- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Siz kendi kendinizi dolduruyorsunuz ama, Bursa-İstanbul arası toplasak 160 km kadar birşeydir, en kötü ihtimalle 2 saatte ailenizin yanındasınız, sizi anlamadığımı düşünebilirsiniz ama çok iyi anlarım çünkü 40 yıl İstanbul'da yaşamış, doğma büyüme İstanbul'luyum, ailemden İstanbul'dan 800 km uzaklıkta yaşıyorum 6 yıldır, üstelik sizin gibi şehir içinde de değilim, buraya taşınana kadar bırakın daha önceden gelip görmeyi haritada yerini bilmezdim, hadi benim için 40 yaşındaymışsınız sizin neyinize İstanbul diyebilirsiniz ama ben oradan doğma büyüme İstanbul'lu 17 yaşındaki kızımı da alıp geldim, okulunu sevdiği arkadaşlarını, oradaki düzenini bırakıp geldi bizimle.
1 hafta niye buraya geldik dedi ama 1 hafta sonra yeni okulunda o kadar sıcak karşılandı ki, şu an İstanbul'a dönüyoruz desem önce o itiraz eder, yineliyorum burası merkezi bile değil, sizin iş imkanınız var burada iş imkanı inşaatta kalıpçı olursanız belki ancak iş bulursunuz, insanlar çalışmak için saatlerce yol gidip şehir merkezine gitmek veya başka şehirlerde iş bulmak zorunda.
Ben sizi alıntılayıp, şahsınıza özel bir yorum yapmadığım için,sizin de aynı sınırı korumanızı rica ediyorum.
Ben kimseyi azarlamadığım için,
bu ithamınızı da üzerime alınmıyorum.
Ayrıca açılan konulara hakaret etmediği ve kural ihlali yapmadığı sürece herkesin,istediği gibi yorum yapma hakkı olduğunu düşünüyorum.
Olumsuz yorum yapan,konu sahibini eleştiren üyeleri ve yorumlarını 'matah değil' şeklinde nitelemenin de şık olmadığını eklemek isterim.
İsteyen anlayış abidesi olur ponçik ponçik yorumlar yazar,isteyen eleştirel.
Kanımız çekildi aynı konudan.ilk başlarda anladım empati yaptım alışırsın dedim.ama klinik bir vaka olma yolunda ilerledi.1 hafta ağlamayla gecmedi isteBuradaki cogu kisi cok anlayissiz, gaddar. Sanki konu sahibi bu durumda olmayi cok mu istiyor? O da isterdi daha rahat olsun , alissin, mutlu olsun ama herkesin yapisi, karakteri farkli. Ben ailemle birlikte 20 yil oturdugumuz evden 2 sokak ileri tasindik 1hafta aglamistim, daralmistim. Mantikli mi? Degil tabi ki ama elinde olmuyor insanin. Hemen yargilamak yerine anlayisli olmak, yardimci olacak sekilde konusmak lazim
İstifa edip ailenizin yanına gidin. Başka çözüm yok sizin için. Hem sizin hem kk üyelerinin ruh sağlığı için en doğru karar bu olacak :)Arkadaşlar daha önceki konularımı bilenler vardır bn bursaya gelin geldim 2 ay oldu ne işimden ne burdaki hayatıma alışamadım geri gitmek istiyorum gidemiyorum depresyondayım çıkmazdayım hergün ağlama krizlerindeyim beni eleştirenler olablr ama yapamıyorum alışamıyorum ailemden birinin sağlık problemi var aklım orda yine ağlamaktan krize girdiğim bi zamandayım vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin
Hem de neBence de yazma.
Duygularimiz karşılıklı çünkü ahdbahhd
Teleferik tarafı demişti önceki konuda.Bursa'nın neresindeymiş , o kısmı görmedim ben.
Valla ablacım neyi dert ettiğini bilmiyorum ama boşuna dert ediniyorsun, sağlığın yerinde mi? Sevdiğin insanla birlikte misin? Azıcık aşın ağrısız başın mı? Başında her daim dırdır edenin yok mu? Elin kolun sağlam mı? Yediğin içtiğinin tadını alıyor musun? Senden mutlusu yok, hayat dediğiniz gelip geçiyor, 50 yaşına geldiğinizde dert diye kendinizi yiyip bitirdiğiniz çoğu şeyin aslında ne kadar boşuna dertler olduğunu anlayacaksınız.Mune abla yıllardır kendi kendimi doldurmaktan iman tahtamdaki kemikler belirgin
Cagla.sikelinki gibi. Sebebi buymus esim oyle diyor kendimi yemekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?