Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapamıyorsanız ya destek alın psikolojik ya da ayrılın İstanbul bursa arası çok kısa günübirlik bile gidilir yani 2 aydır sürekli aynı konuya takılıp sinir krizi geçirmek çok da sağlıklı değil. Herkes ailesinden ayrı bambaşka bir şehirde yaşıyor ama bir şekilde adapte olmaya çalışıyor. Böyle olmaz

Ya ne kadar abarttiniz. Bursa'dan İstanbul'a gitmek kac saat Allahınızı severseniz.
Gören de İstanbul'dan Arabistan'a tasindiniz zanneder.

Tepkileriniz sanki istanbuldan yüksekovaya gitmiş gibi diğer konularınıza da yazdım ama buradaki kimse size yardım edemez maalesef evliliğinizi de zedeliyorsunuz kimse yoksa eşiniz var sanki istanbulda olsanız her an ailenizin yanında mı olacaksınız ? O da sağlıklı değil. Adam şimdi hadi git boşanalım dese daha mı iyi olacak? Bu gidişle de der yani kusura bakmayın

Kib ledim. Aynı konudan 100 tane açmak yasak diye biliyorum inşallah da öyledir ve konunuz kapanır

Bu kacinci konun ben de unuttun.

Anladik bursayi sevmedin depresyondasin

Esin sinir krizlerini gormuyor mu?

Biz ne yapabiliriz ki burdan sana? Demistim.onceki konularinda.

Ayni seyi tekrarliycam.

Ver esinin telini biz ariyalim esini

Inanki ben de yasadigi ye4den sikayet edenlere hep bunu soyluyorum. Hamileyken sıkıntılar yasayip doktor bile bulamamak ne demek.. Hastaneye gitmek icin turlu ugraslar vermek. Cok zor.. ama iste insanoglu nankor ve sukursuz ne yazik ki. Ben yine de sukrediyorum esim eve her gelisinde.
Neden dusman oldunuz bu kadae severken bilmiyorum ama umarim sizin icin de en hayirlisi olur.

E siz niye memur oldunuz madem? Bursa'ya bile alışamadıysanız nasıl başka şehirlere gideceksiniz? Memurların belli bir süreden sonra tayinleri çıkmıyor mu?

Yakında eşiniz bıkar, benden söylemesi

E siz niye memur oldunuz madem? Bursa'ya bile alışamadıysanız nasıl başka şehirlere gideceksiniz? Memurların belli bir süreden sonra tayinleri çıkmıyor mu?

Yakında eşiniz bıkar, benden söylemesi
Her memur sınıfı zorunlu yer değiştirmeye tabi değildir.

Saydım aynı içerikli tam 5 konu açmış. Normal mi? Üstelik her konuya aynı yorumlar yapılıyor. Nasıl cevaplar alacağını biliyor.
Bence konu sahibi psikolojik olarak hic iyi günler gecirmiyir.Nedeni ise Bursa'yı sevmek sevmemek değil ...evlenip evden ayrılması ona hiç iyi gelmemiş.Su an yaşadığı durum anne baba özlemi filan değil bildiğin anksiyete yaşıyor.Bence bizimle yeterince paylasmadigi ve onun bu halde olmasına neden olan çocukluk /gençlik travmaları var.(sadece kardesi,dedesi varmis...anne baba nerede?) Daha önce bir şekilde bastırmış ama şimdi o zaman yaşadığı olumsuz duygular şehre yönlendirilmiş durumda .

hiç üşenmedim 18 sayfayı tek tek baktım ...( üyeliğim boyunca ilk defa yaptım :) konu sahibi konuyu açmış toplasan 5 -6 kere yazmış onlarda iki kelime sadece...kendinisine sorulan sorulara cevap bile vermemiş...niye geldin..neden alışamadın,istanbulda imkanların daha mı iyi idi ..yok ..yorum yazanlar kendilerinde şundandır,bundandır diyor..konunu sahibi izliyor..ilginç bir konu :)

Aynen
Bu devirde Bursa gibi bir sehirde memurluk yapiyor ama sinir krzii geciriyor
Istanbula da 1_1.5 saatlik mesafe

Duyanda dogunun ücra bir kosesinde memurluk yapiyor sanar.
Pehh
Simariklik resmen

Ya da kocasiyla mutlu degil olayi bursa istambul kiyaslamasina getiriyor

Canim konu sahibinin sanirim 3 .konusu bu
Mevzu ayni.
Yani ayni konuyu acip duruyor
Bursaya alisamadim depresyondayim vs vs

Neler yazdik neler
Ama yok fayda etmedi
Sinir krizleri cinnet vs vs

Him bence de.
Onlar ugrassin biraz da haklisim cnm

Canim konu sahibinin sanirim 3 .konusu bu
Mevzu ayni.
Yani ayni konuyu acip duruyor
Bursaya alisamadim depresyondayim vs vs

Neler yazdik neler
Ama yok fayda etmedi
Sinir krizleri cinnet vs vs
allah yardımcısı olsun.. kalbinin sesini dinlesin konu sahibi..bir dönem bende sevmediğim bir yere gitmiştim....istanbula döndüğümde haliç o zamanlar...b...k kokuyordu ..yemin ederim onu bile özlemiş içimeee içimee çekmiştim ...

Hay agzini öpem

Ya kocasıyla sıkıntısı var ya da sadece şımarıklık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…