Sinir bozucu

bu aralar hem işyerindeki internet çalışmadı hem ben yurtdışına gittim geldim
işyerinde işler çoğaldı ooooooo ooooooooooo
baya yoğundum gedizcim

bana gediz deme yaaa angel de meleğim aşkım bidenem de
heheheheheh
ooooooo canım benım ne kaa güzellll bende yurt dışına açılcam çok istiyorum
abu dabi papua yeni gine

bu arada varya yurtdışına gittim geldim, babamla görüştüm sonra dayımınoğluyla
az kalsın dövecektim onu ya sinirlerimiz zıplattı sonra eve geldi annemi dolduruşa getirdim annemde kavga etti onunla

kıs anneni nasıl gaza getirdin:44::44::44::44: bana da öğretsene benim ki hiç gelmiyoda

bana gediz deme yaaa angel de meleğim aşkım bidenem de
heheheheheh
ooooooo canım benım ne kaa güzellll bende yurt dışına açılcam çok istiyorum
abu dabi papua yeni gine

tamam aşkım

bu arada ben arkadaşlarla görüştüm tunusa yada mısıra gidicem

kıs anneni nasıl gaza getirdin:44::44::44::44: bana da öğretsene benim ki hiç gelmiyoda

ben hemen gaza getiriyorum onu, gaza çok çabuk geliyor, nirvanaya hemen ulaşıyor annem
onun hassas noktalarına değiniyorum kafayı yiyor coşuyor saldırıyo sağa sola
bu seferki hedefte dayımınoğluyla

manyak karısını aldatıyor bide gülüyor. yine yapıcanmı diyorum yaparım diyor, karısıda yanımızda ha.
pişmanmısın diyorum, yoo niye olacam diyor

tamam aşkım

bu arada ben arkadaşlarla görüştüm tunusa yada mısıra gidicem

Mısırı bende çok istiorum ama otelleri çok kötüymüş sanırım :)))

öyle duyum almıştım...

ama kerican şaka bir yana balayımda maldivlere gitmeyi çok istiyıorum yaaa

bütün fotograf çekimlerini felan orda yaptırmak istiyorum....:26::26::26:

valla bende ikinci balayımda gidicem maldivlere hawaiiye madagascara gidicem

tam kesmelik....kuzenin

kızlar düşünüyordumda, istanbuldaki sinir bozucularla bi toplantı düzenlemek istiyorum, reelde ama..

Eee eşi napıyo bu durumda

nasıl hade ya kıs isim değiştirirkene hepimiz oradaydık ya hatta ne çabuk oldu diye şaşırmıştık.. aboooooooooo yoksa sen benden de mi yaşlısın ki hatırlamıyosun:44::44::44::44:

Kim yaşlı bilemem ama

Geyik denen birşey var ki zaten her bakımdan bağırıyo ben gülin im diye.. Hiç belli olmuyor sanki anlamında 'hade canım' dedim..

evet tam kesmelik
kendisi 37 yaşında, eşi 34 yaşında, manitasıda 20 yaşında
kuzenimin faceyini aldım girdim o kıza saydım, engelledi ama beni

ne yaparsan yap insanın utanma içinde olacak...

hiç bişey değişeceğini sanmıyorum...

toprak testi gibi pişmiş kuzenın boşver karışma yaaa

Eee eşi napıyo bu durumda

Kim yaşlı bilemem ama

Geyik denen birşey var ki zaten her bakımdan bağırıyo ben gülin im diye.. Hiç belli olmuyor sanki anlamında 'hade canım' dedim..

eşi napsın ağlıyordu kızcağız
bende dedim ona bana bak gülme benim karşımda dedim, utanmıyormusun bide marifetmiş gibi hem anlatıyosun hem gülüyosun utan be dedim
ayıp ediyosun ben senin abinim diyor, başlarım senin gibi abiye, yıkıl dedim

ne yaparsan yap insanın utanma içinde olacak...

hiç bişey değişeceğini sanmıyorum...

toprak testi gibi pişmiş kuzenın boşver karışma yaaa

karışmamak elimde değil, o benim öz abim gibi, bi evde büyüdük, eğer öyle devam ederse hayatı kayar.
manitası 20 yaşında hiç evlenmemiş bide çingeneden çocuk peydahlamış. kızın annesi babası alkolik, benim kuzenimde dahiliye uzmanı, doktor yani. olmaz böyle birşey hayatta olamaz izin vermem
yengem kendi yatağında kızın küpesini bulmuş, kolyesini, eve getirmiş onu terbiyesiz.

sarıl bakalım

biliyorum canım gülin olduğunu

bu arada varya yurtdışına gittim geldim, babamla görüştüm sonra dayımınoğluyla
az kalsın dövecektim onu ya sinirlerimiz zıplattı sonra eve geldi annemi dolduruşa getirdim annemde kavga etti onunla

nasıl hade ya kıs isim değiştirirkene hepimiz oradaydık ya hatta ne çabuk oldu diye şaşırmıştık.. aboooooooooo yoksa sen benden de mi yaşlısın ki hatırlamıyosun:44::44::44::44:

Sanırsam ben yaşlandımm

Çünküüüü sankilimm buralar boşken sizler yokkene isim değiştirmiştim diye hatırlıorummm ondan bilgilendirme yapaım dedim rezil oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…