Sinir bozucu

ne oluyor bende anlamadım paranoyaklaşmaya başlıyorum etrafımdada kaşınanlar artmaya başladıkça acaba diyerekten komplo teorileri üretmeye başlıyorum,sanırım beynimde kaşınmaya başladı ondan

ne oluyor bende anlamadım paranoyaklaşmaya başlıyorum etrafımdada kaşınanlar artmaya başladıkça acaba diyerekten komplo teorileri üretmeye başlıyorum,sanırım beynimde kaşınmaya başladı ondan

Pire tozumu attınız naptınız yaa

Kim yaptı bunu bizee çabık çıkıp söylesin artıkkk

[sıze=3] ya kızlarrr canım sıkılıyor benım beyaw [/sıze]

Son düzenleme:
aşağıdan bakıp duruyor ne demek ya .....ilginç insansın vesselam........sumuzz yok juno yok üzerime alındım....... burda arkadaşlarım var ve bazen eskileri okurum ne olduydu

dohtur senle bizim aramızda kaç saat fark var yau???
tam hatırlamıyorum ama dün gece biri dohtur istediydi de sumuz vardı konuyu okuyanlar arasında ama hiç pas vermiyidi.Ona yazdım.Sumuz o sumuz.Sen değilsin.Bilmiyom tabi o sırada sen de var mıydın da ben sumuzu gördüm.

Bende çayı şekersiz içemiyorum ama türk kahvesini de alıştım şekerli içemiyorum iyi mi?
Alışma meselesi demek ki.
Yeşilçay evet sanırım ödem attırıyor dün iki fincan içtim uzun bir aradan sonra afedersin tuvaletten çıkamadım s.dikli kedi gibi. demek ki işe yarıyor.

Amama hiç gitmedim biliyomusun kültür yoksunu olmaktan kınadım şuan kendimi

Abe bak fallen gacısı amama git dedi sende bi git bi bildii vardır şugarın

ay ben de hiç gitmedim amama yaaaa,
saunayada gitmedim.
kalakaldım ortalıkta

Son düzenleme:
ay ben de hiç gitmedim amama yaaaa,
saunayada gitmedim.
kalakaldım ortalıkta

evladım sen otur yazılım çizilim yap ne yapn amamı saunayı ne gerek varkineeee gez olue kirli kirli

ayy şöle 25-30 dakka saunada kalıyosun sonra yarmagül gibi bir teyze gelip sana kese atıo sonra sopa gibi kirler senden çıkıo hahahahahaah

Ben kese yi çok severim aslında ama en son afyonda bir spa otelde 2 ay önce masaj kese paketleri oluyor ya, onlardan almıştım annemin zoruyla kadın beni öyle bir yoğurduki böyle birkaç saat saf saf etrafa bakınmıştım, kese mi yaptı dövdümü pek ayırt edilmiyordu

Sidikli kedimi hahahahahaahhahah ayyyyyyy ayyyy koptum anam ben baan bişiyler oluyore

Niyee biyenemedin miiiiiiiiiiii ivit sidikli kediydim nolduuuuuuuu

fallen gacısı dogru diyo amam çok güzel bişşi kesede sopa gibi kirler çıkıyo yarmagül teeze yoguruncaaaaaa

Niyee biyenemedin miiiiiiiiiiii ivit sidikli kediydim nolduuuuuuuu

fallen gacısı dogru diyo amam çok güzel bişşi kesede sopa gibi kirler çıkıyo yarmagül teeze yoguruncaaaaaa

KIZLAR gelin birgün hamama gidek ne dersiniz :)) kış girmeden hehehehheeheh hayal mahsulleri ben kedi hemen hemen yakınız ama gülibik uzak bize beyaaaa

Offfffff bayılırım ben saatlerce msaja hayır dimem

KIZLAR gelin birgün hamama gidek ne dersiniz :)) kış girmeden hehehehheeheh hayal mahsulleri ben kedi hemen hemen yakınız ama gülibik uzak bize beyaaaa

Gidelimde ben hamamdan huylanıyorum ya, kimbilir kimler oturdu, yıkandı burada diye düşünüp isilik oluyorum heryerim kaşınıyor

selam kizlar

lake ben görmedim kim istedi... gecmisi okuyordum tikkat etmedim...senin yazinida görmedim :26: yapilan tartismalari okuyordum... cok üzücü topik ne hale geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…