Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin sinir krizi sebebi ve yaşama sekli farklı herhalde
Bende dun sinir krizi geciriyordum
Ama bunu yaşarken,sigara iciyordum ve salata yiyordum
Aglamiyordum
Sebebi ise nefret ettigim bir insanin kocamı araması,kocaminda telefonu açıp onunla konuşması idi
Sonra gecti ama eve geldik sohbet muhabbet
Bu kadar aglanacak ne var ? Siz hayatî kendinize zindan ediyorsunuz bence
Yazık degilmi caniniza
Haftasonu alın bilet otobüsle gidin
Benim kopegimde bursadan gelmisti nilüfer den
Istanbula bursa yakın.
2_3 gun kalin hasret giderin madem
Olmazmi

Mune abla yıllardır kendi kendimi doldurmaktan iman tahtamdaki kemikler belirgin
Cagla.sikelinki gibi. Sebebi buymus esim oyle diyor kendimi yemekmis

Evet alıntı yapmayıp benim kelimelerimi almışsınız. Benim lafım burda azarlar tarzda yorum yapanlara. Siz üzerinize alınmadıysanız benim yazdıklarıma cevap olarak yazdığınız mesaja gerek de yoktu. Ponçik ponçik yorumlamak da değil bu. Bu da benim fikrim. İyi akşamlar size.

Son düzenleme:
2 ayda sinir krizi mi?Bende yaşadığım yeri sevmiyorum ama 5 buçuk yıl olacak sabrediyorum.Aile kurdum eşimi seviyorum.Esimin işi burada.Bir süre daha sabretmek zorundayız bu şekilde.Nedir bu yani gerçekten bizden bir kuşak altını anlamakta zorlanıyorum.Bu ne tahammülsüzlük?Eşinize yazık değil mi 2 ayda evliliğinin en güzel zamanlarını zehir ediyosunuz.Ailenizden biri hasta ise ziyaret edin Fizanda değilsiniz.Ist-Bursa arası 2-3 saat değil miydi?Lütfen toparlanın kendinize gelin hayatı kendinize eşinize zehir etmeyin gencecik yaşta cicim aylarında...

Biraz daha mantıklı düşünmemi tavsiye ederim...evlilik bu ve bu kararı alırken herşeyi düşünmeliydin...bir yakinim istanbuldan kocaeline evlendi, hiç alışamadı ve boşandı.. sonuc: şu anda çok mutsuz
Eşini de bıktırmıştı adam pes etti sonunda
Bursa çok güzel bir şehir alışmaya bak eşini seviyorsan...yoksa pişman olursun gibi geliyor

Ailemden 5.5 saat uzakta tek başıma yaşıyorum.
Yai evli falan değilim, yanımda bir destekçim yok.
Bursa gibi büyük ve güzel bir şehirde değil küçük ve sıkıntılı bir şehirde yaşıyorum.
Sosyal hayat anlamında neredeyse hiçbir şeyin olmadığı, sinemeda orjinal dilinde film bile bulamadığım bir şehir yani...
Apartmanımdaki insanlar şehirdışından gelen kişilere kapalı olduğu için komşu edinemedim.
İşyerim acayip sorunlu ve kötü niyetli insanlarla dolu.
İşlerim o kadar yoğun ki son 4.5 ay boyunca sadece 1 kere ailemi görmeye gidebildim.

Ve bütün bunlara rağmen bir kere bile ağlama krizlerine girmedim.
Sadece evimde ilk kez yalnız kaldığımda bir burukluk yaşamıştım o kadar.
Belediyenin kadın merkezleri vs. aracılığıyla spora başladım.
Zamanla iş ya da apartmandan olmayan anlaşabileceğim insanlarla tanıştım.
Edindiğim yeni arkadaşlarımla yakında bir Kitap Klubu kurmayı planlıyoruz mesela.
Yaşadığım şehri hala sevmiyorum, işyerim sıkıntılı ve çok yoğun bir işim var.
Ama tutup da hayatı kendime zindan etmek yerine hayattan keyif alabileceğim şeyleri bulmaya çalışıyorum.
Yaz tatillerimi mümkün olduğunca güzel değerlendirme çalışıyorum mesela..
Düşünüyordum da Bursa'da olsaydım neler yapardım neler...

Sahiden hayatı kendine zindan etmek için çaba göstermek yerine hayattan alabileceğinizi almak için çaba göstermek önemli.
Bir kere daha gelmeyeceğiz sonuçta bu dünyaya...

Son düzenleme:
Kanımız çekildi aynı konudan.ilk başlarda anladım empati yaptım alışırsın dedim.ama klinik bir vaka olma yolunda ilerledi.1 hafta ağlamayla gecmedi iste

Daha önceki konularınıza da yorum yapmıştım, alışmaya çalışın dedik çoğumuz. Kendinizi sürekli dolduruşa getirip alışamıyorum demeyin dedik ama hala aynı durumdasınız. Kesinlikle psikolojik olarak destek almalısınız. Herkes tabiki bir değil ama iki saatlik yol için de bu kadar depresyona girecek bir durum yok.
Eşinize yazık baştan yapamam deseydiniz adamın da başını yakmasaydınız.

İstifa edip ailenizin yanına gidin. Başka çözüm yok sizin için. Hem sizin hem kk üyelerinin ruh sağlığı için en doğru karar bu olacak :)

Tek konu üzerinden okununca sanki herkes saldırmış gibi duruyor ama öyle değil.
Arkadaşın mesajları görülmüyor güncellemeden dolayı ancak yanlış hatırlamıyorsam 4-5 konusu var toplamda ve hepsi de Bursa’ya alışamadım İstanbul’a dönmek istiyorum temalı.
Allah aşkına bir kadından bahsediyoruz ki 1 aylık evli, kv kp sorunu olmayan evi kendisinin olan eşi onun üzülmesine dayanamayıp her haftasonu İstanbul’a gönderen hatta yine eşi gerekirse ondan ayrı 1.5 yıl kalmayı kabul eden... Konu sahibi aşık mı, kocasına saygı duyuyor mu sizce?
Bu eş kişisi melek...
Kardeşi kanı canı olsa çekemez insan bir süre sonra.
Bunu yumuşak dille anlatılar, Bursa’yı anlattılar, şurayı gez, haftasonları İstanbul’a git, yapamıyorsan destek al neler neler dediler. İnsan hiç mi kendine dönüp bakmaz? Belki duydukları onu kendine getirir de bir evlilik kurtulur. Çünkü kendine gelmezse kurtuldum diyecek kişi eşi olacak.

Duyan gece gündüz işkence ediyorlar zannedecek.

Her konu açtığında “birsiyi ilişimidim. Çik mitsizim”diyorsunuz baydı artık. Ve görünüyor ki hiçbir Öneriyi dinlemeyip öylece dert yanıp bir sonraki konu açma vaktine kadar sıfır çözüm bulmuşlukla bunalıma giriyorsunuz. Ya boşanın gidin ya da istifa edin. Bursa gibi bir cennette insan hiç mi bişey bulamaz ya. Git Mudanya da gez Ulu camiinde dua et otur.

Niye ısrarla aynı konuyu açıyorsunuz anlamadım. Evet eski konuları da biliyorum zaten nike bile bakmadan Bursa - İstanbul - ailemi özledim yazısını görünce insan tanıyor sizi . Burada birçok tavsiye yazıldı size ama belli ki ise yaramiyor siz aynı kafada devam ettiğiniz için.

Bu arada bizim köyde ortaokulu bitiren ogrenciler koyde lise yok diye 3 saat uzaklıktaki şehire gidip yurtta kalıyorlar. Kar kış derken doğru düzgün eve gidip gelemiyorlar. Sizin konuları okudukça gidip o çocukları alınlarindan opesim geldi

Mune abla yıllardır kendi kendimi doldurmaktan iman tahtamdaki kemikler belirgin
Cagla.sikelinki gibi. Sebebi buymus esim oyle diyor kendimi yemekmis
Valla ablacım neyi dert ettiğini bilmiyorum ama boşuna dert ediniyorsun, sağlığın yerinde mi? Sevdiğin insanla birlikte misin? Azıcık aşın ağrısız başın mı? Başında her daim dırdır edenin yok mu? Elin kolun sağlam mı? Yediğin içtiğinin tadını alıyor musun? Senden mutlusu yok, hayat dediğiniz gelip geçiyor, 50 yaşına geldiğinizde dert diye kendinizi yiyip bitirdiğiniz çoğu şeyin aslında ne kadar boşuna dertler olduğunu anlayacaksınız.

İnsanlar dağ gibi evlatlarını toprağa veriyor, yiyecek lokma ekmek bulamıyor, hastalıktan her yerleri ağrıdan şişiyor da yine de gık demiyor, diyeceksin abla üzüntü mü yarıştıracağız, hayır asla ama sevip aşık oluyorsunuz, sevdiğiniz adamlar sizi önemsiyor, mutlusunuz daha ne olsun?
Tamam hasretlikte zordur ama ne mutlu ki gidip görebileceğimiz ailelerimiz var, ben babamın vefatı sonrası aslında ne kadar gereksiz şeylere dert deyip üzüldüğümü anladım, bayramda bırak elini öpebilecek mesafede olmayı bir alo diyeceğim babam yok, ailemle aramda 800 km gibi yabana atılmayacak bir mesafe var, annem her hasta olunca telefon başında kalp çarpıntılarıyla bekliyorum yine de mutluyum, çünkü en azından uzaklardayım belki ama eşimle evladımla huzurlu bir hayatım var, onların sağlığı yerinde, dağ başında yavan ekmek yesem de umursamam, azıcık elimizdekilerle mutlu olmayı öğrenelim, ya hem uzak hem berbat evliliklerimiz olsaydı?

Bu konu bana çok tanıdık ya aynı konuları sürekli açıyorsunuz herhalde. Yahu madem bu kadar ananızın dizinin dibinde oturmaya heveslisiniz, niye evlendiniz allasen? Ananız babanız ömür boyu başınızda mı kalacak sanıyorsunuz? Allah herkesin annesine babasına uzun ömürler versin o ayrı (vefat edenlerin de hepsine Allah rahmet eylesin) ama hayatın da bir gerçeği var yani. Siz artık bir aile kurmuşsunuz, yeni bir aile. Böyle nasıl çocuk yetiştireceksiniz, daha kendiniz 10 yaşında çocuk gibisiniz ayıp yahu.

Bursanın nesine alışamadınız ya mis gibi şehir.. İstanbuldan gitmek istiyoruz biz de.. Şu istanbuldan bir kurtulsak diye bakıyoruz .. 2 aylık evlisiniz... Niye bu tripler..? Yahu 2 aylık evlilik ya.. Mis gibi tadınız çıkarsanıza... Bursanın yeşili çok.. Doğası güzel.. Pazarları mis gibi sebzeler, meyveler taze taze.. İstanbulun havasında oksijen eser miktarda kaldı artık.. Boşverin istanbulu.. Ha zaten sanki istanbuldan kalkıp zimbabwe ye gitmil gibi hareketler.. Eski konunuzu görmedim ama yorumları okudum.. Eşinize sabırlar dilerim .. Bebek gibi zır zır ağlayan bir eşim olsun istemezdim .. Şimdi bu adam ne yapsın.? Erkek olsam alır bileti koyardım otobüse . Hadi güle güle ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…