Sinir bozucu

bacişkolar üyeliğim açılmış..kazen seni seviyorum
...neyse çocuklar uyuyunca gelirim ben..kızlar bana bu kadar değer verdiğinzii bilmiyordum,çok utandım mahçup oldum...hepinizi seviyorum,vallahi

...neyse çocuklar uyuyunca gelirim ben..kızlar bana bu kadar değer verdiğinzii bilmiyordum,çok utandım mahçup oldum...hepinizi seviyorum,vallahi

hoşgeldinnn
bizde seni seviyoruz

KADRİYE ABLA SEN YOKSUN DİE DÜN GECE YAZMADIM BİLE ÜZÜNTÜMDEN BİR DAHA GİTMEEE

Eki Görüntüle 487696

GERÇİ KERİ PEK BECEREMEZ TEMİZLİĞİ EMME NEYSEEEEEE

doğru söylüyorsun valla
dün tam annemle evden çıkıyorduk
üzerimizi giyiyoduk
şapur şupur ses sesi duydum mutfağa gittim
meğerse annem lavabonun içine tabak koymuş deliği kapatmış musluğuda açık unutmuş
mutfak su içinde

kamil dedim, gel, buraları temizle
sen yap diyo
ben yapamam annemle markete çıkıcaz ama yok ben annenle markete giderim sen kal buraları temizle diyosan...... dedim
yok yok tamam dedi hemen eline paspası aldı geldiğimde pırıl pırıldı

hadi öptük canım
en yumuşak yerlerinden
yanaklarından yani
kendine iyi bak
bizi terketme bi daha

ah senın su kamılın

sportmenkedinin resmini paylaşıyorum arkadaşlar

Eki Görüntüle 487697

offfffff son anda enselendim bağımlı olmak böyle bişi

AHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAH :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bizde seni

" WALLA benım ous kalkıp ev paspaslıcak haaaaaa " pehhhhhhh bu işin sırrı nerde bilemedim ben şimdi..gerçi geçen bana yardım etti bulaşıkları yıkamış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…