Sinir bozucu

beni bastan sevmeyip sonra seven yada hala sevmeyen varmi dogru soyleyin

En baştan beri sevdim hep :)

sen canımsın ya,ne diyim başka ..aynı benim gibi biri diyordum :)

monalisa şu 5 yaşındaki çocuk olayında bağırmıştı bize,ondan korkuyodum ben

Evettt, Meleknaz'dan sonra forumdaki ilk göz agrılarım sen ve Narmik :)))))))

Ay ben o zaman bükemediğin bilegi öpeceksin demiştim Monalisaya :26:

Bana gıcık olan varmı aranızda yada varmıydı itiraf edin.

seni de heppp sevdim :)

ben geldiiiiiimmmmmmmm
beni de yorumlayıııınnnn

evet bana gıcık olanlar da dile getirebilirler

Seccil sen hangi bölümde takılıyordun ben seni ilk burda farkettim...

beni bastan sevmeyip sonra seven yada hala sevmeyen varmi dogru soyleyin

Sen bana çok fırlama bir tip gelmiştin... Hınzırlık peşinde olan küçük çocuklar gibi... Yorumların eğlendirirdi beni ama duruldun sonradan...

bana eskiden cok havali geliyordun sanki yani havali derken mesafeli soguk ama hic oyle degilmissin

beni sevmeyen,beğenmeyen,gıcık olan varsa ya şimdi konuşsun ya sonsuza dek sussun ! çünkü yatmaya gidicem

aslinda oyleydimde pes pese aldigim ban ve en son kazenden aldigim fena uyaridan sonra duruldum...
forumun en yaramazi secilmistim
ben seni seviyorum. o meselenin de unutulduğunu ümit ediyodum premenstruel sendromdaydım herhalde

unuttum gitti

Seccil sen hangi bölümde takılıyordun ben seni ilk burda farkettim...
ımmmm mantıkloı bulabildiğim konulara neyin yorum yapıyodum..nedense daha çok aldatılma ya da boşanma topiclerinde cnaımcım:44:

ben bastan beri sevdim seni bi kac gundur muhabbet etmemize ragmen
bende seni baştan gözüme kestirdimdi

bana eskiden cok havali geliyordun sanki yani havali derken mesafeli soguk ama hic oyle degilmissin

Mesafeli imaj yarattığımı hiç bilmiyordum açıkçası... Saf yürekliyimdir aslında...Kalbimi kim ne der demeden açar ,içimdekileri pır pır söyleyiveririm..fesatlık düşünemem hiç :)) Bu yüzden de çok toslarım yanlış kişilere değer verip..Çabuk kızar çok çabuk da affederim... Artık daha akıllı olmaya çalışıyorum..Buna çalışırken mesafeli oluyorum demek ki...:26:

Abla senmisin

Şu yazdıkların tamamen ablamı anlatıyor.

ben çok eleştirilirim, ne kadar sert duruyosun, kaşların çatık, soğuksun falan diye. ama ne yapabilirim bilmiyorum. duruşum öyle ki benim aslında perdelerimi kaldırdığımda, kedi gibiyimdir aslında.

bilmiyorum yazim seklindenmidir mesela ben cok sicak yazarim mesajlari sevdigim insanlara icten bir kere sanada yazmistim birsey eski nickindeyken mesafeli bi cevap almistim sanki oyle kalmis aklimda...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…