• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir etti yine

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
İyi akşamlar arkadaşlar, şu k.v. Yine beni sinir etti. Şöyle ki; göğsümde uzun süreden beri bi kitle vardı onun için doktora gitmiştim, bu bi şekilde k.v. Nin kulağına gitti( duysun istemiyordum ilk evlendiğimiz zamandan beri bebek te bebek dediği için, haliyle doktor da ilaç verdiği için göğsümde ki kitleye tedavim bitene kadar hamilelik sakıncalı ) beni dün aradı şöyle şöyle bi doktor var ona git, ben onun ciğerini bilirim doktor tanıdık olursa bebek olur mu olmaz mı öğrenicek yoksa bu benim uydurmam mı, ben de hayır ben doktorumu seçtim tedavimi de oluyorum dedim, sonra eşi vasıtasıyla (k.p.) eşimi aramış şu şu doktora gitsin diye, haliyle bu karışmaları beni sinir etti, haksız mıyım sizce?bi de hastalığımı duyunca iyi müjde verdin diyo!

Kendine dert mi arıyorsun novell.
Karışmaya kalkıyorsa karıştırtmazsın olur biter.
Şimdi kaynana şu doktora gidin dedi diye o doktora gitmeyeceğine göre niye stres yapıyorsun kendini?
Kadın iyiliğimi istiyor diye düşünürsen daha az yıpratırsın kendini.HoppaStres her türlü hastalığı tetikler unutma.

Kendine dert mi arıyorsun novell.
Karışmaya kalkıyorsa karıştırtmazsın olur biter.
Şimdi kaynana şu doktora gidin dedi diye o doktora gitmeyeceğine göre niye stres yapıyorsun kendini?
Kadın iyiliğimi istiyor diye düşünürsen daha az yıpratırsın kendini.HoppaStres her türlü hastalığı tetikler unutma.
O benim iyiliğimi düşünmez, yazımda dediğim gibi sebepleri başka, karışmasın ya

Haklısın..Ona neymiş ki? Ayrıca beden senin bedenin istediğin zaman çocuk yaparsın,istemezsende hiç yapmazsın yani kimseyi ilgilendirmez bu..Sinir oluyorum böyle insanların hayatına karışan,herşey istediği zaman olsun isteyen çok bilmişlere..Gitme onun istediği doktora ben kendi doktoruma gidiyorum,başka doktora gitmeyeceğim de,kestirip at..Herkes haddini bilsin!

son cumleye takıldım hastaalıgınızı duyunca mujdemi verdi diyor:KK57: gelde sev bu kayınvalideleri herseye burunlarını sokuyorlar otursunlar oturdukları yerde ya fikri istenirse sorarsın soyler zaten.. seni arıyor yetmiyor kayınpedere diyor o esinizi arıyor ey Allahım ya

Nasil bi insan bu,peki esin ozelinize bu kadar müdahaleye kayitsiz mi kaliyor.

cadı kaynana desene,

halınızı da evden o mu almıştı yanlış mı hatırlıyorum yoksa

Söyle di çok, sırf k.v. Olsa iyi bi de kardeşleri eşimin teyzeleri karışıyo, bıktım ya
Örgüt kurmuşlar desene :KK53: Aman boşverin hiç takılmayın moralinizi böyle bi kadın için bozmayın. Sağlığınız şu an için önemli. Çocuk da çok istiyosa sizden aldığını kullanmasın kendi çocuğu olsun otursun sevsin :KK53::KK53:

Back
X