Sinir krizi geçirmek üzereyim...

Evliyim. Benmki kadar anasina hassas adam var mi bilemiyorum saygi duyuyorum. Anasiyla ilgili tek kelime bile soylemeyi biraktigim gun mutlulugu yakaladim
kız geçte olsa anlamışsın bakbende 2 senede gerçeklerin farkına vardıydım galiba

kız geçte olsa anlamışsın bakbende 2 senede gerçeklerin farkına vardıydım galiba
Bir de benm esim evin tek cocugu. Babasi da yok. Annesi yalniz yasiyor. Ekstra ekstra anaya duskun. ``ama amnem tek basina,benden baska kimsesi yok`` iyi de bu durum onun her konuda hakli oldugunu gostermez ki? Neyse ya konusmuycam ben yeminimi bozdurma bana

vah vah bacım işin zormuş,allah kolaylık versin..sen kızsanda sessiz kal çaktırma..değişik yollar dene..direkt erkekler algılamıyo

Ay çok zormuş ya. Sık dişini braz sürekli kendine geçici olduğunu söyle. Bir daha da çk çk çk zor durumda kalmadıkça çağırma. Fiziken 2 kat yorulursun belki ama kafan rahat olur.

İyi sabretmissiniz yine. Ben olsam kesin kavga ederdim

ben daha nelere sabrettim... bunlar ne ki dicem ama sinirlerim kaldırmıyor artık sanırım
kavga ederse kocası suratını asar..

surat asmak ne ki... daha önce kavga etmedim suratım asıldı diye ne krizler yaşadık

Aminn inşallah.. Tedavi görüyorum çocuk için rabbim isteyen herkese versin

rabbim en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah
İsterse her tarafını assın

walla neresini asarsa assın... canıma tak ettiği yerde herşeyi göze alırım... yaptım da...

Evliyim. Benmki kadar anasina hassas adam var mi bilemiyorum saygi duyuyorum. Anasiyla ilgili tek kelime bile soylemeyi biraktigim gun mutlulugu yakaladim

ah şu çenem bi tutsammm

Ay çok zormuş ya. Sık dişini braz sürekli kendine geçici olduğunu söyle. Bir daha da çk çk çk zor durumda kalmadıkça çağırma. Fiziken 2 kat yorulursun belki ama kafan rahat olur.

aynen... gün sayıyorum

Asla kızmaz, k.pederim güya bir sevgi sozcugu soyledi kendisine gereken cevabı duzgünce verdim ve bir daha daha dikkatli davrandilar. Annem bile olsa aynı. Ben ona kıyamazken başkalarinın abuk sabuk hareketlerine izin vermem.

UOTE="cryptic, post: 36739462, member: 236598"]kocan kızmazmı..[/QUOTE]

Eşinize ya da kayınvalidenize birseyleri anlatmaya çalışmayın bence. Deli deliyi görünce sopasını saklar derler siz de kayınvalidenizi alttan alttan ezin, onun dediginin tersini yapın, çocuğunuza hoş olmayan bir hareket yaptığında ağzınızı bile açmadan alın yanından fırsatınız varsa, eşiniz geldiğinde de annesinin yanında güzel güzel konuşun hayatım annemin hakkını nasıl öderiz görsen elim ayağım gibiydi deyin o da kudursun.

kv hakkında bir şey diyemem ama sen çocuklarını fazla şımartmışsın sanki. bir de çocukları tek sen seviyorsun zannediyorsun. duyan da kv ve babası çocuklardan nefret ediyor zannedecek.

ogluna koca dana demiş. ee nolmuş dediyse? bu mu derdin? ışıkları kapatıyorlarmış falan... bu ne ya? bu kadar şımarık, çıtkırıldım yetiştirmek zorunda degilsin çocukları.

dün en sonunda aldım ikisini de yanıma ağzımı bile açmadım ve kendi bildiğimi yaptım. eşime o kadarını söylemeye dilim varmaz ama bu kez yaptıklarını anlatmayacağım sabır çeke çeke geçecek günlerr

babası için bişey söylemedim kaldı ki çocuğumu sürekli kötü bişey yapmasa da(çamaşır makinasından tutup kalkıp yürümeye çalıştı çocuk) azarlamaya, koca danayı lakap gibi kullanmaya, yürüyemeyen çocuğu tek başına bırakıp kafa üstü düşürmeye, korktuğunu bile bile ışıkları kapatıp korkutmaya kimsenin hakkı yok. bunlara karşı çıkmak bana göre çocukklarımı korumak size göre çocuk şımartmaksa benim çocuklarım varsın şımarık olsun

bence henüz çocuğunuz yok varsa hayret ettim

Biliyorum rol yapmak ve düşündüğünün tersini söylemek çok zor. Benim kv'min hareketlerine benziyor anlattıklarınız ve akıl almaz terbiyesizliklerinden sonra tecrübeli kuzenimin önerisiydi politik olmak zorundasın demişti bu kadını değiştiremezsin. Herkesin içinde onunla can ciğer olacaksın ama yalnızken dişini göstereceksin.. Ki benim eşim anneci değildir haklıysam bana hak verir sadece müdahale edemez saygısızlık gibi görüyor. Öyleyse iş başa düşüyor dedim ve bu oyuna girdim size de tavsiye ederim.

bence hic kv nizi cagirip isinize karistirmayin bir daha. ben okurken atesim cikti resmen; bu kadar karmasa hengame, hasta uyumayan, yataktan dusen cocuklarin icinde foruma dert yazmaya bile vakit buldugunuza gore oldukca kabiliyetli bir hanimsiniz yardima ihtiyaciniz yok gibi.

ben de bazen eşimin hakverip aynen saygısızlık etmemek için susutuğunu düşünürken bazen ona inanıyormuş gibi geliyor...
aslında denemeye değer :)

gülümsememe sebep oldunuz teşekkürler...
ayağımda oğlum, salıncakta kızım telefondan ninni açıp o arada da derdimi yazdım.

tahmin ediyorum aslinda, ahtopot gibiyiz degil mi bazen :) ama gercekten hic gerek yok bence bozmayin bi de onunla sinirlerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…