Sinir bozucu

ne saldırısı analamadım vallaa..
:26::26::26:

yeni saldırılar mı :0

merhaba kızlar.BACİŞKOLAR...ben kadesa,bu 2.üyeliğim falan değil..eşimin kuzenine almştık bizle kalırken ama kullanmıyordu.size ulaşabilmek için açtık ilk defa..kızlar ailem buraya üye değil.parkon yazmış zaten.dün size veda mesajı yazmıştım ama silinmiş...kazene mesaj attım üyeliğimi açtrmk için ama daha cevap gelmedi.dün çok çok sinirlendim,eğer üyeliğim açılırsa konuşuruz sonra.artık çok bunalmıştım bazı şeylerden gitmek istedim...ama dayanmadım yine buradayım.eğer o üyeliğim açılmazsa kazen de müsade ederse bunla devam etmek istiyorum.şimdi mesaj atacağım ona da zaten....sizi özledimmmmmmm,görüşürüz....

ekşiyle ilgisi yok,o o zaman dı :))

Son düzenleme:

birdaha haber vermeden gidersen kulaklarını çekicem.

nerdesin bacım ya?

mesajlarına baktık sinirlenecek birşey yoktu,ne ara kime sinirlendin.?

çok sevindimm canım bekliyoruz seni

bacişko bacişkolarına bunu yapmaz iso30

hadi gel artık,

kızlar haber verdim,veda ettim ama o mesj silinmiş! yoksa öyle hayırsız değilim ...kimseyle tartışmadım ama sinirlendiğim şeyler oldu..neyse üyeliğim açılır İnşallah..mesaj attm,bakalım bekliyorum...

ahh ahhh az kalsın ilan verecektik wanted diye :) hoşgeldin iyi ki geldinnnnnn

kazen mesajını almamıştır, alınca acar muhakkak. Çok özledik seni.

saol sanada kanka

Nerelerdesin sen.

Açılır cnm mutlaka. Ben de cok sasırdım, kadesa vefasız değildir dedim icimden. İyi ki geldin.

ah nerelerdesin sen..
haber almak güzel yine den..
bekliyoruz seni aramıza yeniden

nihil özel mesaj atamıyorum canımcım...nasılsa görür mesajlarım.kızlar bu üyeliği çok kullanmak istemiyorum o yüzden çıkıyorum ben..eski üyeliğimle dönmek üzere..sizi öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…