileri demokrasi dedikleri şey herhal.
Konuşuncada biz suçlu oluyoruz işte.
Hiçbir kötü kelime kullanmadan hakkını arayan insan siteden atılıyor,
Bize direk o...... diyen insan sadece ceza alıyor.
Buda ileri demokrasi dedikleri şey herhal.
ben artık adalet falan aramayı bıraktım her konuda bunun için demiyorum
Hayal gelip buraya.. Çok sinir oldum ya sorunlu ergenler hep mi beni bulur gibi birşey yazmıştı..
Hayrola dedik.. Sevdiğim bi arkadaşımın topiğine sevmediğim biri gelmiş çok sinir oldum yazınca , bende acaba ne olmuş ta morali bozuk diye son yorumlarından o topiği bulup baktım..
Yani sandığı gibi derdim Nadia ya da yazdıkları değildi.. Ziyaretçi olarak ta değil kendi profilimle girdim baktım ama tartışmalarına dahil olmadım..
Birinci problemde de tatil dönemindeydim , bunu da kısmen gördüm..
ben kazene yazıcam valla nadia hem ağır küfür etsin hemde hayale ceza versin...
HayalmahsülleriBadezuzu msnden bunları yazmamı istedi sana aynen yazıyorum...
Kara mıratım Hayal...Benim için bu tür insanlarla muhattap olmana çok üzüldüm...Seni sefiyorum yağız irkeğim...
ben kazene yazıcam valla nadia hem ağır küfür etsin hemde hayale ceza versin...
kız edepli şekilde konuşuyordu öbürü hemen ağzını bozdu s.. git falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?