- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
merhaba kızlar.BACİŞKOLAR...ben kadesa,bu 2.üyeliğim falan değil..eşimin kuzenine almştık bizle kalırken ama kullanmıyordu.size ulaşabilmek için açtık ilk defa..kızlar ailem buraya üye değil.parkon yazmış zaten.dün size veda mesajı yazmıştım ama silinmiş...kazene mesaj attım üyeliğimi açtrmk için ama daha cevap gelmedi.dün çok çok sinirlendim,eğer üyeliğim açılırsa konuşuruz sonra.artık çok bunalmıştım bazı şeylerden gitmek istedim...ama dayanmadım yine buradayım.eğer o üyeliğim açılmazsa kazen de müsade ederse bunla devam etmek istiyorum.şimdi mesaj atacağım ona da zaten....sizi özledimmmmmmm,görüşürüz....
ekşiyle ilgisi yok,o o zaman dı :))
O mümkün değildi ki zaten :) iki yorum beğenilmeyince kapatırlardı, kafalarına göre açarlardı
ahahah keri biz geri dönelim diye neler yapmış
nihil özel mesaj atamıyorum canımcım...nasılsa görür mesajlarım.kızlar bu üyeliği çok kullanmak istemiyorum o yüzden çıkıyorum ben..eski üyeliğimle dönmek üzere..sizi öpüyorum :)
gunaydın bacıskolarım nabersınızzz
cerı dun neden yoktun kızz
gedız sen ne calıskan karısın be aferın sana kapı yer yemek ooo bn butun gun yattım
nıhılllll sen nıye banlandın bacım ?
en sonunda kendim masaya çıkıp oynıycaktım bunu yap deseydi
yaaa güzeldi aslında benim daha önce açtığım bi konu vardı saçlarımı boyattım gerek kalmadı fikre zati 3 kişi yazmıştı bende kapattım konumu ne var şimdi bunda kızcak
BİZİM OUSULARDA BÖYLE AĞLARMI ACABA YAAA
[video=youtube;Ee8ji0s_PUM]http://www.youtube.com/watch?v=Ee8ji0s_PUM[/video]
Günaydın kızlar,
Kadesa kendi gitmek istedi yüksek ihtimal,
Geçen hafta çok sıkıldım artık forumdan diye mesaj atmıştı bana,özelliklede ekşicilerin sürekli foruma dadanmasından dolayı hem kendi rahatsızdı,hemde kardeşi uyarmıştı bu aralar çok göze batma forumda diye.
Ama bu kadar ani gitmesini bende beklemiyordum.
KADESA bana özelden ulaş canım.
sizinkileri bilmemde benimki ağlamaz böyle
bekarken 2 defa ağlamıştı
şimdi ne diye ağlamışım hayret ediyo kendine
merhaba kızlar.BACİŞKOLAR...ben kadesa,bu 2.üyeliğim falan değil..eşimin kuzenine almştık bizle kalırken ama kullanmıyordu.size ulaşabilmek için açtık ilk defa..kızlar ailem buraya üye değil.parkon yazmış zaten.dün size veda mesajı yazmıştım ama silinmiş...kazene mesaj attım üyeliğimi açtrmk için ama daha cevap gelmedi.dün çok çok sinirlendim,eğer üyeliğim açılırsa konuşuruz sonra.artık çok bunalmıştım bazı şeylerden gitmek istedim...ama dayanmadım yine buradayım.eğer o üyeliğim açılmazsa kazen de müsade ederse bunla devam etmek istiyorum.şimdi mesaj atacağım ona da zaten....sizi özledimmmmmmm,görüşürüz....
ekşiyle ilgisi yok,o o zaman dı :))
Nerelerdesin sen.
Açılır cnm mutlaka. Ben de cok sasırdım, kadesa vefasız değildir dedim icimden. İyi ki geldin.
tren istasyonunda unutulmuş valiz gibi uyumuşum dün
En güzelini yapmışsın. Ben de kendimi bir yerlerde unutmak istiyorum
şimdi anca haftasonu atarım yorgunluğu üzerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?