beni bastan sevmeyip sonra seven yada hala sevmeyen varmi dogru soyleyin
sen canımsın ya,ne diyim başka..aynı benim gibi biri diyordum :)
monalisa şu 5 yaşındaki çocuk olayında bağırmıştı bize,ondan korkuyodum ben
Bana gıcık olan varmı aranızda yada varmıydı itiraf edin.
monalisa kesin benden hoslanmiyor yer yatagi meselesi
mesaj yazarken bile örgü örersen tabii evhanımı sanarız seni.
ben geldiiiiiimmmmmmmm
beni de yorumlayıııınnnn
evet bana gıcık olanlar da dile getirebilirler
beni bastan sevmeyip sonra seven yada hala sevmeyen varmi dogru soyleyin
Evet yakalamissin.parkon bir sey soracagim hep unutuyorum avatarin kendi fotografin mi ?
Ya ben bu sanalın çok yanıltıcı olduğunu düşünüyorum.. Kişiler hakkındaki fikirlerimiz açısından..Mesela sanalda beni kendini beğenmiş vs diye düşünenler var baya...Sanalda olup yüzyüze geldiğim insanlardan ya sen hiç de öyle kendini beğenmiş bir tip değilmişsin lafını o kadar çok duydum ki....Bazan karşımızdakinin 1-2 lafına takılı kalıyoruz ve sanki tamamen o kişinin karakteri bu şekildeymiş gibi önyargılarımız oluşuveriyor :))
beni sevmeyen,beğenmeyen,gıcık olan varsa ya şimdi konuşsun ya sonsuza dek sussun !çünkü yatmaya gidicem
Avatarindaki bayani güzel buluyorum demekki daha güzelmissinYok canım değil.
Benim kadar güzel olmasada avatarımda benzer bana.
aslinda oyleydimde pes pese aldigim ban ve en son kazenden aldigim fena uyaridan sonra duruldum...Seccil sen hangi bölümde takılıyordun ben seni ilk burda farkettim...
Sen bana çok fırlama bir tip gelmiştin... Hınzırlık peşinde olan küçük çocuklar gibi... Yorumların eğlendirirdi beni ama duruldun sonradan...
ben seni seviyorum. o meselenin de unutulduğunu ümit ediyodumpremenstruel sendromdaydım herhalde
ımmmm mantıkloı bulabildiğim konulara neyin yorum yapıyodum..nedense daha çok aldatılma ya da boşanma topiclerinde cnaımcım:44:Seccil sen hangi bölümde takılıyordun ben seni ilk burda farkettim...
bende seni baştan gözüme kestirdimdiben bastan beri sevdim seni bi kac gundur muhabbet etmemize ragmen
ımmmm mantıkloı bulabildiğim konulara neyin yorum yapıyodum..nedense daha çok aldatılma ya da boşanma topiclerinde cnaımcım:44:
bende seni baştan gözüme kestirdimdi
beni sevmeyen,beğenmeyen,gıcık olan varsa ya şimdi konuşsun ya sonsuza dek sussun !çünkü yatmaya gidicem
bana eskiden cok havali geliyordun sanki yani havali derken mesafeli soguk ama hic oyle degilmissin
sen beni yorumlamadığın için sana kanımın kaynadığını söylemembeni sevmeyen,beğenmeyen,gıcık olan varsa ya şimdi konuşsun ya sonsuza dek sussun !çünkü yatmaya gidicem
ben parkonun avatarındaki kızı biliyom kiii
kathie holmes kiii
bu isim böle yazılmıyodu kii
Mesafeli imaj yarattığımı hiç bilmiyordum açıkçası... Saf yürekliyimdir aslında...Kalbimi kim ne der demeden açar ,içimdekileri pır pır söyleyiveririm..fesatlık düşünemem hiç :)) Bu yüzden de çok toslarım yanlış kişilere değer verip..Çabuk kızar çok çabuk da affederim... Artık daha akıllı olmaya çalışıyorum..Buna çalışırken mesafeli oluyorum demek ki...:26:
Mesafeli imaj yarattığımı hiç bilmiyordum açıkçası... Saf yürekliyimdir aslında...Kalbimi kim ne der demeden açar ,içimdekileri pır pır söyleyiveririm..fesatlık düşünemem hiç :)) Bu yüzden de çok toslarım yanlış kişilere değer verip..Çabuk kızar çok çabuk da affederim... Artık daha akıllı olmaya çalışıyorum..Buna çalışırken mesafeli oluyorum demek ki...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?