Sinir bozucu

Bize haksızlık edilmiş olabileceğini düşündünüz mü hiç ?

Ben admin savunması göremedim!
Sizin iddianız gibi bir mesajı hala göremedim, kendisi ceza aldığını belirtti diye vazife mi çıkartmış oluyor bu arkadaş!

popülermi?hıhı yeni albümüm piyasalarada çok yakında..hey Allahım yaa.
buraya yazdığınız ilk msj olabilir ama varlığınızı farkediyoruz merak etmeyin..

Melodi kullanıcı adlı arkadaşı kiminle karıştırıyorsunuz? Ayıp ettiğinizin farkında mısınız?

Bu topik yada başka topik tam olarak ne zaman tekelleşti?
Konuyu görüp yazmak konunun gelişmesini bilmemek suç mudur?
Kim yazabilir kim yazamaz gibi ayırımları kim ve hangi hakla belirliyor lütfen öğrenebilir miyim?

İlk yazdığım mesajda belirttim burası kullanıcı sayısı yüksek ve her kesimden üyenin olduğu bir platform.
Esas ben şu an savunma yapıyorum, melodinin admin savunmasına geçmediğini gördüğüm için!
Şunu da belirteyim bu duruma sizlerden biri yada bir başka üye düşseydi yine yaparım.
Gruplaşıp üye linç etmenin mantığı nedir hiç anlamadım anlamayacağımda, kız sizinle ilgili yazmamış yanlış anlamalarınıza kurban edip kalp kırıyorsunuz hanımlar.

Ufak bir ayrıntı, bir admini savunmak yerine, küfür etmiş bir üyeden daha fazla ceza alan ama küfür etmeyen bir üyeyi savunsanız, mesela beni ?

Bize haksızlık edilmiş olabileceğini düşündünüz mü hiç ?

Aynı haksızlık melodi ye eski kullanıcı adıyla fasollal a da yapılmıştı bunu belirterek sizlerden ilginç tepki alıyor.
Arkadaşlar neden böyle yapıp melodiyi hedef aldığınızı öğrenebilir miyim?
Mune'ye ne yalakalık yaptığı ne şakşakçılığı, ne hadsizliği kalmış.
Bunların hakaret derecesinde olduğunun farkında mısınız?

Son düzenleme:
ya hayalim mahsulüm bırak bunları şimdi asıl sen ne mezunusun bi deyiver bağayım bağa.

Neden çoğullaştırdınız olayı yine ? Bu başlıktakilerin tamamını çete mi olarak görüyorsunuz nedir anlayamadımki ben ? Benim sorularımda bir hakaret yok dikkatlice okumanızı öneririm, ben sadece bir soru sordum :44:

Yok rica ederim size değildi yazdığım tam olarak sadece ilk satır sizeydi.
Diğer satırları genel olarak yazdım, bizler bu platformda kocaman bir aileyiz.

İlk yazdığım mesaj ortada...
Bana yazılan mesaja verdiğim cevap ta ortada...Bana karşı nasıl bir uslup kullanıldıysa, aynı uslupla cevap verdim...

Ben de zamanında haksız yere banlandığımı, kimseyi de savunmadığımı, zaten kimsenin savunulmaya ihtiyacı olmadığını belirtmişim...

Tahrik edici mesajlar yazmak kimseye bir şey kazandırmaz, aksine yine topluca ceza alırız..Konu lütfen uzamasın daha fazla..

Ufak bir ayrıntı, bir admini savunmak yerine, küfür etmiş bir üyeden daha fazla ceza alan ama küfür etmeyen bir üyeyi savunsanız, mesela beni ?

Elbette küfür çok çirkin bir olaydır ve cezası ağır olmalıdır...
Lakin ben kimseyi savunmadığım için, bu söylediğinizin benimle ilgisi yok...

Yok rica ederim size değildi yazdığım tam olarak sadece ilk satır sizeydi.
Diğer satırları genel olarak yazdım, bizler bu platformda kocaman bir aileyiz.

Elbette. Kırgınlıklar her ailede olur, hepimiz saygılı insanlarız, anlaşabilmek en önemli isteğimiz zaten

Bugün işlerimi bitirip çıkamadım bir türlü, artık finish, akşam görüşürüz kızçeler

burası geyik topiği. ama günlerdir burada yazılıp çizilenlerin geyikle uzaktan yakından alakası yok. bu bakımdan ''konu dışı mesaj'' sayılır. bence herkes ceza alsın. geyik topiğinde sadece geyik yapılsın, keyifler kaçmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…