Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni oldugu icin boyle hissediyorsundur biraz da yapısal olarak fazla duygusal biriysen ... seneler geçtikçe esinden baska kimseden fayda olmadığını anliyor insan bu gunlerine gülüp geciceksin bence ilerde.. hala biyerlerde anne baban mefes aliyor diye sukretmelisin

Mune ablacim ne guzel yazmissin.

Konu sahibi mutemadiyen, Bursa'ya alisamadim, Istanbul'u ozledim, annem de annem, agluyorum durmadan vs diye konular aciyorsunuz.
Daha once de demistik size daha 2aylik evlilik alisirsiniz zamanla, Istanbula da uzak degilsiniz gider gelirsiniz, Bursa mis gibi sehir vs..ama gene konu aciyorsunuz :)
Madem sorun devam ediyor kafanizda psikologla gorusun bence, esinize de yazik.
Binlerce kilometre uzaga yurtdisina geldim, Istanbul-Bursa bence komsu kapisi mesafesi :)

Ben adama ve ailesine cok uzuluyorum ya nasil bir hayal kirikligi onlar icinde

Hayır adama bir sürü masraf yaptırdın kimbilir..bari masraflarınıda öde öyle git yazık yahu adama çağa çocuk evlenmesin!!

Yine mi Bursa meselesi?
Arkadasim,yani kusura bakmayin da siz boyleyseniz sehrin sucu ne? Bu 2 ayda 3.konu. Lutfen gidin memleketinize ve orda yasayin,esiniz de Bursada kalsin. Adama da yazik. Su saatte yine bir erkege acimamiza vesile oldunuz ya daha da bisey demiyorum

Bence eblilik oncesi zorunlu yeterlilik testleri olmali
Kadin veya erkek evlelik kurumunu yurutebilcek maddi manevi yeterlilik temidir
Sosyal psikolojik durumu elverislimidir
Bunlara mutlaka kan testi gibi zorunlu tutulup gereken mercilerce
evlenmesi uygundur veya değildir gibi ibare dusulmelidir

İşinizden memnun değilseniz başka iş bulun. Adama da yazık hep aynı tantana, hiç mi alışamadın. Ya benim eşim olsa yanımda kuzey ırakta yaşarım

D Duygu1908 ailen kimlerden oluşuyor? Annen-baban hayattalar mi? Bu şekilde sürekli Bursa'yı sevemedigini ailene uzak oldugunu söylüyorsun.Peki onların bu durumla ilgili tepkileri ne?Onlar senin yokluğunla nasıl başa çıkıyorlar? Bir araya geldiginizde söyledikleri birşey sizi bu hale getiriyor olabilir mi?

Tüm bunlar alisilicak şeyler. Vakti gelip de alistiginda evinde sevgisi tükenmiş, agzinla kuş tutsan gozune giremeyecegin bir es bulabilirsin.

ben boyle gucsuz insanlari anlayamiyorum.
niye bu kadar bagimlisin ailene? bursa istanbul nekadar mesafe. esine de dunyayi dar ediyorsun.
istanbula gitsen ailenin evinden cikmayacaksin. burada elestirilen anne delisi erkeklerden bir farkin olmadan kendi aoilene odaklanmayacaksin.
kendi yivan var artik. turkiyenin en ferah sehirlerinden birindesin eee daha ne?

O kadar haklisin ki.. Ayni durumu esimin ekip arkadasi patlamada sehit oldugunda yasamistim. 1.5 yasinda bebekle tek basina kalan sevdicegini hayat arkadasini kaybeden o kadinin o el kadar babasiz kalan sabinin halini gorunce dertlerimden utanmistim. Ve esimin tek sansi o gun cok hasta oldugu icin raporlu olmasiydi ve goreve gidememeseydi. Eger gitseydi o gun ben de onu kaybedebilirdim.. o gunden beri ne sacma sapan seyleri takarim kafama ne de esimi uzebilirim gereksiz nazlarla triplerle. Aileme 1000 km uzaklikta dogunun en ucra kosesinde yasiyoruz. Ozluyorum bende ama iznimizi bile rahatlikla kullanamiyoruz. Cogu tatilimizden cagirdiklari icin erken donuyoruz. Hatta balayimizdan bile erken donduk. 3 gunkuk gelinken evde yalniz basima kaldim gunlerce. Uzuluyorum hem de cok uzuluyorum. Ama esime bunu yansitmaya bile cekiniyorum. Sevdigim sag salim yanimdaysa , gorevden donunce su evimize geliyorsa o koy gbi yere omrum boyunca katlanirim. Konu sahibi diyor ya yasamayan bilemez diye. Aslinda en cok yasayanlar bilir gurbeti. Ama herkesin simarma luksu yoktur sadece.

İnan kızıyorım artık buldunda bulunmaya başladın, ne güzel devlet memurusun daha ne istiyosun, ben ne zorluklardan geçtim yetmedi babamı dedemi kaybettim 1 ayda 2 cenazem oldu ama senin kadar isyanlarda olmadım ve İstanbul gibi bi yerde hayat mücadelesi veriyorum, ne varmış bu İstanbul da be nefes almak bile para her türlü insan var bırak işini git sende bizde kurtulalım aaa gerçekten yeter millet ekmek kapısı diye kapı kapı dolanı hem sevap işlrrsin yerine başkası girer bırak ve git.

Bende asker eşiydim, bende 2 gnlükken doğunun en ücra köyünde bir basıma kaldım ve günlerin eşimin görevden dönmesini beklemekle geçiyordu, çok şeylere maruz kaldık, gece bomba sesleriyle de uyandım, şehir merkezine gidemediğimiz için 40 derece ateslerle havale de geçirdim. Gerçekten hayatı o zaman tanıdım sevdiğini kaybetme korkusunu orada yaşadım , ölüm o kadar burnumuzun ucundaydıki ben hayatı orada tanıdım , gözlerim doldu şuan coks ey yazmak isterdim ama yazamıyorum o zamanlar sesini duyamadıgım insanla şimdi düşmanız hayat insana neler öğretiyor neler off neyse suanki insanları hiç anlayamaıyorum keşke doğunun uçsuz bucaksız yerlerinde 1 gün kalsalar acaba naparlar

Ben sizi çok iyi anlıyorum inanın. Bursadayım ve keşke hemen gitme ihtimalimiz olsaydı diyorum. Yanlış anlaşılmasın ama Doğudan bir ilçeden gelmiştik ama inanın o kısıtlı ilçede daha huzurlu ve mutluyduk. Ben başka şehirlere de gittim gezdim , misal bir Antalya Bartın , konya kayseri Ankara Eskişehir... Hani sanki bu illerden birinde olsam daha mutlu olurdum hissi yaşıyorum . Belki daha kötü olurdu bunu da bilemiyorum.
Ama 1 buçuk yıla rağmen ben henüz ısınamadım buraya ...
Daha önce de yazmıştım senin en azından ailen yakınında. Benimkiler 12 saat uzakta.

Canım bende sende aynı durumdayım annemden ayrıyım baska ildeyim cok özlüyorum cok merak ediyorum ama elimden birşey gelmiyor eninde sonunda bir ayrılık var ailemiz sevdiklerimiz özellikle anne baba gibi canlarımız biz ölene kadar bizimle yasayamaz illaki bir ayrılık var kendimi böyle teselli ediyorum doğmamış cocuğuma odaklanmaya calışıyorum geçmişe değil geleceğe odaklan tavsiyem yoksa sinir krizleri gecirirsün sürekli boyle zamanlarda hayal kurmak ilaç gibidir arada gidip görürsün onlar gelir boyle zaman geçer

Hayatımın en doğru kararlarından biridir İstanbul'u, memleketimi bırakıp Güney Ege'ye yerleşmek.

Yeni köprüyü kullansanız max 35 dakika İstanbul, hadi feribota bindiniz olur 2 saat... Neyin bunalımı bu?

Ailenizde hasta varmış, acil şifalar dilerim. Benim annemin zibilyon tane ağır hastalığı var(kalp, şeker, hidrosefali, koah vs ) ve şu anda zatürre geçiriyor. Hastahaneden yeni çıktı. Gidemedim daha.

Gidemedim çünkü kızımız 11.sınıfa gidiyor ve okul sömestr tatili yapmadı. Bugün (pazar) bile okula gitti. 1 hafta daha devam edecek.

Gidemedim çünkü; babam ve kardeşim "gelme" dedi. "Gelsen de yapacak bir şey yok ki" modundalar. Aklım mütemadiyen orada. Günde 15 defa konuşuyoruz belki.

Üstelik bu bile olmasa benim memleketim orası. Boğaz'ı görmeden yaşayamam derdim. Gayet de yaşıyormuşum. Tüm sülalemi özlüyor muyum? Elbette özlüyorum. Ama zaten İStanbul'da iken her dakika görüşemiyorduk ki. İş, güç,koşturmacadan...

Acil hobi falan bulun kendinize. Ki siz çalışıyormuşsunuz da... Ben 7/24 evdeyim kocayla. Ya ben ne yapayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…