Sinir bozucu

yemek yiyerek içmeyi dene ....yine olmazsa mide ilacıyla dene.....yine olmazsa doktorunuz antibiyotiği değiştirsin........bu arada bol suyla iç

ilacı almayı bıraktımda şşimdi ne yapabilirim. büütün gn ağrıdı hala ağrıyor şidetle

Kadesa simdi bir derdim var a topik acarmis al sana ikinci sedef faciasi Ben cocuk doktoru olmak istiyodum gelimiz oldu sizce ne yapabilirim ?

Saka bir tarafa kadesa cok sanslisin. Bebislerin var ve ailede cocuk doktoru var..

yok ben k.validemle ilgili konu açıcam..kendisine abla dememi istiyor diye ..kardeşimin kız arkadaşını sevdim ben,İnşallah olur..çok haklısın ..yok ben çocuk doktoru olmak istemiyodum,tek yapamayacağım iş o..ben arkeolog olmak istiyodum

Talcid kullanabilirmişsin..............

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim babam emekli çocuk dr.. Aslında pepe nicki yüzünden 123pepe yi de çocuk doktoru olabilir diye düşünmüştüm...

benimde kuzenim çocuk doktoru ama laf aramızda ben çocuk doktorlarından çok hoşlanmıyorum..ya da biz hep gariplerine denk geldik.

ben ajan olmak istiyodum küçükken

Kadesamın elinde makası kesemeeez ah kesemez.
Kesmesini bilmez canım gülüm kadesaaam getir keseyiim getir keseyim.

Son düzenleme:
benimde kuzenim çocuk doktoru ama laf aramızda ben çocuk doktorlarından çok hoşlanmıyorum..ya da biz hep gariplerine denk geldik.

Babamın çocuk doktoru olmasından hiç bir zaman hoşlanmadım... Asla bir doktorla evlenmicem diyordum..Gittim yine bir doktorla evlendim....Allahtan hastanede çalışmıyor..Normal mesai saatleri var....

mide ilacı yok. zaten ilaç yüzünden oldu. ilaç kullanmak istemiorum. ilaç dışında yapcak bişi yok mu

Ben de hep psikiyatrist olmak istemişimdir.

Çok severim psikolojiyi :)

1-monalisa ben küççükken değil kocaman kız ken arkeolog olmak istiyordum ama müsade etmediler

2-cudana gel azıcık psikoloji vereyim sana zaten psikoloğum bozuk benim

3-kartopum ilan-ı aşk mı bu,doğru mu anlıyorum

mide ilacı yok. zaten ilaç yüzünden oldu. ilaç kullanmak istemiorum. ilaç dışında yapcak bişi yok mu

nöbetçi eczane yakınlardaysa al bir tane gerçekten rahatlarsın ......su iç ...bilmiyorum ama süt içersen midedeki asit salgısını daha da arttırırsın diye korkuyorum......sen üşenmeeyip bir eczane bul rahatlarsın

Süt ,yoğurt içip yiyebilirmişsin..Buradaki dr.arkadaşlar da yazdılar zaten..Ben de eşime soruyorum arkadaşın böyle sıkıntısı varmış diye :) Çok fazla süt içersen süt alkali sendromu olurmuş..Tabi uzun süre içersen..

Son düzenleyen: Moderatör:

kim müsade etmedi? annenler mi? dağ bayı gezme diye müsaade etmemişlerdir

ben kocaman kızken, iş kadını olmak istiyodum. işletme okucaktım güya. neye niyet neye kısmet

esimde arkeolojiyi cok seviyor elinde imkan olsa arkeolok olur ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…