Teşekkür ederim :)
Murathan Mungan'ın
Mezopotomya Üçlemesindeki kadın karakterin adı
Cudana:
Efsunla insana dönüşebilmiş bir geyik,
güzel gözlere sahip, dili olmayan bir kadın
Teşekkür ederim :)
Murathan Mungan'ın
Mezopotomya Üçlemesindeki kadın karakterin adı
Cudana:
Efsunla insana dönüşebilmiş bir geyik,
güzel gözlere sahip, dili olmayan bir kadın
Babam da kardeşimin konservatuar sınavlarına girip balerin olmasını uygun görmediğinden izin vermemişti... Kardeşimde gitti babasını mutlu etti..İnşaat mühendisi oldu...
Ben de babamın mesleğine doğru yönlendirilmiş ve kazanmışken güzel sanatların sınavını da yedek listeden kazanınca oh iyi ki kazanmışım dediğim güzel sanatlarda bir bölüm okudum...Asi evlat muamelesi gördüm ama olsun..Hiç pişman olmadım.. Bir de çalışabilsem.....
dayanamyorum forumlara gidicem ben,konu açmasam bile okuyup cevap yazıcam..nasılsa ortalık sakin,ohh mis miss
Kartopu,şarkı öyle demiyodu ama
yanlış anlamayın insanları severim ...sorun da orda zaten ...cidden acı çekmeleri beni çok etkiliyor.....karşımda uyuyan hastaya karşı daha soğuk kanlıyım....hele çocuklar....
senin mi dilin yok
ben şu anda mesleğimi seviyorum ve iyi de yaptığımı düşünüyorum.ancak içimde kaldı arkeoloji..çok istiyordum.ama puanı çok düşüktü,öğretmenlerimde müsade etmedi..puanın boşa gidecek dediler.babam zaten asla istemiyordu.bende 2.uygun gördüğüm mesleği seçtim.onu da istemiyordu ama dur dedim,o kadar da değil! edebiyat öğr.olmamı istiyordu..
Benim o bahsettiğim (dedemle ilgili ) kuzenim de tarih öğretmeni..Liseden sonra 4 yıl çalıştı..Üniversite sınavlarına 3 ay kala ders çalışmaya başladı ve tarih öğretmenliğini kazandı hatun..Hatta o da Ankara da...:)
Allah ne yazmışsa o oluyor işte ..Öyle ya da böyle.... Yeni bir eve taşındık..Atölyeyi bahçeye ve eve taşıyabilsem ben de artık başlamak istiyorum..Hazır çocuklar kreşteyken...
Rica ederim :)
Tanıdın mı beni ?DDDDDD
Angel bir süre avatarını değiştirme bari.
İsmini uzun süre öğrenemeyecem gibi görünüyor,çok alışmışım angel a.
evet,o zaman konuşmuştuk,anlatmıştın..ama çalışmıyor artık değil mi? şimdi nasıl kuzenin?
Yok yeniden başladı başka bir kollejde çalışmaya..2 ay kadar çalışmamıştı...Şimdi eşiyle aynı okuldalar..Eşi de ingilizce öğretmeni..Teyzemle yüzleşince rahatladı biraz daha.......
angel,ben yeni ismini hiç sevmedim
Yok onu degiştirmem :)
ben de alışmıştım ama sıkıldım artık
gerçi tam beni yansıtan bir nickti ama olsun :))))))
Degil mi kadesa?
Bu da güzel.
Kızlar çenem düştü 2 saattir PC dondu ,bende telefondan izliyodum sizi.
Ben biraz çok konuşursam sıkılmayın.
Sumuzcum ben seni niyeyse doktora yapmış biyolog olarak canlandırıyodum kafamda
Nerden uydurduysam.
İnşallah Pepe de sende istediğiniz bölümleri kazanırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?