7 haftalık hamileyim, ondanmıdır nedir daha da sinirli oldum. Eşim bugün evdeydi ve akşama kadae kapının önündeydi. Eve geliyo telefonla oynuyo sohbet, muhabbet sıfır. Canım sıkılıyo bi yerlere çıkalım dedim hayır dedi, eve çık bari biraz benimle de ilgilen eve çık dedim. Çıktı yine aynı, elinde telefon ne sohbet ne ilgi. Geldi benimle vakit geçirsin istiyorum yok dalga geçiyo, telefondan şarkı açıyo çıngıraklı yılan diye. Sinirden oturdum ağladım bu sferde gülüyo ve ağlamamın taklidini yapıyo. Tam bir kudurtucu biri. Hiç bir şekilde başa çıkamıyorum eni sonunda verdim arabanın anahtarını telefonunu eline evden kovdum. Git yanımdan diye. Oda zaten dünden razı arabaya bindi gitti. O kadar kötğ kalpli görüyorum ki onu. Benim üzüldüğümü görse de dalga geçiyo. Beni mutlu edicek şeyler yapmıyo, hrp öyleydi ama şuan daha da hassasım, ona göre hep öyleymişim bana fikir verin lütfen.
Kendiniz gezin diyeceksiniz, araba kullanmayı bilmiyorum, gezicek bir çevrem yok. Anca otobüse binerim. Bu virüste ve hamileleikte otobüs olmaz diye düşünüyorum. Ne yapmalyım
Kendiniz gezin diyeceksiniz, araba kullanmayı bilmiyorum, gezicek bir çevrem yok. Anca otobüse binerim. Bu virüste ve hamileleikte otobüs olmaz diye düşünüyorum. Ne yapmalyım