acukkk anlatirmisin dukani ben su an ramazan yapiyom gecsin
dukanida denicem 65.200 um ben 168 cm boyum varrr..ayy bide afeti devran kadinmim
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim...
bende didim ki "ölü o patlıcanlar canları acımaz tuzla gitsin didim" ve ban yidim
simdi haciii valla yazarim ama sonuda bana bandira bandira gelirr
valla bandan korkmuyomda sinirdayim cok pis ceza puanim birikti benim....
Bende enazından aynı koğuştasınızdır ,birbirinize destek olursunuz demiştim ama koğuşlarıda ayırdılar demek.
Hoşgeldiniz.
bende didim ki "ölü o patlıcanlar canları acımaz tuzla gitsin didim" ve ban yidim
Evet canım yaaa
Şimdi ne demişim ben burda
patlıcanı ipe dizmeden önce tuzluyor muyuz lütfen objektif cevap verin çok acil yardıma ihtiyacım var
Kaç patlıcanın var ki
Ceza puanın kaç canım.. Benim 50 oldu, yolun yarısı
:
hakketten yaaaa ben ohoooooooooooooooooooooooo neler düşündün badılcan diyince tühhhhhh yazık olmuş inan şimdi daha cok üzüldüm yaaaa :131::131::131::131::131:
Ceza puanın kaç canım.. Benim 50 oldu, yolun yarısı
Hoşbulduk canım...
Yaa aslında hiç birimizin konu dışı mesaj değildi ki ya.. Sen tuzla demişin.. Bende kullandığı kelimenin anlamsız olduğunu ve bilgisi olan varsa bilgilendirmesini söyledim
İrdemeleme zamanı; Toplaşın;
Soru şudur;
Cevapta budur;
Ve parmaklıklar ardı
Soru şudur;
Cevapta budur;
Ve parmaklıklar ardı
Soru şudur;
Cevapta budur;
Ve parmaklıklar ardı
Soru şudur;
Cevapta budur;
Ve parmaklıklar ardı
anacim yolun yarisi marisi kalmadi ben finish cizgisine epey bi yaklastim..
Soru şudur;
Cevapta budur;
Ve parmaklıklar ardı
ama işte önemli olan bizim ne dediğimiz değil yöneticilerin ne düşündüğüolsun ya,özlettik kendimizi iyi oldu
Soru şudur;
Cevapta budur;
Ve parmaklıklar ardı
Soru şudur;
Cevapta budur;
Ve parmaklıklar ardı
ama işte önemli olan bizim ne dediğimiz değil yöneticilerin ne düşündüğüolsun ya,özlettik kendimizi iyi oldu
canım bel fıtığından ameliyat oldum ama bazı terslikler oldu kist varmış oo yüzden
ayyyyy iyiki konuyu ben gormemisimmmmm yoksa bostan patlicanmi dan girip pijama desenli ile devam eder +18 den devam ederdim
benim banda 5 gunden once acilmazdi...amannnn ramazan mubarek gunde verilmis sadakam varmis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?