yemek yiyerek içmeyi dene ....yine olmazsa mide ilacıyla dene.....yine olmazsa doktorunuz antibiyotiği değiştirsin........bu arada bol suyla iç
ivet,birazcıcık,azıcık sanki
tek yapamayacağım meslek çocuk doktorluğu,bundan eminim..
Kadesa simdi bir derdim var a topik acarmis al sana ikinci sedef faciasiBen cocuk doktoru olmak istiyodum gelimiz oldu sizce ne yapabilirim ?
Saka bir tarafa kadesa cok sanslisin. Bebislerin var ve ailede cocuk doktoru var..
ilacı almayı bıraktımda şşimdi ne yapabilirim. büütün gn ağrıdı hala ağrıyor şidetle
yazının gözü kör olsun napim. midem yanoyor çok. dün hsg çekildim. antibiyotik kullanmaya başladım. sahurda çok yemeden içtim ilacı. midememi yapıştı nedir çok kötü midem ağrıyor. napmalıyım
Benim babam emekli çocuk dr.. Aslında pepe nicki yüzünden 123pepe yi de çocuk doktoru olabilir diye düşünmüştüm...
yok ben k.validemle ilgili konu açıcam..kendisine abla dememi istiyor diye..kardeşimin kız arkadaşını sevdim ben,İnşallah olur..çok haklısın ..yok ben çocuk doktoru olmak istemiyodum,tek yapamayacağım iş o..ben arkeolog olmak istiyodum
benimde kuzenim çocuk doktoru ama laf aramızda ben çocuk doktorlarından çok hoşlanmıyorum..ya da biz hep gariplerine denk geldik.
çok kötüyüm cevap versin bilenler.
benimde kuzenim çocuk doktoru ama laf aramızda ben çocuk doktorlarından çok hoşlanmıyorum..ya da biz hep gariplerine denk geldik.
mide ilacı yok. zaten ilaç yüzünden oldu. ilaç kullanmak istemiorum. ilaç dışında yapcak bişi yok mu
Ben de hep psikiyatrist olmak istemişimdir.
Çok severim psikolojiyi :)
mide ilacı yok. zaten ilaç yüzünden oldu. ilaç kullanmak istemiorum. ilaç dışında yapcak bişi yok mu
1-monalisa ben küççükken değil kocaman kız ken arkeolog olmak istiyordum ama müsade etmediler
2-cudana gel azıcık psikoloji vereyim sana zaten psikoloğum bozuk benim
3-kartopum ilan-ı aşk mı bu,doğru mu anlıyorum
1-monalisa ben küççükken değil kocaman kız ken arkeolog olmak istiyordum ama müsade etmediler
2-cudana gel azıcık psikoloji vereyim sana zaten psikoloğum bozuk benim
3-kartopum ilan-ı aşk mı bu,doğru mu anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?