yeni karşılaştım ben bu ithamlarla
perişan olmuştum
donanımda tanıklarda var benim. kendi bilgilerime filan baktım var mı diye
Deden naptıbahcıvan kimi kesmiş
ben daha bugün anlattım heykeltraş kralı
ayrıca bende sanatçıyım
ressamım ben
resim yaparım, yağlı boya, karakalem..sadece bi hobby ama.
hadi ya..anlatsana
Tipik ergen vakaları. Kullandıkları kelimeler iğrenc ve onların karakterlerinin kanıtı.
küçükken resime meraklıydım çben daha bugün anlattım heykeltraş kralı
ayrıca bende sanatçıyım
ressamım ben
resim yaparım, yağlı boya, karakalem..sadece bi hobby ama.
Onların içinde akıllıları var ama, ne işin var senin o site de diye çemkirmişler konuyu açana
Şimdi şöyle..
Ben o zaman 10 yaşındayım ve gece kesinlikle uykumdan kalkamzdım.. Yani gece bir yatarım sabah gözümü açarım.. Neyse o gece ben 2 buçuk gibi uyandım, içimde bir sıkıntı var, ağlıcam nerdeyse..
Gittim annemi kaldırdım" anne kalk içimde bir sıkıntı var" dedim.. Annem uyumaya çalış geçer dedi beni geri gönderdi..
Yatağa yatamıyorum.. Böyle odanın içinde dolanıp duruyorum kalbim sıkışıyor gibi, tekrar gittim annemin yanına annem" ebru yat geçer" dedi..
Ben tabi istemeyerek odama gittim. Yatağa başımı koymamla sallanmamız bir oldu.. Annemle babam kalktılar hemen beni yakaladılar, kapının kirişine saklandık.. Deprem biter bitmez aşa indik, o zaman eski evimizde oturuyorduk.. Herkes dışarda tabi, evler yıkılmış :26:
Ondan sonra 3 sene boyunca gece ya babamla ya annemle yattım, korkudan uyuyamıyordum :26:
Böyle işte
Benim öyle çok korkunç hikayelerim yok..
Ama eskiden ben Ous'u sevmezdim.. Sevmezdim derken onun kadar yoğun değildi yani duygularım..
Az korkutmadım çocuğu..
Ne yapsam olsun ben öylede severim derdi..
Baya ciddi konuşmalar yaptım bilmediğin şeyler var diye.. Olsun olsn diyordu.. Resimlerimden biri ile epey oynama yaptım kurt adama dönüştürdüm resmen...
O da bilmediğim ne var filan deyince , mail attım o resmi..
Bak dedi böyle birini sevebilir misin.. Bu sen misin dedi.. Bak şimdiden alay ediyosun olmayacak bu iş dedimAlay etmiyorum şaşırdım ama nasıl bu kadar değişmişsin burda dedi..
Geceleri ben hep böyleyim ki dedim.. ()
Olamaz ya filan dedi.. Zaten olmayacağını biliyorudm dedim.. Kaç doktora gittik çözümü yok , senden de böyle bi fedakarlık bekleyemem.. Normal birileriyle hayat kur, her gece korkarsın benden..
Ağladı şifa filan diledi ama olsun dedi yine..
Şok oldum valla yaptığımdan da utandımBende Ous'u daha çok sevdim böylelikle..
ama dinimize göre harammış bunlar.
cinler bilinç altına girip gerçekte olmayan sahte eski anılar yüklüyolarmış.
sende az değilmişsin ebru.kıyamam çok sevmiş seni bu çocuk
bu arada benim ousta bana bir kaç kez üç harfli arkadaşlarım var dedi.
biri golyatmış adı öyleymiş. diğerini hatırlamıyorum hatta o akşam şu an yanımdalar dedi.
yeni evimizde yok ama eski evimizde vardı ziyaretçiler dedi.eski evde karaltılar görür gibi olmuştum.korkmuştum.
yedi mi beni bilmem ama korktuğumu belli etmedim pek
Onların içinde akıllıları var ama, ne işin var senin o site de diye çemkirmişler konuyu açana
Şimdi şöyle..
Ben o zaman 10 yaşındayım ve gece kesinlikle uykumdan kalkamzdım.. Yani gece bir yatarım sabah gözümü açarım.. Neyse o gece ben 2 buçuk gibi uyandım, içimde bir sıkıntı var, ağlıcam nerdeyse..
Gittim annemi kaldırdım" anne kalk içimde bir sıkıntı var" dedim.. Annem uyumaya çalış geçer dedi beni geri gönderdi..
Yatağa yatamıyorum.. Böyle odanın içinde dolanıp duruyorum kalbim sıkışıyor gibi, tekrar gittim annemin yanına annem" ebru yat geçer" dedi..
Ben tabi istemeyerek odama gittim. Yatağa başımı koymamla sallanmamız bir oldu.. Annemle babam kalktılar hemen beni yakaladılar, kapının kirişine saklandık.. Deprem biter bitmez aşa indik, o zaman eski evimizde oturuyorduk.. Herkes dışarda tabi, evler yıkılmış :26:
Ondan sonra 3 sene boyunca gece ya babamla ya annemle yattım, korkudan uyuyamıyordum :26:
Böyle işte
sende az değilmişsin ebru.kıyamam çok sevmiş seni bu çocuk
bu arada benim ousta bana bir kaç kez üç harfli arkadaşlarım var dedi.
biri golyatmış adı öyleymiş. diğerini hatırlamıyorum hatta o akşam şu an yanımdalar dedi.
yeni evimizde yok ama eski evimizde vardı ziyaretçiler dedi.eski evde karaltılar görür gibi olmuştum.korkmuştum.
yedi mi beni bilmem ama korktuğumu belli etmedim pek
küçükken resime meraklıydım ç
elimde yatkındı ama sonradan kalemin ve boyanın kağıda sürtünme sesi fobisi oluştu
oluşuş o oluşuş.
size de saygı
ama dinimize göre harammış bunlar.
cinler bilinç altına girip gerçekte olmayan sahte eski anılar yüklüyolarmış.
uuuuuuu
fenaymış... :26::26::26:
senin kalp gözün açık olabilir
ben hala resim yapıyorum
hatta bilgisayar odasında duruyo boyalarım, tuvalim, 3 hafta önce bir resime başladım henüz bitirmedim ama
eşşeklerTipik ergen vakaları. Kullandıkları kelimeler iğrenc ve onların karakterlerinin kanıtı.
gecenin sesi 101 başlatmış.ne çok bulaşır oldular kadınlarkulubune halt etsin hepsi
bu konuyu kim başlattı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?