Ben belge falan vermedim direk gelip başladım çok zorlanıyorum ve gitmek istiyorum bi araştırim
Sürekli aynı konuyu açıyor konu sahibi bibicim. Şimdi baktım benim daha önce açtığım konularda görünmüyor amaBaşka bir konusu yok
Nolur yazsinBence de yazma.
Duygularimiz karşılıklı çünkü ahdbahhd
Ben de anlamıyorum, herkes farklı, tepki gösteren üyelerin de açtığı konular, belki bu konu sahibine saçma geliyor, herkes farklıdır. Ben de çok zor alışan biriyim, üniversitede İstanbuldaydım, yaşadığım yere 2 saat uzak, her haftasonu da evime gittiğim halde, ilk birkaç ay hep ağlardım akşamları, ailemle aynı şehir içinde başka eve taşındık, 1 hafta ağladım. Konu sahibinin durumunda olsaydım da zorlanırdım. onun gibi olurdum çok eminim. Ama şanslısınız, eşiniz de döneriz diyormuş, 1buçuk sene sonra bile olsa, siz o yüzden şimdi geçici bir süre ne de olsa tadını çıkarmaya bakın Bursa'nın.Yazıp yazacağına pişman oldu. Olabilir herkes bir değil. Hatırladığım kadarıyla ailesinden bir tek dedesi ve kardeşi vardı ve dede bakip buyutmustu o da hastaydı. Is yeri de sıkıntılıydı. Bide tamam yakın ama Bursa yani.. siz 2 günde alırsınız başkasi 6 ayda alisir. Yada alışamaz geri doner
Ben de üniversitede çok ağlamıştım. Sizin gibi 2 saat uzaklıkta olmama ve herhafta sonu gelmeme rağmen. Orayi bilerek yazmak baska evet zorla yazmiyorsun ama gidince yasayip pismanlik yasamak baska. O zaman şartlar yurt ortamı vs farklıydı. Okuldan mezun olunca cok daha uzak bir şehre tek başıma çalışmaya gittim mesela. Bu kizin aklinin yasli hasta dedesinde kalması normal. 3 kişi destek olmuşlar bugüne kadar birbirlerine. Ben diyelim şimdi başka yere gitsem bilirim ki anam var babam var büyükler var hastalık vs aklim cok kalmaz ama bu farkli bir durum kimseleri yok. Evet eve masraf yapmışlar evlenmişler ama psikolojinin aşırı bozulduğu yerde de illa durmaya ısrarın anlamı yok, eşi de soğuk bakmıyormuş şartlar zorlanıp dönülebilirBen de anlamıyorum, herkes farklı, tepki gösteren üyelerin de açtığı konular, belki bu konu sahibine saçma geliyor, herkes farklıdır. Ben de çok zor alışan biriyim, üniversitede İstanbuldaydım, yaşadığım yere 2 saat uzak, her haftasonu da evime gittiğim halde, ilk birkaç ay hep ağlardım akşamları, ailemle aynı şehir içinde başka eve taşındık, 1 hafta ağladım. Konu sahibinin durumunda olsaydım da zorlanırdım. onun gibi olurdum çok eminim. Ama şanslısınız, eşiniz de döneriz diyormuş, 1buçuk sene sonra bile olsa, siz o yüzden şimdi geçici bir süre ne de olsa tadını çıkarmaya bakın Bursa'nın.
Tedavi olmalısın.Arkadaşlar daha önceki konularımı bilenler vardır bn bursaya gelin geldim 2 ay oldu ne işimden ne burdaki hayatıma alışamadım geri gitmek istiyorum gidemiyorum depresyondayım çıkmazdayım hergün ağlama krizlerindeyim beni eleştirenler olablr ama yapamıyorum alışamıyorum ailemden birinin sağlık problemi var aklım orda yine ağlamaktan krize girdiğim bi zamandayım vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin
Sitede güncelleme olmuş o yüzden eski konular görünmeye biliyormuş. Hatırlıyoruz konu sahibini aynı konuyu daha önce de açtı.önceki konular nerede? ilk konunuz bu.
Olabilir, belki kötü hissettikçe, bunaldıkça, açıp içini döküyor, daha anlayışlı olmak lazım.Sitede güncelleme olmuş o yüzden eski konular görünmeye biliyormuş. Hatırlıyoruz konu sahibini aynı konuyu daha önce de açtı.
Evliliğinin tadını bile çıkarmaya çalışmayan alışmak için hiç çaba sarf etmeyen 2 aydır her gün ağlayan bir insan sizce sağlıklı mı?Olabilir, belki kötü hissettikçe, bunaldıkça, açıp içini döküyor, daha anlayışlı olmak lazım.
Saydım aynı içerikli tam 5 konu açmış. Normal mi? Üstelik her konuya aynı yorumlar yapılıyor. Nasıl cevaplar alacağını biliyor.Olabilir, belki kötü hissettikçe, bunaldıkça, açıp içini döküyor, daha anlayışlı olmak lazım.
Size çözümü geçen konunuzda da yazdım. Mazeret tayinlerinin bozulması için mazeretin ortadan kalkması gerekiyor. Boşanın ve İstanbul'a dönün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?