sorma, adam bi de okul müdürü.. gitti bütün karizmaanaamm ne eşler var ya okudukça şoklardayımtamam benimkide iyidir ama diğer koltuktaki kumandayı bile benden ister, ben ne yaparım tabiki vermem istediğiyle kalır her defasında.
en azından bu tip cümleleri kurmaması gerektiğini, o unutsa da senin canını yaktığını falan söyle be canım :26:
ben çok istiyosan sen git derim
benim müdürün de eşi yemek yapmayı bilmiyormuş (40lı yaşlarda 2 tane kocaman çocukları var) en zor iş benim hanımda, temizliği o yapıyor çocuklara o bakıyor bende yemek yapıyorum işte diye anlatıyo
hatta bize kıymalı biber dolması tarifi veriyohatta hatta eşinin gününe pasta-börek yapıyo ya da birini bulup yaptırıyo
şimdi eve geldiğinde soğuk davransam "surata bak, şu eve huzur bulmaya geliyorum" der...
işte okula götürmüş ödevleriyle ilgilenmiş falan
kac yıldır berabersınız kızbu arada kızlar
şunu söylemek istiyorum
hani ben çok sinirliyim ya, kesin ousta benimde gitmemi istediği dönemler oldu
yada en azından sinirle o an öle düşünmüş olabilir
ama kesinlikle, kesinlikle, şu ana kadar bana git demedi
niye demedi
çünkü onun o laf daha azğından çıktığı gibi ben gider valizi hazırlardım
demiştim ona en başta, şakadan bile desen, ben çeker giderim.
sevgiliykende demiştim, ayrılalım dediğinde döner arkamı giderim. anlamışsınıdr umarım dedim.
ve 12 senedir ous bana ne ayrılalım nede git demedi..diyemedi, çünkü biliyorki uygularım, giderim. sevsem bile, gitmek istemesem bile giderim.
sevgiliyken ben çok sık ayrılıyordum ondan
daha doğrudu en ufak şeyde ben senden ayrılıyorum diyordum. bişi hoşuma gitmese ben senden ayrılıyorum diyodum. birşeye darılsam hemen ayrılıyorum derdim.
yıllar sonra eşime sordum dedim ki ben hep diyordum sana, sen ama 1 defa demedin.insan 1 defada olsa demezmi?? ki eminim düşünmüşsündür..insanız sonuçta.
evet demedim diyor, çünkü sen delisin, öle birşey desem sanki allahtan bunu dememi bekliyormuşsun gidi çeker giderdin diyor..şakadanda olsa söyliyemedim sana diyor.
evliyiz ve aynı şekilde.
ben bi kaç defa dedim ona, git ananın evine.
hee ya, burası senin evindi zaten diyor (kirada oturuyoruz)
onu banada der
tipe bak, mahkeme duvarı gibi diyo
desin çokta fifi yani
kac yıldır berabersınız kız
seninki yine iyi mahkeme duvarı gibi diyor benimki suratın niye g.tüme benzemiş yine hayırdır diye soruyor
bu arada kızlar
şunu söylemek istiyorum
hani ben çok sinirliyim ya, kesin ousta benimde gitmemi istediği dönemler oldu
yada en azından sinirle o an öle düşünmüş olabilir
ama kesinlikle, kesinlikle, şu ana kadar bana git demedi
niye demedi
çünkü onun o laf daha azğından çıktığı gibi ben gider valizi hazırlardım
demiştim ona en başta, şakadan bile desen, ben çeker giderim.
sevgiliykende demiştim, ayrılalım dediğinde döner arkamı giderim. anlamışsınıdr umarım dedim.
ve 12 senedir ous bana ne ayrılalım nede git demedi..diyemedi, çünkü biliyorki uygularım, giderim. sevsem bile, gitmek istemesem bile giderim.
sevgiliyken ben çok sık ayrılıyordum ondan
daha doğrudu en ufak şeyde ben senden ayrılıyorum diyordum. bişi hoşuma gitmese ben senden ayrılıyorum diyodum. birşeye darılsam hemen ayrılıyorum derdim.
yıllar sonra eşime sordum dedim ki ben hep diyordum sana, sen ama 1 defa demedin.insan 1 defada olsa demezmi?? ki eminim düşünmüşsündür..insanız sonuçta.
evet demedim diyor, çünkü sen delisin, öle birşey desem sanki allahtan bunu dememi bekliyormuşsun gidi çeker giderdin diyor..şakadanda olsa söyliyemedim sana diyor.
evliyiz ve aynı şekilde.
ben bi kaç defa dedim ona, git ananın evine.
hee ya, burası senin evindi zaten diyor (kirada oturuyoruz)
sende ona deki
sende o kadar güzel g.t ne arar
maymun g.tüne benziyo
anaamm ne eşler var ya okudukça şoklardayımtamam benimkide iyidir ama diğer koltuktaki kumandayı bile benden ister, ben ne yaparım tabiki vermem istediğiyle kalır her defasında.
"işte kapı işte sapı"
bu cümleyi kaç kere duyduğumu tahmin edemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?