Sinir bozucu

Ben de iyiiym conemmm çalışıp duruom işte

Geçen gün bitti reglim anlamadım gitti kollarım parmaklarım her biyerim kaşınıyo uyuz mu oldum acaba

valla ben gibi 10 saat nutella yalarsanda olur :))))) doktora git bir karaciger enzimlerine baktır isterseb geçzmese :)

Konunun üstünden kilolar akmış ama bendede durum aynı.. Grip başladı ertesi gün kaşınmalarım başladı.Benim alerjiğe tüm kapıları açık bir bünyem var ama bu sefer uzun sürdü.. Bir tarafım kaşınmaktan yaraları kabuk bağlamaya yüz tutmuşken, diğer tarafım kabartılarla doluyor.. Ne akşamım belli ne sabahım tüm zamanım kaşı ve kaşın

kabakart değil o kabakaaaat ( kağıt yani )

Ben tv de duydum ne anlama geldiğini anlamamıştım zaten

Ama kavga da deniliyordu, onu biliyordum tek

Engin bilgilerinle aydınlattığın için teşekkürler Kedi

Hani mahallenin muhtarlarında kemik kıran Kadriye vardı ya ilk ondan duymuştum çok komiğime gitmişti, sonra da Türk filmlerinden birinde duydum..

yimah yidim geldim

iviti engün bilgilerim vaaa benüm
bende o lafı kasımpaşalı çengi naciyede duymuştum çok hoşuma gitmişti bide böle iki ellerini kagıt yırtar gibi yapıyorlar ya bitiyorum.

aha burada adile naşitin " ağzını yırtarım" derken ki hareketi puhahahha
TOSUN PAŞA HAMAM KAVGASI - YouTube

Maşallah maşallah
Bi daha kavga olunca ilk seni çağıracağız artık

Nescafe içme gülübük Selülüt yapar bak.
Günde iki şekersiz Türk kahvem fikstir, epeydir ara vermiştim iki fincan yeşil çayıma döndüm iştah kesmede çok iyi tavsiye ederim

Türk kahvesini çok severim ama şekersiz sevmiyorumm,aslında bikaç kere içsem alışlırım ama napayım yaa bi onu şekerli içiyorum o da 2-3 günde bir o kadar olsun.

Yeşil çayım bitti benim de her ne kadar benim karnımı acıktırsa da almam lazım tekrar ödem attırıyo en azından

haklısın gülibik canım ama bazı bünyeler öyle işte yapacak bişey yok dikkat etceksin sağlıklı olda gerisi boş

Doğru diyosun insanlar ne hastalıklarla uğraşıyo çok şükür halimize,tek derdimiz kilo olsun yaa

Heh aynıyım yaa deli olucam sırtımı kaşıyorum,kolum başlıo kolumu kaşıyorum yüzüm kaşınıyo noluyo anlamadım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…