eşi napsın ağlıyordu kızcağız
bende dedim ona bana bak gülme benim karşımda dedim, utanmıyormusun bide marifetmiş gibi hem anlatıyosun hem gülüyosun utan be dedim
ayıp ediyosun ben senin abinim diyor, başlarım senin gibi abiye, yıkıl dedim
kızlar düşünüyordumda, istanbuldaki sinir bozucularla bi toplantı düzenlemek istiyorum, reelde ama..
Eee eşi napıyo bu durumda
Kim yaşlı bilemem ama
Geyik denen birşey varki zaten her bakımdan bağırıyo ben gülin im diye.. Hiç belli olmuyor sanki anlamında 'hade canım ' dedim..
karışmamak elimde değil, o benim öz abim gibi, bi evde büyüdük, eğer öyle devam ederse hayatı kayar.
manitası 20 yaşında hiç evlenmemiş bide çingeneden çocuk peydahlamış. kızın annesi babası alkolik, benim kuzenimde dahiliye uzmanı, doktor yani. olmaz böyle birşey hayatta olamaz izin vermem
yengem kendi yatağında kızın küpesini bulmuş, kolyesini, eve getirmiş onu terbiyesiz.
ben utanmazım
karışmamak elimde değil, o benim öz abim gibi, bi evde büyüdük, eğer öyle devam ederse hayatı kayar.
manitası 20 yaşında hiç evlenmemiş bide çingeneden çocuk peydahlamış. kızın annesi babası alkolik, benim kuzenimde dahiliye uzmanı, doktor yani. olmaz böyle birşey hayatta olamaz izin vermem
yengem kendi yatağında kızın küpesini bulmuş, kolyesini, eve getirmiş onu terbiyesiz.
selamlar
internetimizde bi sorun vardı, ne zamandır giremiyordum yaaa
kızlaaar özledim sizi
Ben gelemem yaa istanbul da değilim ama hepinizi de çok merak ediorumm
Neremden bağırıom kız gülinim diye
KIZMI çingeneden cocuk yapmış
Çocukları da mı olmuş
KIZMI çingeneden cocuk yapmış
Her yerinden
Hayır ya
Carrie kıza 'çingene' diyo.. Hani şu evli olan kuzeni ile aşk yaşayan kız varya ondan bir de çocuğu olmuş
selâm dişilerim
muhabbet fidanları ekilmiş bakıyorum
nihilcim hoşgeldin conemm
toplantı yapmak istiyorum
ama toplantı yerini buraya yazmıcam
düşmanlarımız çalıların arkasından izlemesin bizi
yok, kuzenimden değil çocuk
bi çingeneyle dost hayatı yaşamış ondan olmuş çocuğu
dayımınoğlunun çocuğu olmuyor
Hoş buldum kötücüm,
Toplantıyı ormanda yapalım ama
abi ilk kez bir şeyi doğru anlamışım ya...
dayıoğlunu bir kesseler yeseler o çingeneler ne züper olur keri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?