merhaba canlarım ben geldimmmm sizler, özledim nasılsınız hala hastanede yatıyorum iyi olmaya çalışıyorum henüz yürüyemiyrum fizik tedaviye başladım sol ayak hasar gördü çok zor günler geçirdim çok şükür şümdü üyiyim eve hafta sonu üznüne geldim bayramda yine gelirim hepinize ilginiz için tşk ederim öptüm hepinizi ine gelicem
aslında güzel kadındı ama benim tarzım değil yani
[video=youtube;rJYcmq__nDM]http://www.youtube.com/watch?v=rJYcmq__nDM[/video]
canım bel fıtığından ameliyat oldum ama bazı terslikler oldu kist varmış oo yüzden
merhaba canlarım ben geldimmmm sizler, özledim nasılsınız hala hastanede yatıyorum iyi olmaya çalışıyorum henüz yürüyemiyrum fizik tedaviye başladım sol ayak hasar gördü çok zor günler geçirdim çok şükür şümdü üyiyim eve hafta sonu üznüne geldim bayramda yine gelirim hepinize ilginiz için tşk ederim öptüm hepinizi ine gelicem
Carrie banada yollayin ozelden
kavga benim yüzümden başlar....dayağı hep beraber yerdik...
Güneşin çocuklarıydıknularımız bir kez daha yetim kalsın istemiyorum.
ha bu arada hiç birini merak etme.
emanetlerine iyi bakıyorum.
forum büyüyor,
konular uzuyor.
ve geride bıraktığın sinir bozucunun içindeki yalnızlık büyüyor.
bunu bir ben biliyorum, birde o biliyor.
editörler ise bilmiyor......
kaç editör varki bu kk da
bilmiyorum ki
var bi kaç tane
ama kazen editör değilmiş öyle dedi
gedizcim ben çıkıyorum
bi saat sonra gelirim
öptüm canım
sende gel saat 9.30 gibi müsaitsen
takılalım buralarda
öptüm kendine iyi bak tatlım
ya ne oldukı acaba neyseee kafa yorsak ne olcak olan olmuş dün gece:) nasılsın canım ne yapıosun cok yoruldum ben bugun şimdi reçel kaynıo ocakda koca kazanda incie reçelii daha pazara gidilcek aman aman
Birisi konu acmis patlicanlari tuzlayip mi ip diziyoruz tuzlamadanmi lutfen objektif cevaplar verin diye arkadaslarda objektif lafina takildilar ondan yediler bani diye biliyorum
Bizim kızlarda tam olarak buna takıldılar işteNe yazmışlar bilemiyorum ben girdiğimde konudaki yorumlar silinmişti sanırım geyiğe çevirmişler konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?