bugun neden zaman gecmıyor ya
ben çok sıkıldım bugün...bi gaza getirsem kendimi spor yapıcam azıcık ama nerdeeebugun neden zaman gecmıyor ya
İyi yapmışsın canım. Maşallah büyümüş bebeşin ilk. Seni tanıdığımda daha hamileydinBeren ismi sanırım:) Bu haline şükret ilk ben artık baş edemiyorum Bende iyiyim canım seni görmek güzel arada uğra...
Bugünde bende bitiremiyorum günü Nadia. Sanki durdu zaman. Hep 15'lerde saat. İlerlemiyor hiç...
ben çok sıkıldım bugün...bi gaza getirsem kendimi spor yapıcam azıcık ama nerdeee
uğrarım canım evet beren ismi, biliyosundur ben haziran anneleri topiğinde takılıyorum, benim kız uyandı bastı çığlığı ben kaçar uğruycam yinee
Bugünde bende bitiremiyorum günü Nadia. Sanki durdu zaman. Hep 15'lerde saat. İlerlemiyor hiç...
sen ewdemısın
ahhh banada o kadar çabuk geçiyorki hiç bişeye yetişemiyorum daha bavul hazırlamam lazım ama yoook yapamıyorummm elimde gitmiyor üşeniyorum
Anladım canım. Adı ile yaşar inşallah. gel gene. Beren'i de ben ve Ege için öp kocaman
sportmen kız sen neler neler demssın ole
üfff şimdi ben ne yapayım?
akşam gelecek. iftara yemek de yok.
isyan etsem yapmasam daha büyük kavga kopar..
diyorum ki, yemeği yapıp sofrayı hazırlayıp eltimgile tüyeyim. hamile olana. hem ütülediğim üstleri götüreyim hem de eve not bırakayım.
"defolup gidiyorum ki burası ev olsun.evinde hayırlı iftarlar..." diye
ne dersiniz?
öğretmenim dicem ohhh valla 2 ay tatilin var bi de sıkıcı diyosun diyip beni yerler diye korkuyorumne ısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?