Sen bana üzül kuzu
ahahahahaaa gelen mimliyo giden mimliyo ama hata sizde neden cevap veriyorsunuz?
Neyse ben çıkıyorum akşam belki giremem ,hadi iyi bakın kendinize yafrular.
kerii........
eğer beni duyuyorsan sana da iyi akşamlar
burası geyik topiği. ama günlerdir burada yazılıp çizilenlerin geyikle uzaktan yakından alakası yok. bu bakımdan ''konu dışı mesaj'' sayılır. bence herkes ceza alsın. Eki Görüntüle 534285 geyik topiğinde sadece geyik yapılsın, keyifler kaçmasın
Elbette. Kırgınlıklar her ailede olur, hepimiz saygılı insanlarız, anlaşabilmek en önemli isteğimiz zaten
Monaaa daha yeni çıktık cezadan yahu
Monaaa daha yeni çıktık cezadan yahu
geri gidin, kerikızı almadan geldiniz zaten, öldü mü kaldı mı oralarda belli değil
Ben admin savunması göremedim!
Sizin iddianız gibi bir mesajı hala göremedim, kendisi ceza aldığını belirtti diye vazife mi çıkartmış oluyor bu arkadaş!
Melodi kullanıcı adlı arkadaşı kiminle karıştırıyorsunuz? Ayıp ettiğinizin farkında mısınız?
Bu topik yada başka topik tam olarak ne zaman tekelleşti?
Konuyu görüp yazmak konunun gelişmesini bilmemek suç mudur?
Kim yazabilir kim yazamaz gibi ayırımları kim ve hangi hakla belirliyor lütfen öğrenebilir miyim?
İlk yazdığım mesajda belirttim burası kullanıcı sayısı yüksek ve her kesimden üyenin olduğu bir platform.
Esas ben şu an savunma yapıyorum, melodinin admin savunmasına geçmediğini gördüğüm için!
Şunu da belirteyim bu duruma sizlerden biri yada bir başka üye düşseydi yine yaparım.
Gruplaşıp üye linç etmenin mantığı nedir hiç anlamadım anlamayacağımda, kız sizinle ilgili yazmamış yanlış anlamalarınıza kurban edip kalp kırıyorsunuz hanımlar.
ahh keri gittii gittti gittii adile naşit versiyon
Bugün işlerimi bitirip çıkamadım bir türlü, artık finish, akşam görüşürüz kızçeler
en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum. çok endişeleniyorum
bende fareler mi yidi acaba
Nasıl ?????????????????????? Yok artık ya!zaten sana üzüldüm mahsul
eski yazışmalara bi göz gezdirdim o an yoktum ama söylemezsem içimde kalıcak
küfür eden şahısın ilk cezası değildi daha önce kazen banlamıştı onu kazene karşı samimiyeti fazla aştı diye
küfür çok farklı birşey evet ilk sen yorum yapmış olabilirsin ama küfür yaa açık açık yazdı sonuç senden önce çıktı
diğer ban konusunda zaten ne geliyorsa başıma geyikten geliyor
hiç beni merak eden olmamış..
hastaneyi boyladım sonunda..serumlar yedim de kendime geldim
hiç beni merak eden olmamış..
hastaneyi boyladım sonunda..serumlar yedim de kendime geldim
kadesa ciddi misin yoksa geyik mi????
o kadar mı hastasın:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?