Sinir bozucu

babam müsade etmedi,kız kısmı dağ bayır dolaşamazmış dedi..ama çok isityordum.sonra psikoloji okudum işte,böyle oldum

Geridönüşümkutusu ben bütün hamileliğim boyunca mide yanması çektim.
Berbat birşey.
Eczanede emilerek yutulan şeker gibi ilac var ondan kullanıyordum, dakikasına geçiyordu.
Nöbetçi eczaneden al derim yoksa sabaha kadar uyutmaz.
Geçmiş olsun.

Kadesa sen benim dünya ahret bacımsın.

dayanamyorum forumlara gidicem ben,konu açmasam bile okuyup cevap yazıcam..nasılsa ortalık sakin,ohh mis miss

Kartopu,şarkı öyle demiyodu ama

Son düzenleme:

Talcid ya da rennie işte :)

babam müsade etmedi,kız kısmı dağ bayır dolaşamazmış dedi..ama çok isityordum.sonra psikoloji okudum işte,böyle oldum

valla esiminde imkan olmamis sonrada yurt disina geldi ama meraklidir eski seylere tarihe bide uzaylilara

valla esiminde imkan olmamis sonrada yurt disina geldi ama meraklidir eski seylere tarihe bide uzaylilara

yok uzaylılardan hoşlanmıyorum,uzak dursunlar benden

kendim arkeolog olamadım ama çalıştım ne yaptım ettim eşimi tarihle ilgilenen biri olarak seçtim

Babam da kardeşimin konservatuar sınavlarına girip balerin olmasını uygun görmediğinden izin vermemişti... Kardeşimde gitti babasını mutlu etti..İnşaat mühendisi oldu...

Ben de babamın mesleğine doğru yönlendirilmiş ve kazanmışken güzel sanatların sınavını da yedek listeden kazanınca oh iyi ki kazanmışım dediğim güzel sanatlarda bir bölüm okudum...Asi evlat muamelesi gördüm ama olsun..Hiç pişman olmadım.. Bir de çalışabilsem.....

kendim arkeolog olamadım ama çalıştım ne yaptım ettim eşimi tarihle ilgilenen biri olarak seçtim

valla esim uzaylilarada cok merakli,havada bi hareketli isik gorse inceler teleskop filanda aldida beceremedik kaldirdik

Benim o bahsettiğim (dedemle ilgili ) kuzenim de tarih öğretmeni..Liseden sonra 4 yıl çalıştı..Üniversite sınavlarına 3 ay kala ders çalışmaya başladı ve tarih öğretmenliğini kazandı hatun..Hatta o da Ankara da...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…