var ama 2 sene önce evlendi
ama sorun değil kanka
boşatırız
bi defa babana duyurmuşsan bence bu sefer söylemene gerek yok, eğer gerçekten gitmek istemiyorsan tabi.
yoksa ciddiyetliliğini kaybeder
ne desem bilmiyorum ki...
sen gıtmek ıstıyormusun gelınım ?
benim annemin teyzesinin oğlunun karısı var öle....
başka şehirde oturuyolardı
ikiside mühendis
yemekleri koca yapıyo, temizliği koca yapıyo, turşuları bile koca kuruyor
sofrayı hazırlıyo karısını çağırıyo hayatım gel yemek hazır diye
oda ıs yapıyomu kız ..
bosa hemen bosa
benim herif seni bile susturduysa çözümsüz vakadır. olduğu gibi kabul etmekten başka çarem yok
kız insan yuvasını bozmak ister mi, benim herif çift karakterli.. arasam unutmuştur bile dediğini. saman alevi gibi. en ağır lafları eder, 2 saat sonra çarşıdan arar "ekmek lazım mıydı" diye..unutur gider.
ben bi kaç senedir görmüyorum onu
ama sanmıyorum
Amcamda kısmen böyle...
Benim görümcenin eşinin arkadaşı var... Adam pasta börek yapıyormuş... Misafirliğe gittiği yerde bu pastayı nasıl yaptınız filan diye soruyormuş
o zaman boswer kanka ousla ıdare ederız oda karsı markettekı kıza asıldı bugun
benim herif seni bile susturduysa çözümsüz vakadır. olduğu gibi kabul etmekten başka çarem yok
kız insan yuvasını bozmak ister mi, benim herif çift karakterli.. arasam unutmuştur bile dediğini. saman alevi gibi. en ağır lafları eder, 2 saat sonra çarşıdan arar "ekmek lazım mıydı" diye..unutur gider.
en azından bu tip cümleleri kurmaması gerektiğini, o unutsa da senin canını yaktığını falan söyle be canım :26:kız insan yuvasını bozmak ister mi, benim herif çift karakterli.. arasam unutmuştur bile dediğini. saman alevi gibi. en ağır lafları eder, 2 saat sonra çarşıdan arar "ekmek lazım mıydı" diye..unutur gider.
çok sorumluluğu var...
okul müdürü, öğretmenliği, şairliği yazarlığı, yayınevi, milliğ eğitim... yetmezmiş gibi 3 evin içeri dışarı işleri faturaları, alışverişi, yetmezmiş gibi tarla derdi, tohumu, ilacı, tarktörü, bakımı, masrafı, ırgatı, dağda koyunu, yemi, çobanı, çobanın maaşı...kuzuların müşterisi, müşterinin senedi...kaymakam ilçenin kitabını yapalım demiş. köy köy gezdi derlemler yaptı, oruç ağız defalarca kayseriye basımevlerine gitti...
biliyorum fazladan sorun istemiyor hayatında. ev temiz olsun toplu olsun yeter diyor. sus diyor. başım ağrıyor diyor. bir de seninle uğraşmayayım diyor. hallederiz, sıkıştırma beni diyor.
iyi de sen yapmazsan ben yapmazsam nasıl yürür bu kızancık betonlar üstünde?????????????????
acıdım ya adama
o kadarda ezmek iyi değil
benim bu dayımda sanırım artık pek yapmıyor çünkü çok kötü bi trafik kazası geçirdi, aylarca hastanede yattı.
o ara karısı yapmaya başlamıştır diye düşünüyorum
en azından bu tip cümleleri kurmaması gerektiğini, o unutsa da senin canını yaktığını falan söyle be canım :26:
ben çok istiyosan sen git derim
benim müdürün de eşi yemek yapmayı bilmiyormuş (40lı yaşlarda 2 tane kocaman çocukları var) en zor iş benim hanımda, temizliği o yapıyor çocuklara o bakıyor bende yemek yapıyorum işte diye anlatıyo
hatta bize kıymalı biber dolması tarifi veriyohatta hatta eşinin gününe pasta-börek yapıyo ya da birini bulup yaptırıyo
ee cocukları nasıl buyutmus kadın
en azından bu tip cümleleri kurmaması gerektiğini, o unutsa da senin canını yaktığını falan söyle be canım :26:
ben çok istiyosan sen git derim
benim müdürün de eşi yemek yapmayı bilmiyormuş (40lı yaşlarda 2 tane kocaman çocukları var) en zor iş benim hanımda, temizliği o yapıyor çocuklara o bakıyor bende yemek yapıyorum işte diye anlatıyo
hatta bize kıymalı biber dolması tarifi veriyohatta hatta eşinin gününe pasta-börek yapıyo ya da birini bulup yaptırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?