Sinir bozucu

yeni karşılaştım ben bu ithamlarla

perişan olmuştum

donanımda tanıklarda var benim. kendi bilgilerime filan baktım var mı diye

Tipik ergen vakaları. Kullandıkları kelimeler iğrenc ve onların karakterlerinin kanıtı.

Dedem yakın akrabalarımızan 1-2 sine çirkin şeyler yapmış..Öldükten çok yıllar sonra öğrendik...

Bahçıvan kimseyi kesmedi..Ben çocukken sürekli beni takip ediyordu gözleriyle...Issız yerlere çağırıyordu...Gitmiyordum....Ama adam öyle ödümü koparmıştı ki sokağa çıkmaya korkuyordum...Özetle böyle...............
Deden naptı bahcıvan kimi kesmiş

Onların içinde akıllıları var ama, ne işin var senin o site de diye çemkirmişler konuyu açana

hadi ya..anlatsana

Şimdi şöyle..

Ben o zaman 10 yaşındayım ve gece kesinlikle uykumdan kalkamzdım.. Yani gece bir yatarım sabah gözümü açarım.. Neyse o gece ben 2 buçuk gibi uyandım, içimde bir sıkıntı var, ağlıcam nerdeyse..

Gittim annemi kaldırdım" anne kalk içimde bir sıkıntı var" dedim.. Annem uyumaya çalış geçer dedi beni geri gönderdi..

Yatağa yatamıyorum.. Böyle odanın içinde dolanıp duruyorum kalbim sıkışıyor gibi, tekrar gittim annemin yanına annem" ebru yat geçer" dedi..

Ben tabi istemeyerek odama gittim. Yatağa başımı koymamla sallanmamız bir oldu.. Annemle babam kalktılar hemen beni yakaladılar, kapının kirişine saklandık.. Deprem biter bitmez aşa indik, o zaman eski evimizde oturuyorduk.. Herkes dışarda tabi, evler yıkılmış :26:

Ondan sonra 3 sene boyunca gece ya babamla ya annemle yattım, korkudan uyuyamıyordum :26:

Böyle işte

ben daha bugün anlattım heykeltraş kralı

ayrıca bende sanatçıyım
ressamım ben
resim yaparım, yağlı boya, karakalem..sadece bi hobby ama.
küçükken resime meraklıydım ç

elimde yatkındı ama sonradan kalemin ve boyanın kağıda sürtünme sesi fobisi oluştu

oluşuş o oluşuş.

size de saygı

uuuuuuu
fenaymış... :26::26::26:

senin kalp gözün açık olabilir

Son düzenleme:

sende az değilmişsin ebru.kıyamam çok sevmiş seni bu çocuk
bu arada benim ousta bana bir kaç kez üç harfli arkadaşlarım var dedi.
biri golyatmış adı öyleymiş. diğerini hatırlamıyorum hatta o akşam şu an yanımdalar dedi.
yeni evimizde yok ama eski evimizde vardı ziyaretçiler dedi.eski evde karaltılar görür gibi olmuştum.korkmuştum.
yedi mi beni bilmem ama korktuğumu belli etmedim pek

ama dinimize göre harammış bunlar.

cinler bilinç altına girip gerçekte olmayan sahte eski anılar yüklüyolarmış.

Biliyorum o an düsünmedim. Televizyonda bu tarz programlar vardi. Merak ettim yaptim. Birde sunu düsünüyorum hep. Neden sadece beynimizin %8 ini kullaniyoruz. %30 kullansak objeleri hareket ettirebiliriz. Biz ölünce bu enerji nereye gidiyor. Dinimize göre haram ama bu enerjinin kaybolmadigini düsünüyorum.

Birde 3 harfliler konusu sunu söyliyeyim. Benim 7 yasindan beri duydugum hikayeler bunlar.Olayin kahramanlari kendi anlatiyordu. Ananem,komsumuz, dayim, sami imami vs.vs

benimde var üç harfli arkadaşlarım
rüyamda bana çok şey anlatırlar
bazende gezdirirler beni

bende duyduklarımdan birini anlatayım.bi yaşlı karı koca uykudan uyanmışlar gökyüzünü görmüşler ikisi de hayal zannediyorlarmış gecenin bi yarısı yataktan kalkmışlar bastıkları yerler yumuşacık kafalarını eğmişler komşuları binaları yerle bir öldürmeyen Allah öldürmüyor işte .

Kader ben Kader

Evet beni bir gülme tutmuştu ama o ağlayınca cidden yaptığıma utandım Bi daha korkutmıcam söz dedim

Bence senin ki de atıyo Üçlü görse kendi yusuf yusuf eder önce

küçükken resime meraklıydım ç

elimde yatkındı ama sonradan kalemin ve boyanın kağıda sürtünme sesi fobisi oluştu

oluşuş o oluşuş.

size de saygı

ben hala resim yapıyorum
hatta bilgisayar odasında duruyo boyalarım, tuvalim, 3 hafta önce bir resime başladım henüz bitirmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…