Madem begenmiyosun cagirma kadini
Hem is yapmaya cagiriyosun geliyo hem de her seyi gozune batiyo. Maasli bakicin degil ki o senin biraz sakin ol derim ben
kayınvalide normalde uzaktamı yaşıyor..niye geldiki
esinize soyleyin..sorun cikacak diye siz sorunlu (kecileri kacirmis) bi kadina donusmeyin..tabi esiniz az cok mantikli dusunebilen biriyse...
Iskence mi? Cahillik ya da yanlis yontem diyelim istersen. Esinle guzelce konus annenin tarzi bu bana uymuyor de, ihtiyacin oldugunda baska biri gelsin yardima, ya da imkan varsa gunluk yardimci tutulabilir?Maaşlı çalışanım değil evet bunları aile ziyaretinde de yapıyor ve oğlunun yanında dört dörtlük hem yapıyor hem yaparım diyor... Eşim gidince işin rengi değişiyor gelmesin deyince ben kötü oluyorum çünkü o yaparım bakarım ölürüm diyor lafa gelince sadece
Yazık değil mi çocuklarıma bu be işkence
Ağırlığınızı koymanızı ve kvnize dominant bir tavır sergilemenizi tavsiye ederim.Çocuklarınızın psikolojisi herşeyden önemlidir.Ben kvmi çok severim ama kurallarımı bilir ve saygı duyar çünkü çocuklar benim çocuklarım.Bir çikolata gerecekse bile vereyim mi diye sorar.
ne şanslısın..bak gedecek yakında..birlikte yaşamak zorunda olsan ne olurdu..idare ediver bir kaç gün mecbur yapacak bir şey yok..Uzakta yaşıyor eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı mecburiyetten çağırdı
Eşimin yanında bir melek adeta
Iskence mi? Cahillik ya da yanlis yontem diyelim istersen. Esinle guzelce konus annenin tarzi bu bana uymuyor de, ihtiyacin oldugunda baska biri gelsin yardima, ya da imkan varsa gunluk yardimci tutulabilir?
ne şanslısın..bak gedecek yakında..birlikte yaşamak zorunda olsan ne olurdu..idare ediver bir kaç gün mecbur yapacak bir şey yok..
Cocuguma dana diye hitap edenin aklını alırım kim olursa olsun.
kocan kızmazmı..Cocuguma dana diye hitap edenin aklını alırım kim olursa olsun.
Anladim. Laf anlamaz o tipler yani "anne sunu soyle yap" desen dinlemez. En iyisi fazla takma. Kirk yilda bir geliyosa fazla bozamaz cocuklarin psikolojisini, onlarin annesi sensin sen iyi olursan yavrularin iyi enerjiyi alir senden iyi olur. Cok zorunlu kalmadikca da cagirma huzurunu bozma. Baktim biraz eski konularina hosuma gitmedi o kadin cunkuArtık bana bile işkence gibi geliyor inanın üst üste o kadar çok yanlış yöntemi yada cahilliği var ki kendini çok bilgili sanan cahillerden
Bebek ikiz olunca ücret tatminkar olsa da bakıcı yardımcı bulunmuyor pek
Çocuklarım 15 aylık bu ikinci gelişi
Çok zorda kalmayınca çağırmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?