Sinir bozucu

gelinim
o sana ne derse desin
suratsız desin
mahkeme duvarı desin

sen soğukkanlılığını koru
en azından bilsinki bi daha sana öyle birşey derse, en kötü ihtimalle bi süre senin ekşi suratına katlanması gerekiyor
en kötü ihtimalle bunu düşünsün

eee bide yoruluyo, kim ister eve gelip ekşi biyirle durmaya?
o yüzden bişi demeden önce düşünsün
ben şimdi bunu desem 2 hafta konuşmaz benle desin ona göre davransın

Son düzenleme:

yok artık.
aynı benim ki yahu..:
geçen gün kavga esnasında evden kovdu beni..
bugün aşkım kirayı öder misin diyo

O zaman bu evden gidecek biri olursa o sen olursun ben değil de :44::44::44:

kız diyorum, "ben evimi niye bırakayım, anangil yakın. sen git" diyorum, "babanın evi mi burası" diyor. öğretmen lojmanındayız ya, onun sayesinde ya, aklınca sahipleniyor

ya şakaya vurdum, yüzsüzlüğe vurdum, ciddiye aldım, küstüm, kızdım, dövmeye kalktım... yok.. 1 günden uzun sürmedi. 3 saatten hatta. hemen normale dönüyoruz. kaşarlandık kaç sendir didişe didişe

iyi gidiyor tatlım ama yorucu bebişte iyi şuan uyuyor iki nefes alayım dedim bu konuyu gördüm bodozlama daldım iştee sen nasılsınn?

İyi yapmışsın canım. Maşallah büyümüş bebeşin ilk. Seni tanıdığımda daha hamileydin Beren ismi sanırım:) Bu haline şükret ilk ben artık baş edemiyorum Bende iyiyim canım seni görmek güzel arada uğra...

ben her seferinde "bulabiliyosan daha iyisini bul daha genç daha zeki daha güzel olsun" diyorum...
bigün al işte buldum git derse n'olur onu bilmiyorum ama

Bende az değilim.
anan şöyle ablan böyle diyorum.
napim canımı yaktılar artık sessiz kalamıyorum
türkmengelini bizde kaşarlanmışız kız boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…