Bende asker eşiydim, bende 2 gnlükken doğunun en ücra köyünde bir basıma kaldım ve günlerin eşimin görevden dönmesini beklemekle geçiyordu, çok şeylere maruz kaldık, gece bomba sesleriyle de uyandım, şehir merkezine gidemediğimiz için 40 derece ateslerle havale de geçirdim. Gerçekten hayatı o zaman tanıdım sevdiğini kaybetme korkusunu orada yaşadım , ölüm o kadar burnumuzun ucundaydıki ben hayatı orada tanıdım , gözlerim doldu şuan coks ey yazmak isterdim ama yazamıyorumo zamanlar sesini duyamadıgım insanla şimdi düşmanız hayat insana neler öğretiyor neler off neyse suanki insanları hiç anlayamaıyorum keşke doğunun uçsuz bucaksız yerlerinde 1 gün kalsalar acaba naparlar
Aynen ya.Ya ne kadar abarttiniz. Bursa'dan İstanbul'a gitmek kac saat Allahınızı severseniz.
Gören de İstanbul'dan Arabistan'a tasindiniz zanneder.
Her memur sınıfı zorunlu yer değiştirmeye tabi değildir.E siz niye memur oldunuz madem? Bursa'ya bile alışamadıysanız nasıl başka şehirlere gideceksiniz? Memurların belli bir süreden sonra tayinleri çıkmıyor mu?
Yakında eşiniz bıkar, benden söylemesi
Bence konu sahibi psikolojik olarak hic iyi günler gecirmiyir.Nedeni ise Bursa'yı sevmek sevmemek değil ...evlenip evden ayrılması ona hiç iyi gelmemiş.Su an yaşadığı durum anne baba özlemi filan değil bildiğin anksiyete yaşıyor.Bence bizimle yeterince paylasmadigi ve onun bu halde olmasına neden olan çocukluk /gençlik travmaları var.(sadece kardesi,dedesi varmis...anne baba nerede?) Daha önce bir şekilde bastırmış ama şimdi o zaman yaşadığı olumsuz duygular şehre yönlendirilmiş durumda .Saydım aynı içerikli tam 5 konu açmış. Normal mi? Üstelik her konuya aynı yorumlar yapılıyor. Nasıl cevaplar alacağını biliyor.
AynenŞımarıksın.
Şükürsüzsün.
İşten çıkarılan hatta iş bulamayan binlerce insana hakaret gibisin.
Pamuk Prenses bile baba sarayından ayrı düşüp 7 küçük herife hizmetçilik etmiş ondan sana pamuk prenses bile diyemiyorum
hiç üşenmedim 18 sayfayı tek tek baktım ...( üyeliğim boyunca ilk defa yaptım :) konu sahibi konuyu açmış toplasan 5 -6 kere yazmış onlarda iki kelime sadece...kendinisine sorulan sorulara cevap bile vermemiş...niye geldin..neden alışamadın,istanbulda imkanların daha mı iyi idi ..yok ..yorum yazanlar kendilerinde şundandır,bundandır diyor..konunu sahibi izliyor..ilginç bir konu :)
Bende bu sekilde dusunmeye basladim artikPremses sendromuna yakalanmışsın. Eşin boşayınca geçer.
Him bence de.Konu sahibine; daha önce açtığı konularda defalarca düzgün yorumlar yapıp yardımcı olmaya çalışan,yol gösteren ama tavsiyelerimiz dinlenmediği ve bir milim ilerlemeden aynı konu defalarca,tekrar tekrar açıldığı ve hep aynı şeyden dert yanıldığı için ister istemez kızan;
biz matah olmayan üyeler susalım,
matah olanlar uğraşsın biraz da,
bana uyar.
allah yardımcısı olsun.. kalbinin sesini dinlesin konu sahibi..bir dönem bende sevmediğim bir yere gitmiştim....istanbula döndüğümde haliç o zamanlar...b...k kokuyordu ..yemin ederim onu bile özlemiş içimeee içimee çekmiştimCanim konu sahibinin sanirim 3 .konusu bu
Mevzu ayni.
Yani ayni konuyu acip duruyor
Bursaya alisamadim depresyondayim vs vs
Neler yazdik neler
Ama yok fayda etmedi
Sinir krizleri cinnet vs vs
Hay agzini öpemCanim gitmiş Bursanin en varoş semtine yerleşmişsin, kalkmış orayı İstanbulla kıyaslıyorsun. Madem aktif canlı bir yet istiyordun o zaman Heykelde, Çekirge 'de, Nilüfer'de falan ev tutsaydın. Kaldı ki Bursanin İstanbuldan fazlası var eksiği yok sosyallik konusunda. Her haftasonu için yapilacak bir aktivite,gidilecek bir yar var . İstanbul gibi bi boğaza gitmek için 3 saat trafikle cebelleşmiyorsun. Bu üçüncü konun benim bildiğim alışamıyorum diye açtığın. Dağın başına gitmiş oturmuşsun sonra beğenmiyorsun , ne diyelim şimdi yani. Eşine de hayatı zehir etmiyorsundur insallah.
Ya kocasıyla sıkıntısı var ya da sadece şımarıklık.Aynen
Bu devirde Bursa gibi bir sehirde memurluk yapiyor ama sinir krzii geciriyor
Istanbula da 1_1.5 saatlik mesafe
Duyanda dogunun ücra bir kosesinde memurluk yapiyor sanar.
Pehh
Simariklik resmen
Ya da kocasiyla mutlu degil olayi bursa istambul kiyaslamasina getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?