Sinir bozucu

bende didim ki "ölü o patlıcanlar canları acımaz tuzla gitsin didim" ve ban yidim

simdi haciii valla yazarim ama sonuda bana bandira bandira gelirr
valla bandan korkmuyomda sinirdayim cok pis ceza puanim birikti benim....

Ceza puanın kaç canım.. Benim 50 oldu, yolun yarısı

Bende enazından aynı koğuştasınızdır ,birbirinize destek olursunuz demiştim ama koğuşlarıda ayırdılar demek.

Hoşgeldiniz.

Hoşbulduk canım...

bende didim ki "ölü o patlıcanlar canları acımaz tuzla gitsin didim" ve ban yidim

Yaa aslında hiç birimizin konu dışı mesaj değildi ki ya.. Sen tuzla demişin.. Bende kullandığı kelimenin anlamsız olduğunu ve bilgisi olan varsa bilgilendirmesini söyledim

hakketten yaaaa ben ohoooooooooooooooooooooooo neler düşündün badılcan diyince tühhhhhh yazık olmuş inan şimdi daha cok üzüldüm yaaaa :131::131::131::131::131:

O aklıma gelenleri bende söyleseydim valla bir daha bu forumda barındırmazlardı beni. Baksana şuncacık lafa bile ceza yedik, Allah'tan mune hanımın insaflı gününe denk geldikte 1 gün sürdü

ama işte önemli olan bizim ne dediğimiz değil yöneticilerin ne düşündüğü olsun ya,özlettik kendimizi iyi oldu

İrdemeleme zamanı; Toplaşın;

Soru şudur;

Cevapta budur;

Ve parmaklıklar ardı

ayyyyy iyiki konuyu ben gormemisimmmmm yoksa bostan patlicanmi dan girip pijama desenli ile devam eder +18 den devam ederdim
benim banda 5 gunden once acilmazdi...amannnn ramazan mubarek gunde verilmis sadakam varmis....

İrdemeleme zamanı; Toplaşın;

Soru şudur;

Cevapta budur;

Ve parmaklıklar ardı

"Objektif mi Bu işin objektif cevap vermekle bir ilgisi yok ki yahu

Bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaşla
"

Ve elimde sigarayla silivri ceza evi avlusundayım
anacim yolun yarisi marisi kalmadi ben finish cizgisine epey bi yaklastim..

Bulaşma kimseyi aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…