kavga ederse kocası suratını asar..İyi sabretmissiniz yine. Ben olsam kesin kavga ederdim
Aminn inşallah.. Tedavi görüyorum çocuk için rabbim isteyen herkese versineskiden çocukların üstüne şimdiki kadar düşülmezdi..rabbim sana ve tüm isteyenlare sağlıkla nasib etsin..
İsterse her tarafını assınkavga ederse kocası suratını asar..
evlimisin bacım senİsterse her tarafını assın
Evliyim. Benmki kadar anasina hassas adam var mi bilemiyorumevlimisin bacım senbu koca millrtinin yüzde 90 ı anasına karşı hassatır
kız geçte olsa anlamışsın bakEvliyim. Benmki kadar anasina hassas adam var mi bilemiyorumsaygi duyuyorum. Anasiyla ilgili tek kelime bile soylemeyi biraktigim gun mutlulugu yakaladim
Bir de benm esim evin tek cocugu. Babasi da yok. Annesi yalniz yasiyor. Ekstra ekstra anaya duskun. ``ama amnem tek basina,benden baska kimsesi yok``kız geçte olsa anlamışsın bakbende 2 senede gerçeklerin farkına vardıydım galiba
vah vah bacım işin zormuş,allah kolaylık versin..sen kızsanda sessiz kal çaktırma..değişik yollar dene..direkt erkekler algılamıyoBir de benm esim evin tek cocugu. Babasi da yok. Annesi yalniz yasiyor. Ekstra ekstra anaya duskun. ``ama amnem tek basina,benden baska kimsesi yok``iyi de bu durum onun her konuda hakli oldugunu gostermez ki? Neyse ya konusmuycam ben yeminimi bozdurma bana
Sagol bacim. Yapicak bisey yok. Mecbur oyle yapiyorum:)vah vah bacım işin zormuş,allah kolaylık versin..sen kızsanda sessiz kal çaktırma..değişik yollar dene..direkt erkekler algılamıyo
İyi sabretmissiniz yine. Ben olsam kesin kavga ederdim
kavga ederse kocası suratını asar..
Aminn inşallah.. Tedavi görüyorum çocuk için rabbim isteyen herkese versin
İsterse her tarafını assın
Evliyim. Benmki kadar anasina hassas adam var mi bilemiyorumsaygi duyuyorum. Anasiyla ilgili tek kelime bile soylemeyi biraktigim gun mutlulugu yakaladim
Ay çok zormuş ya. Sık dişini braz sürekli kendine geçici olduğunu söyle. Bir daha da çk çk çk zor durumda kalmadıkça çağırma. Fiziken 2 kat yorulursun belki ama kafan rahat olur.
Eşinize ya da kayınvalidenize birseyleri anlatmaya çalışmayın bence. Deli deliyi görünce sopasını saklar derler siz de kayınvalidenizi alttan alttan ezin, onun dediginin tersini yapın, çocuğunuza hoş olmayan bir hareket yaptığında ağzınızı bile açmadan alın yanından fırsatınız varsa, eşiniz geldiğinde de annesinin yanında güzel güzel konuşun hayatım annemin hakkını nasıl öderiz görsen elim ayağım gibiydi deyin o da kudursun.
kv hakkında bir şey diyemem ama sen çocuklarını fazla şımartmışsın sanki. bir de çocukları tek sen seviyorsun zannediyorsun. duyan da kv ve babası çocuklardan nefret ediyor zannedecek.
ogluna koca dana demiş. ee nolmuş dediyse? bu mu derdin? ışıkları kapatıyorlarmış falan... bu ne ya? bu kadar şımarık, çıtkırıldım yetiştirmek zorunda degilsin çocukları.
Biliyorum rol yapmak ve düşündüğünün tersini söylemek çok zor. Benim kv'min hareketlerine benziyor anlattıklarınız ve akıl almaz terbiyesizliklerinden sonra tecrübeli kuzenimin önerisiydi politik olmak zorundasın demişti bu kadını değiştiremezsin. Herkesin içinde onunla can ciğer olacaksın ama yalnızken dişini göstereceksin.. Ki benim eşim anneci değildir haklıysam bana hak verir sadece müdahale edemez saygısızlık gibi görüyor. Öyleyse iş başa düşüyor dedim ve bu oyuna girdim size de tavsiye ederim.dün en sonunda aldım ikisini de yanıma ağzımı bile açmadım ve kendi bildiğimi yaptım. eşime o kadarını söylemeye dilim varmaz ama bu kez yaptıklarını anlatmayacağım sabır çeke çeke geçecek günlerr
Biliyorum rol yapmak ve düşündüğünün tersini söylemek çok zor. Benim kv'min hareketlerine benziyor anlattıklarınız ve akıl almaz terbiyesizliklerinden sonra tecrübeli kuzenimin önerisiydi politik olmak zorundasın demişti bu kadını değiştiremezsin. Herkesin içinde onunla can ciğer olacaksın ama yalnızken dişini göstereceksin.. Ki benim eşim anneci değildir haklıysam bana hak verir sadece müdahale edemez saygısızlık gibi görüyor. Öyleyse iş başa düşüyor dedim ve bu oyuna girdim size de tavsiye ederim.
bence hic kv nizi cagirip isinize karistirmayin bir daha. ben okurken atesim cikti resmen; bu kadar karmasa hengame, hasta uyumayan, yataktan dusen cocuklarin icinde foruma dert yazmaya bile vakit buldugunuza gore oldukca kabiliyetli bir hanimsiniz yardima ihtiyaciniz yok gibi.
ben de bazen eşimin hakverip aynen saygısızlık etmemek için susutuğunu düşünürken bazen ona inanıyormuş gibi geliyor...
aslında denemeye değer :)
gülümsememe sebep oldunuz teşekkürler...
ayağımda oğlum, salıncakta kızım telefondan ninni açıp o arada da derdimi yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?