Sinir bozucu

anaamm ne eşler var ya okudukça şoklardayım tamam benimkide iyidir ama diğer koltuktaki kumandayı bile benden ister, ben ne yaparım tabiki vermem istediğiyle kalır her defasında.
sorma, adam bi de okul müdürü.. gitti bütün karizma

bu arada benim yeğenimin adı da beren senin fıstığa benzettim yerim yerim

bu arada kızlar
şunu söylemek istiyorum

hani ben çok sinirliyim ya, kesin ousta benimde gitmemi istediği dönemler oldu
yada en azından sinirle o an öle düşünmüş olabilir
ama kesinlikle, kesinlikle, şu ana kadar bana git demedi
niye demedi
çünkü onun o laf daha azğından çıktığı gibi ben gider valizi hazırlardım

demiştim ona en başta, şakadan bile desen, ben çeker giderim.

sevgiliykende demiştim, ayrılalım dediğinde döner arkamı giderim. anlamışsınıdr umarım dedim.
ve 12 senedir ous bana ne ayrılalım nede git demedi..diyemedi, çünkü biliyorki uygularım, giderim. sevsem bile, gitmek istemesem bile giderim.

sevgiliyken ben çok sık ayrılıyordum ondan
daha doğrudu en ufak şeyde ben senden ayrılıyorum diyordum. bişi hoşuma gitmese ben senden ayrılıyorum diyodum. birşeye darılsam hemen ayrılıyorum derdim.

yıllar sonra eşime sordum dedim ki ben hep diyordum sana, sen ama 1 defa demedin.insan 1 defada olsa demezmi?? ki eminim düşünmüşsündür..insanız sonuçta.
evet demedim diyor, çünkü sen delisin, öle birşey desem sanki allahtan bunu dememi bekliyormuşsun gidi çeker giderdin diyor..şakadanda olsa söyliyemedim sana diyor.

evliyiz ve aynı şekilde.

ben bi kaç defa dedim ona, git ananın evine.
hee ya, burası senin evindi zaten diyor (kirada oturuyoruz )

kac yıldır berabersınız kız

Bizdede ayrılan hep ben olmuşumdur... Ben hiç demedim bana git deme filan diye ama bende hep şey derim hani ayrılık gibi bir durum bir tartışma olursa bu evden gidecek sen olursun... Ben evimi bırakmam o yüzden ayrılık filan aklına gelirse gidecek olan sensin bunu unutma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…