Sinir bozucu

Bilerek incitilen bir kalp,yazılan hakaretler ve küfüürler... Ben sabırlıyımdır sabrım zor taşar,zor tartışmalara girerim ama badenin kalbiin incinmesinden sonra bende hayal ve badenin yerlerinde olsamm bende susamazdım ,tahammül edemezdim (Hayal ve Bade ) ve ardından onca hakareti oku,şte o zaman kimse beni tutamazdı..
Bence ağır tahrikten beraat etmeniz gerekir...

2z mesaj...................................

Son düzenleme:
bir şeyi merak ettim. ismi lazım değil kişinin yazdıkları çok büyük hakaret ve küfür. bilişim suçu yani. muhattabı dava açmak isteyebilir şahsa. mesaj silinince deliller karartılmış olmuyo mu :44:

yardım ve yatakçılık
tutuklayın muneyi

bir cok mesaj siliniyor gibi gözüksede silinmiyor.. rafa kaldiriliyor.. yöneticiler her zaman görebilir ama üyeler göremez...

o geyikten banlandı ama
adil değil
vaji geyikten 5 gün yedi
nadia ağır küfür ve hakaretten muhtemelen aynı cezayı aldı...

Aaa ama bu çok büyük haksızlıkk nadia ağır küfür etmiş nasıl aynı cezayı alırlar ki

ama ben kiblemek istiyorum bu parmakçıklarımla kibbiiii tıklamak istiyordum
hevesim kursağımda kaldı

Ya aslinda ben tartisma yazarken hakaret vs o kadar takmiyorum.. Yani kötü söz sahibinindir.. Ama tartismada bir insanin hastalik vs., en zayif noktasindan vurmasi bunu dalga gecer gibi söylemesi cok üzücü.. Iclerine 3 harfliler kacmis bunlarin.. Insan bu kadar kötü yürekli ve vicdansiz olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…