Sinir bozucu

Sen bana üzül kuzu

zaten sana üzüldüm mahsul

eski yazışmalara bi göz gezdirdim o an yoktum ama söylemezsem içimde kalıcak

küfür eden şahısın ilk cezası değildi daha önce kazen banlamıştı onu kazene karşı samimiyeti fazla aştı diye

küfür çok farklı birşey evet ilk sen yorum yapmış olabilirsin ama küfür yaa açık açık yazdı sonuç senden önce çıktı

diğer ban konusunda zaten ne geliyorsa başıma geyikten geliyor

Son düzenleme:
ahahahahaaa gelen mimliyo giden mimliyo ama hata sizde neden cevap veriyorsunuz?
Neyse ben çıkıyorum akşam belki giremem ,hadi iyi bakın kendinize yafrular.
kerii........
eğer beni duyuyorsan sana da iyi akşamlar

Alıntı yapmadan cevap yazdığınızda muhatap olmamış oluyorsunuz öyle mi?!
Cevap hakkı doğuracak, alttan alttan sinir bozacak cevaplar yazmayınız efendim sizde.
Bu arada sizleri kimler mimledi bilemem ama 'Siz' bir hitap şeklidir.

Elbette. Kırgınlıklar her ailede olur, hepimiz saygılı insanlarız, anlaşabilmek en önemli isteğimiz zaten

Kesinlikle katılıyorum yanlış anlamalar olur, kırgınlıklar olur ama bunu alakası olmayan şahıslara yönlendirmek başka bir durum olur.
Kalp kıranlar, kırdıkları gibi gönül almayı da bilmelirdir.
Bu arada çok memnun oldum kibar üslubunuzdan iyi akşamlar dilerim

Arkadaşım konuyu kendi kendine halledebileceği için müdehale etmedim Ladysubaru.Ama madem işe arkadaşlarda karışıyor bende arkadaşımı savunayım.

Bu topik hiçbir zaman tekelleşmedi,öyle bir iddiada bulunan da olmadı.Burası diğer topiklerin aksine her üyenin gelip şakalaştığı selamlaştığı yabancılık çekmediği bir topiktir,herkesede kapısı açıktır,İYİ NİYETLİ OLDUKTAN SONRA.
Arkadaşınızın yazdığı yazıyı asla bir admin savunması olarak görmedim,çünkü zaten Mune nin savunulmaya ihtiyacı yok.Bu topikte hemen herkes zaten Mune yi sever sayar,arada probleri olursada kendi aralarında halledebilirler.
Bade nin dediği gibi bu topikte nezaman toplu banlanma olsa,veya adminlerle bir anlaşmazlık olsa hemen 3-5 kişi gelip ortalığı daha fazla karıştırmak için bişeyler yazar.Arkadaşınızın yaptığıda tam olarak bu şekilde anlaşılıyor.
Eğer Melodi iyi niyetli olsa idi gelir buraya selam verirdi,
Derdim burda Mune ye yapılan övgüler değil,bende Mune için aynı iyi hisleri paylaşıyorum,ama burda bile konuşulan konunun arasına girme ihtiyacı hissetmiyorum yanlış anlaşılmamak adına.Değilki daha önce hiç selam vermek için bile girmediğim bir topikteki olaylara müdehale edeyim.
Linç girişimi demişsiniz,daha öncede söyledim,ben ve pek çok arkadaşım müdehale etmedik bile.

hiç beni merak eden olmamış..

hastaneyi boyladım sonunda..serumlar yedim de kendime geldim

Nasıl ?????????????????????? Yok artık ya!
Sen ciddimisin ?
Mune bana ilk cezası demişti, neyse bunu burada konuşmayalım, ben direkt kendisine sorayım...

mottoya gellll mottoyaaaaa

"yaptım oldu"

"tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar"

pehh, sanarsınız ki Albert einstein konuşuyor

allah aşkına sormak isterim pardon da ne yaptın??
bilimde çığır açacak buluş mu yaptın? yeni bir teori mi ürettin? insanlığa yararli bir makine mi icat ettin?
araziyi devletten kapat, devlet desteğiyle betonarme ucubelerle doldur canım doğayı, projeyi başkası çizsin...
peki sen optik beyaz zirkonyum dişlerinle keh keh sırıtmaktan başka ne yapıyorsun??

ben gideyim de bi yimah yiyeyim karnım sırtıma yapıştı.

Kadesa tekrar geçmiş olsun ,istersen bilgisayarı falan da bırak da biraz uyumaya çalış bari.

hadi görüşürüz millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…