Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben belge falan vermedim direk gelip başladım çok zorlanıyorum ve gitmek istiyorum bi araştırim

Evliligin umrunda degil o halde.
Madem ailenizin himayesinden cikmaya hazir degilsiniz, ne diye iki aileye de masraf ettirip nikah dugun yapiyorsunuz ki?
Ben esim icin ulke degistirdim,ailemden binlerce kilometre otedeyim.
2 saatlik yol icin yaptiginiz gereksiz duygusallik
Arkadasim bu sekilde baska sehre gelin gitti, yana yakila anam da anam diye agladi 3 sene.
Ne yapti etti tayinini memleketine aldirdi, esinidr getirdi arkasindan.
Ertesi sene annesini aniden kaybetti.
Hep kulagima kupedir dedigi, daglar ardinda olsaydi da yasasaydi..Cok isyan etmistim annem yanimda degil diye..
Hangimizin ailesinde hasta yok ki..
Allah hepsine sufa versin.
Calisan koskoca insansiniz, derdiniz evliliginizi ayakta tutmak olmali baba evine geri gitmenin yollarini aramayin, sIk sIk ziyarete gidersiniz, olur biter.

Bir konusunda okumuştum sanirim istanbulda olanlar, dedesi ve kiz kardeşi , aslında hafta sonu gidebilirsiniz alışana kadar, onlar size gelsin hafta sonu bursa istanbul arasi cok uzun mesafe değil baştan esiniz sizin yaniniza tayin olsaydi keşke

Yazıp yazacağına pişman oldu. Olabilir herkes bir değil. Hatırladığım kadarıyla ailesinden bir tek dedesi ve kardeşi vardı ve dede bakip buyutmustu o da hastaydı. Is yeri de sıkıntılıydı. Bide tamam yakın ama Bursa yani.. siz 2 günde alırsınız başkasi 6 ayda alisir. Yada alışamaz geri doner

Boşanın eşinizde kurtulsun sizde kurtulun. Evet belki alışamadınız yaşadıklarınız zor şeyler ama inanın böyle yaparak eşinize yaşattıklerınız çok daha zor. Kendinize alışma için hiç fırsat vermeden alışmaya çaba göstermeden sinir krizlerine girip ayılıp bayılmanın bir anlamı yok. Biraz çabalayın lütfen taşın altına elinizi koyun haaa yok uğraşmayacğım yapamıyorum diyorsanızda Geç olmadan ayrılın adamcgzda kendine mutlu aklıbaşında bir yuva kursun biran önce.

Ben de anlamıyorum, herkes farklı, tepki gösteren üyelerin de açtığı konular, belki bu konu sahibine saçma geliyor, herkes farklıdır. Ben de çok zor alışan biriyim, üniversitede İstanbuldaydım, yaşadığım yere 2 saat uzak, her haftasonu da evime gittiğim halde, ilk birkaç ay hep ağlardım akşamları, ailemle aynı şehir içinde başka eve taşındık, 1 hafta ağladım. Konu sahibinin durumunda olsaydım da zorlanırdım. onun gibi olurdum çok eminim. Ama şanslısınız, eşiniz de döneriz diyormuş, 1buçuk sene sonra bile olsa, siz o yüzden şimdi geçici bir süre ne de olsa tadını çıkarmaya bakın Bursa'nın.

Ben de üniversitede çok ağlamıştım. Sizin gibi 2 saat uzaklıkta olmama ve herhafta sonu gelmeme rağmen. Orayi bilerek yazmak baska evet zorla yazmiyorsun ama gidince yasayip pismanlik yasamak baska. O zaman şartlar yurt ortamı vs farklıydı. Okuldan mezun olunca cok daha uzak bir şehre tek başıma çalışmaya gittim mesela. Bu kizin aklinin yasli hasta dedesinde kalması normal. 3 kişi destek olmuşlar bugüne kadar birbirlerine. Ben diyelim şimdi başka yere gitsem bilirim ki anam var babam var büyükler var hastalık vs aklim cok kalmaz ama bu farkli bir durum kimseleri yok. Evet eve masraf yapmışlar evlenmişler ama psikolojinin aşırı bozulduğu yerde de illa durmaya ısrarın anlamı yok, eşi de soğuk bakmıyormuş şartlar zorlanıp dönülebilir

Tedavi olmalısın.

Size çözümü geçen konunuzda da yazdım. Mazeret tayinlerinin bozulması için mazeretin ortadan kalkması gerekiyor. Boşanın ve İstanbul'a dönün.

Aman Ne ağlayacakmışım bi de iki il arası yakınken.Bulunduğum yerin gezilecek yerlerini gezerim tozarım ki şuan bir yaşındaki bebeğimle Doğunun en ücra köşesi olmasına rağmen civar illeri bile gezdik.Ben ailemden 1200 km uzaktayım ha ilk zamanlar bende özlem çektim ama alıştırdım kendimi senin gibi sürekli bunalıma sokmadım kendimi özledimde özledim alışamadımda alışamadım diye.Eşini seviyorsan mecbursun.Vır vır edip durma adamın başında yazık acıman yok mu hiç senin.Bi daha da bu konu ile ilgili konu açma vallahi yıldık.Kimsenin önerisini dinlemiyorsan Ne diye konu açıyorsun.

hayatınızda hiç sıkıntınız ,hastalığınız,kaybınız yok galiba
bu kadar ufak bir olay için sinir krizi geçirip dövündüğünüze göre
ne desem bilemedim

Eşinizin yerinde olsam zaten riskli olan evliliğin ilk aylarında iyice bunalırdım.
Bursa-İstanbul kaç km ? Dünyanın bir ucunda değilsiniz ki.
Bu kadar stres yaşayıp depresyona girmek ...
Eşinizi mi sevmiyorsunuz ?

Olabilir, belki kötü hissettikçe, bunaldıkça, açıp içini döküyor, daha anlayışlı olmak lazım.
Evliliğinin tadını bile çıkarmaya çalışmayan alışmak için hiç çaba sarf etmeyen 2 aydır her gün ağlayan bir insan sizce sağlıklı mı?

Size çözümü geçen konunuzda da yazdım. Mazeret tayinlerinin bozulması için mazeretin ortadan kalkması gerekiyor. Boşanın ve İstanbul'a dönün.

Kesinlikle.Cunku istanbula gitse de ailesiyle yasamak isteyecek.
Hadi diyelim tayin hakki dogdu.Ne belli ailesinin yakinina bir yere cikacagina.Istanbulda bir yerden bi yere gitmesi Bursa-istanbuldan zor.Gun asiri gidebilecek mi ailesini gormeye.Bu evlilikten hayir mi gelir ?
Gerci yazdiklarimiza cevap vermeyecek .Bosuna yaziyoruz iste.Mobbing yuzunden alisamadim dedi ama isin sadece bahanesiydi bu da.

Canım bende bursaya gelin geldim ve burda yaşıyorum uzun zamandır arkadaslarim çevrem hepsi burda oluştu.. eşimden boşandım ve bursada yaşamaya devam ediyorum düşünün çünkü hayatım burda evim burda :) sorun bursada değil bence sorun sizde.. doğunun bir köyünde yaşasanız hak vericem ama bursa olunca ve bu kadar adaptasyon sorunu yaşayınca sizde görüyorum sorunu.. kaç yaşında kadınsınız bence geri dönün siz çünkü burda size defalarca tavsiyeler verildi ama ikna olmuyorsunuz size burda kimse yardım edemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…