Sinir bozucu

İnşallah,iyi olur çalışmak..evde olmak zor ve sıkıcı..tatil bitse artık diyorum..

Yaz sonu taşınmayı düşünürken tesadüf eseri şu an oturduğumuz evin ilanlarına rastlayınca apar topar taşındık..Burası şu an Düzce nin merkeze yakın bir köyü :)) Eğer bahçe kapısını açık unutursam inekler giriyor :)) O durumdayız yani... Yaz dönemi sular belli saatlerde kesiliyor...Eski evden büyük eşyaları getirttik ama hala evden eve ufak tefek eşyaları taşıyoruz..Annem de gelecekti gelemedi babam aniden apandist ameliyatı olunca...

Mermer mozaiklere taktım..Yapıcam...Umarım buradaki zengin çerkeslere satabilirim...

Son düzenleyen: Moderatör:

çok iyi olmuş,çok bunalıyordun eski evinde.güle güle oturun.daha rahat edersin şimdi.çocuklarda özgür olurlar hiç değilse.apartman hayatı zor.koşma,sus,dur...çocuklar perişan oluyor.geçmiş olsun babana da..

Yapıştırayım bari :)

Murathan Mungan'ın
Mezopotomya Üçlemesindeki kadın karakterin adı

Cudana:
Efsunla insana dönüşebilmiş bir geyik, kocmaan güzel gözlere sahip dili olmayan bir kadın

bak ne yazdım yukarıda,bu mesajdan habersiz?

bence çok güzelsin,angel gibi :)

Çok teşekkür ederimmmm , eski nick tam beni yansıtıyordu :)))

Canım benim senin güzel gözlerin öyle görüyor, sagolasın. Sen de öylesin :)
Yenisi de öyle dermişim :)

nerde kullanıyordun,burdan başka bi hayatında mı var? başka bir ruh ikizi falan

Burdan başka hayat derken :)
Yok tabi arada belki olabilir

Son düzenleme:
araştırma görevlisi

parkon ben? beni de yorumla?

falcı abla gibi oldu bu

ben seni hep beğeniyordum,çok oturaklı olgun bir kadın diyordum :)

monalisa bişey itiraf edeyim mi,senin benden hoşlanmadığını düşünüyordum ilk başta...nedense öyle hissediyordum

Son düzenleme:

beni herkes başta çok soğuk ve sert bulur zaten ama tanıyana kadar. tanımadığım insanlara sevgimi gösteremiyorum başta

Kesinlikle...Bu ev daha büyük..Daha yorucu ama daha mutluyum...Benim çocukluğum bahçeli bir evde geçti ve doya doya yaşadım çocukluğumu...Çocuklarım da aynı şekilde çocukluklarını yaşasınlar istiyorum..Hatta daha doya doya yaşasınlar...Babam için de sağolasın..

senin örtmen olduğun her halinden belli canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…