Türk kahvesini çok severim ama şekersiz sevmiyorumm,aslında bikaç kere içsem alışlırım ama napayım yaa bi onu şekerli içiyorum o da 2-3 günde bir o kadar olsun.
Yeşil çayım bitti benim de her ne kadar benim karnımı acıktırsa da almam lazım tekrar ödem attırıyo en azından
Doğru diyosun insanlar ne hastalıklarla uğraşıyo çok şükür halimize,tek derdimiz kilo olsun yaa
Heh aynıyım yaa deli olucam sırtımı kaşıyorum,kolum başlıo kolumu kaşıyorum yüzüm kaşınıyo noluyo anlamadım :26:
ne oluyor bende anlamadım paranoyaklaşmaya başlıyorum etrafımdada kaşınanlar artmaya başladıkça acaba diyerekten komplo teorileri üretmeye başlıyorum,sanırım beynimde kaşınmaya başladı ondan
pire tozumu attınız naptınız yaa
Kim yaptı bunu bizee çabık çıkıp söylesin artıkkk
aşağıdan bakıp duruyor ne demek ya .....ilginç insansın vesselam........sumuzz yok juno yok üzerime alındım....... burda arkadaşlarım var ve bazen eskileri okurum ne olduydu
gülibik sen yakında varsa bir amama git conem heheheheheehehhe kese attır keseee
Fallen işlem tamam mı
Fallen işlem tamam mı
Amama hiç gitmedim biliyomusun kültür yoksunu olmaktan kınadım şuan kendimi
Türk kahvesini çok severim ama şekersiz sevmiyorumm,aslında bikaç kere içsem alışlırım ama napayım yaa bi onu şekerli içiyorum o da 2-3 günde bir o kadar olsun.
Yeşil çayım bitti benim de her ne kadar benim karnımı acıktırsa da almam lazım tekrar ödem attırıyo en azından [/B]
Amama hiç gitmedim biliyomusun kültür yoksunu olmaktan kınadım şuan kendimi
Bende çayı şekersiz içemiyorum ama türk kahvesini de alıştım şekerli içemiyorum iyi mi?
Alışma meselesi demek ki.
Yeşilçay evet sanırım ödem attırıyor dün iki fincan içtim uzun bir aradan sonra afedersin tuvaletten çıkamadım s.dikli kedi gibi. demek ki işe yarıyor.
Sidikli kedimi hahahahahaahhahah ayyyyyyy ayyyy koptum anam ben baan bişiyler oluyore
ay ben de hiç gitmedim amama yaaaa,
saunayada gitmedim.
kalakaldım ortalıkta
Sidikli kedimi hahahahahaahhahah ayyyyyyy ayyyy koptum anam ben baan bişiyler oluyore
evladım sen otur yazılım çizilim yap ne yapn amamı saunayı ne gerek varkineeee gez olue kirli kirli
ayy şöle 25-30 dakka saunada kalıyosun sonra yarmagül gibi bir teyze gelip sana kese atıo sonra sopa gibi kirler senden çıkıo hahahahahaah
Niyee biyenemedin miiiiiiiiiiii ivit sidikli kediydim nolduuuuuuuu
fallen gacısı dogru diyo amam çok güzel bişşi kesede sopa gibi kirler çıkıyo yarmagül teeze yoguruncaaaaaa
Ben kese yi çok severim aslında ama en son afyonda bir spa otelde 2 ay önce masaj kese paketleri oluyor ya, onlardan almıştım annemin zoruylakadın beni öyle bir yoğurduki böyle birkaç saat saf saf etrafa bakınmıştım, kese mi yaptı dövdümü pek ayırt edilmiyordu
KIZLAR gelin birgün hamama gidek ne dersiniz :)) kış girmeden hehehehheeheh hayal mahsulleri ben kedi hemen hemen yakınız ama gülibik uzak bize beyaaaa
dohtur senle bizim aramızda kaç saat fark var yau???
tam hatırlamıyorum ama dün gece biri dohtur istediydi de sumuz vardı konuyu okuyanlar arasında ama hiç pas vermiyidi.Ona yazdım.Sumuz o sumuz.Sen değilsin.Bilmiyom tabi o sırada sen de var mıydın da ben sumuzu gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?