- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Hayırdır siz neden benim yazdığım mesaja karşılık vermek için kendinize vazife çıkardınız?
Bir kaç gündür dikkatimi çekti olan biten, bir adminin böyle bir açıklama yaptığını görünce yazasım geldi, bu konuya yazmak için izin almam mı gerekiyordu?
Mune kendini savunamıyor mu da ben onu savunayım? Muneyi tanımam etmem, ne reelde ne sanalda özel bir sohbetimizi yok..Haksızlık edildiğini düşündüğüm için yazdım...
Hiç bir zaman şirinlik gösterisine ihtiyacım olmadı...
Herkes her yere fikrini belirtmekte özgür...Kaldı ki ne kimseyi itham ettim, ne kimseye hakarette bulundum, ne de alaycı davrandım...Siz biraz sakin olun bence..
Ben sizden ceza aldım...Ve gayet haklı bir cezaydı...
Bir kere de siteden uzaklaştırıldım, maalesef gayet haksız ve farklı anlamlar taşıyan bir uzaklaştırmaydı
Neyse ki telaffi edildi bu durum...
Ama bana gerçekten çok yardımınız dokundu, ne zaman bir şey sorsam ya da istesem, hemen cevap aldım ki genelde adminler pek muhattap olmazlar..
Uzun lafın kısası, böyle bir mesajı yazmak zorunda kalmanıza üzüldüm...Keşke açık forumlarda bir kaç gündür süregelen laf dokundurmalar, bu şekilde açıklamalar olmasa da, her şey özelden halledilse
bir admini savunmak hımm gayet mantıklı
bundan sonra bende bu tavrı tutayım çok akılıca
ben şimdiye kadar hiç yazışmadığım bir topicte admin savunması yapıp ilgim olmayan bir konuya dahil olmadım
tuhaf ve amaçlı geldi bana hesap sormaksa buyrun atınızı koşturun herkese açık bir platform
ama siz nasıl yazarsanız benimle ilgili konuya bende size yazarım..
ister uzatın ister uzatmayın zerre umrumda değil.
Sizin iddianız gibi bir mesajı hala göremedim, kendisi ceza aldığını belirtti diye vazife mi çıkartmış oluyor bu arkadaş!hayırdır siz neden durumdan vazife çıkardınız
biz özelden hallediyoruz
muneyi savunmak için yazmanıza gerek yok
muneyle sorunumuz yok bizim burda defalarca kez sohbet ettik
yani şimdi muneyi savunuyo gibi yapıp şirinlik gösterisi yapmanıza ne gerek var
popülermi?hıhı yeni albümüm piyasalarada çok yakında..hey Allahım yaa.
buraya yazdığınız ilk msj olabilir ama varlığınızı farkediyoruz merak etmeyin..
Ben sizin yerinizde olsam beğenimi ya da memnuniyetimi hiç alakam olmayan bir topikte ortalık o kadar gerginken dile getirmem, özelde ya da kendi arkadaş çevremde ve / veya herkesin yöneticiye sevgisini belirttiği bi yerde yapardım
anladıım tamam merhemet yumağısın
kalbin parçalandı çok üzüldün bizimde defalarca kez sevip saydığımızı söylediğimiz adminimizi bize karşı savundun
tamam bravo seni barış elçisi olarak görüyorum
tüm iyi niyetin ve pıtırcık yüreğinle hayatta başarılar diliyorum
oldumu?
aaaa bende hangi üni? hangi yıl ?
Bir konuya fikrimi belirtmek için, o konunun bir yerinde olmama gerek yok değil mi?
İlk mesajınızdan beri hesap soran bir tavır içindesiniz...
Neden yazdınız, size ne, neden savunuyorsunuz, şirin misiniz kahraman mı, niye beğeniyorsunuz v.s v.s...
Bence kendi tavrınızı gözden geçirin...
Bir adminin forum ortasında böyle bir açıklama yapmak zorunda kalmasına üzüldüm ve yazma gereği duydum..Bunun hesabını da kimseye verecek değilim...
Devam etmeye niyetliyseniz devam da ederim yani sorun değil
Bize haksızlık edilmiş olabileceğini düşündünüz mü hiç ?
geçmiş yazışmaları okumadım ama admine üzülecek korumaya çalışacak ne olabilir ki burada :26:
yalnız bir tek tc kimlik numaramı yazmadım galiba şu forumda ki kimliğimin ortaya çıkmasını istemem çünkü yeri geldi çok özel şeylerimi de yazdım
ya hayalim mahsulüm bırak bunları şimdi asıl sen ne mezunusun bi deyiver bağayım bağa.
Aynı haksızlık melodi ye eski kullanıcı adıyla fasollal a da yapılmıştı bunu belirterek sizlerden ilginç tepki alıyor.
Arkadaşlar neden böyle yapıp melodiyi hedef aldığınızı öğrenebilir miyim?
Mune'ye ne yalakalık yaptığı ne şakşakçılığı, ne hadsizliği kalmış.
Bunların hakaret derecesinde olduğunun farkında mısınız?
Diddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
vay kardeşim benim yaaaa
o zaman biz de senlen miyendiz kardeşliği yapabiliriz.
Neden çoğullaştırdınız olayı yine ? Bu başlıktakilerin tamamını çete mi olarak görüyorsunuz nedir anlayamadımki ben ? Benim sorularımda bir hakaret yok dikkatlice okumanızı öneririm, ben sadece bir soru sordum :44:
Ben sizden ceza aldım...Ve gayet haklı bir cezaydı...
Bir kere de siteden uzaklaştırıldım, maalesef gayet haksız ve farklı anlamlar taşıyan bir uzaklaştırmaydı
Neyse ki telaffi edildi bu durum...
Ama bana gerçekten çok yardımınız dokundu, ne zaman bir şey sorsam ya da istesem, hemen cevap aldım ki genelde adminler pek muhattap olmazlar..
Uzun lafın kısası, böyle bir mesajı yazmak zorunda kalmanıza üzüldüm...Keşke açık forumlarda bir kaç gündür süregelen laf dokundurmalar, bu şekilde açıklamalar olmasa da, her şey özelden halledilse
Hayırdır siz neden benim yazdığım mesaja karşılık vermek için kendinize vazife çıkardınız?
Bir kaç gündür dikkatimi çekti olan biten, bir adminin böyle bir açıklama yaptığını görünce yazasım geldi, bu konuya yazmak için izin almam mı gerekiyordu?
Mune kendini savunamıyor mu da ben onu savunayım? Muneyi tanımam etmem, ne reelde ne sanalda özel bir sohbetimizi yok..Haksızlık edildiğini düşündüğüm için yazdım...
Hiç bir zaman şirinlik gösterisine ihtiyacım olmadı...
Herkes her yere fikrini belirtmekte özgür...Kaldı ki ne kimseyi itham ettim, ne kimseye hakarette bulundum, ne de alaycı davrandım...Siz biraz sakin olun bence..
Ufak bir ayrıntı, bir admini savunmak yerine, küfür etmiş bir üyeden daha fazla ceza alan ama küfür etmeyen bir üyeyi savunsanız, mesela beni ?
Aman dur hele...Zaten çete olarak mimlendik ortaaaaammmmm
Yok rica ederim size değildi yazdığım tam olarak sadece ilk satır sizeydi.
Diğer satırları genel olarak yazdım, bizler bu platformda kocaman bir aileyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?