Sinir krizi geçirmek üzereyim...

aaa valla sinir oldum yaa bence bu kadını bıdha çağırmayın çalışıyormuşsun yanına bı yardımcı all bu azap çekılmezz

çocuğunuz yok sanırım yorumunuzdan bunu çıkarıyorum.kusura bakmayın ama 15 aylık bir bebek karanlıkta oturtulmaz eğer oturtuluyorsa çocuk psikolojik olarak kötü etkilenir.bunun canlı örneği benim kuzenimin kızı.babası karanlıkta beklettiği için çocuk çok kötü durumda.ve dr lar bunu tespit edinceye kadar çocuğa otizm le ilgili testler bile yapıldı.ne kadar kötü etki ettiğini szi düşünün
kaldı ki 15 aylık çocuğa bağırılmaz da.15 aylık çocuk ben merkezli kişilik döneminde olmaya başladığı için sizinle inatlaşır ve siz bu hareketleinizi devam ettirirseniz inat etme çocukta kişilik haline gelir
çocukların uyuması da çok önemlidir.çocuğun uykusu geldiği halde,siz bile bile uyumalarını engellerseniz çocuk aksileşir.kv bu anlamda da hatalı.
ayrıca yataktan düşmesi ne kadar canını acıtır bi fikriniz var mı acaba?
ayrıca herkes koca dana lafını çekmek zorunda değil ki.siz çocuğunuza koca dana lafını kabul edebilirsiniz ama herkes kabul etmek zorunda değil
üstelik ikizlerden kız olan da hastaymış.hasta çocukla uğraşmak zaten zordur

ben kesinlikle konu sahibini haklı buluyorum.allahtan sabır diliyorum.inşallah en kısa sürede eşiniz gelir de kurtulursunuz.bir de kesinlikle eşinize annesini şikayet etmeyin.kv ışığı kapatıyorsa siz de gözünün içine baka baka gidin o ışığı yakın

aaa valla sinir oldum yaa bence bu kadını bıdha çağırmayın çalışıyormuşsun yanına bı yardımcı all bu azap çekılmezz

ikiz olunca yardımcı da bulamadık Allahtan sürekli ihtiyaç duymuyoruz

çook teşekkür ederim hislerime tercüman olmuşsunuz...
eşime ilk kez dert yanmadım dün niye huysuzdu diye soru yataktan düştü dedim nasıl oldu deyince sakin ve tarafsız annen yatağa bırakmıştı o da oynarken düştü dedim
aradığımda niye ağlıyordu dedi annen bağırınca sinirlenip kafasını makinaya vurdu yapma diye bağırınca daha çok vurdu dedim yorumumu katmadım
o da zaten konuyu değiştirdi

Allah sabir versin çocukta degil ki bagirasin. Insanlar nelerle ugrasmak zorunda kaliyo burda okuduklarimdan anliyorum ki su hayatta insanda en bol bulunmasi gereken sey sabir

Allah sabir versin çocukta degil ki bagirasin. Insanlar nelerle ugrasmak zorunda kaliyo burda okuduklarimdan anliyorum ki su hayatta insanda en bol bulunmasi gereken sey sabir

yani çocuk da daha 15 aylık durdan sustan anlayamayan yürümeyen çat pat bir iki kelime bile çocuk

BEN DE Anneyim
22 aylık bir kızım var
kv bakıyor ben çalıştığım için
benim kv ters davranmaz kızımı sever hatta bazen benden bile evhamlıdır ama ilk başlarda o da zorlandı
ama en azından ben şunu yapma,şöyle yapma dediğimde önce alınsa da sonra dediğime geldi.
sizi çok iyi anlıyorum o yüzden
ancak sizin kv niz gerçekten abes davranışlar sergiliyor

çocuklar özellikle 3-4 yaş arası karanlıktan çok korkarlar, ışıkları kapatıp, bağırıp çağırıp çocukları etkilemesine izin vermeyin lütfen.. bunu tatlı dille yapmak çok zor ama çocuğu anne yetiştirir, yardım edecekse sizin kurallarınıza uygun şekilde yardım etmeli bence de..

anlatsam da anlamaz en azından sizinki dediğinize gelmiş şanslısınız

Allaha şükürler olsun ki sürekli bakmak zorunda değil... o kapatıyor ben açıyorum.
kreşe gittikleri için de asla yalnız kalmıyorlar

anlatsam da anlamaz en azından sizinki dediğinize gelmiş şanslısınız
ben de çok sıkıntı yaşadım.şöyle yap dediğimde önce yapmaz ama sonra başlarına öyle şeyler gelir ki benim dediğimi yapmak zorunda kalır
zamanla böyle yaşaya yaşaya aslında benim dediğimin doğru olduğunu anladı
ama tabi bu zamana gelinceye kadar ben ne krizler geçirdim,sinir hastası oldum resmen
ama sabır de
çok az kaldı.eşinin hatrı için sabır de.
kazanan sen olacaksın emin ol

Çalışıyor olmamızın sıkıntısını da çocuklarımız çekiyor faydasını da onlar görüyor ama yapacak bişey yok

Ömrümüzden ömür gidiyor anca...

Seni okadar iyi anliyorum ki.. Bende 2 senedir kaynanamla birlikte yasiyorum. Kendisi 3 tane cocuk büyütmüs ama yinede cok bilgisiz bu konuda. Nekadar söylesemde ayni seyleri yapiyor. Yapcak birsey yok cekiyorum mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…