Sinir bozucu

bi defa babana duyurmuşsan bence bu sefer söylemene gerek yok, eğer gerçekten gitmek istemiyorsan tabi.
yoksa ciddiyetliliğini kaybeder

ne desem bilmiyorum ki...

benim herif seni bile susturduysa çözümsüz vakadır. olduğu gibi kabul etmekten başka çarem yok
sen gıtmek ıstıyormusun gelınım ?

kız insan yuvasını bozmak ister mi, benim herif çift karakterli.. arasam unutmuştur bile dediğini. saman alevi gibi. en ağır lafları eder, 2 saat sonra çarşıdan arar "ekmek lazım mıydı" diye..unutur gider.

Amcamda kısmen böyle...
Benim görümcenin eşinin arkadaşı var... Adam pasta börek yapıyormuş... Misafirliğe gittiği yerde bu pastayı nasıl yaptınız filan diye soruyormuş

gelınım senın ıcın cok uzuldum esının bıan once kendıne gelmesı lazım ama nasıl

ben susmuyorumda
yani ben senin yerinde olsaydım
agresif tavırlar takınırdım ta en baştan
ama şimdi benim yaptıklarımı sizede yapın diyemem tabi.
herkesin stili farklı

Amcamda kısmen böyle...
Benim görümcenin eşinin arkadaşı var... Adam pasta börek yapıyormuş... Misafirliğe gittiği yerde bu pastayı nasıl yaptınız filan diye soruyormuş

acıdım ya adama
o kadarda ezmek iyi değil

benim bu dayımda sanırım artık pek yapmıyor çünkü çok kötü bi trafik kazası geçirdi, aylarca hastanede yattı.
o ara karısı yapmaya başlamıştır diye düşünüyorum

ıste bırının aklını basına getırmesı lazım onun

kız insan yuvasını bozmak ister mi, benim herif çift karakterli.. arasam unutmuştur bile dediğini. saman alevi gibi. en ağır lafları eder, 2 saat sonra çarşıdan arar "ekmek lazım mıydı" diye..unutur gider.
en azından bu tip cümleleri kurmaması gerektiğini, o unutsa da senin canını yaktığını falan söyle be canım :26:

ben çok istiyosan sen git derim

benim müdürün de eşi yemek yapmayı bilmiyormuş (40lı yaşlarda 2 tane kocaman çocukları var) en zor iş benim hanımda, temizliği o yapıyor çocuklara o bakıyor bende yemek yapıyorum işte diye anlatıyo
hatta bize kıymalı biber dolması tarifi veriyo hatta hatta eşinin gününe pasta-börek yapıyo ya da birini bulup yaptırıyo

turkmencim, bence mesafe koy
ona soğuk davran

ben olsaydım saçınıda seçerdim onun ama neyse...

off gerçekten konu başlığı gibi çok sinir bozucu bir durum, ama herşeyle bu kadar meşgulken seni ve oğlunu bu kadar geri planda tutması çook yanlış hayatındaki sıralamayı sormanı tavsiye ederim eşine sanırım işi ve alışverişlerine kadar yapmış olduğu 3 hane sizden önce geliyor, insan düşünür bu kadın çocukta emeklemeye başlamıştır nasıl basacak kışın bu betona diye evinde sobalıydı sanırım, bir an önce eşini kendine getirmeye bak derim. bende evliliğim ilk zamanlarında eşimden birşey istemezdim ama baktım adam alıştı rahata başladım sürekli istediğim şeyleri söylemeye anlatmaya ee adam her akşam aynı şeyleri dinleyince susturmak için gidip istediğimi yapıyor artık.

İş başa düşünce diyorsun... Benim eşim elinden geldiğince her şeye yardım eder ama böyle sırf onun yapmasını istemezdim ya... Azcık erkek olduğunu göstermesi gerek

ee cocukları nasıl buyutmus kadın

anaamm ne eşler var ya okudukça şoklardayım tamam benimkide iyidir ama diğer koltuktaki kumandayı bile benden ister, ben ne yaparım tabiki vermem istediğiyle kalır her defasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…