• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir krizi geçirticek eş kişsii

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
7 haftalık hamileyim, ondanmıdır nedir daha da sinirli oldum. Eşim bugün evdeydi ve akşama kadae kapının önündeydi. Eve geliyo telefonla oynuyo sohbet, muhabbet sıfır. Canım sıkılıyo bi yerlere çıkalım dedim hayır dedi, eve çık bari biraz benimle de ilgilen eve çık dedim. Çıktı yine aynı, elinde telefon ne sohbet ne ilgi. Geldi benimle vakit geçirsin istiyorum yok dalga geçiyo, telefondan şarkı açıyo çıngıraklı yılan diye. Sinirden oturdum ağladım bu sferde gülüyo ve ağlamamın taklidini yapıyo. Tam bir kudurtucu biri. Hiç bir şekilde başa çıkamıyorum eni sonunda verdim arabanın anahtarını telefonunu eline evden kovdum. Git yanımdan diye. Oda zaten dünden razı arabaya bindi gitti. O kadar kötğ kalpli görüyorum ki onu. Benim üzüldüğümü görse de dalga geçiyo. Beni mutlu edicek şeyler yapmıyo, hrp öyleydi ama şuan daha da hassasım, ona göre hep öyleymişim bana fikir verin lütfen.
Kendiniz gezin diyeceksiniz, araba kullanmayı bilmiyorum, gezicek bir çevrem yok. Anca otobüse binerim. Bu virüste ve hamileleikte otobüs olmaz diye düşünüyorum. Ne yapmalyım

7 haftalık hamileyim, ondanmıdır nedir daha da sinirli oldum. Eşim bugün evdeydi ve akşama kadae kapının önündeydi. Eve geliyo telefonla oynuyo sohbet, muhabbet sıfır. Canım sıkılıyo bi yerlere çıkalım dedim hayır dedi, eve çık bari biraz benimle de ilgilen eve çık dedim. Çıktı yine aynı, elinde telefon ne sohbet ne ilgi. Geldi benimle vakit geçirsin istiyorum yok dalga geçiyo, telefondan şarkı açıyo çıngıraklı yılan diye. Sinirden oturdum ağladım bu sferde gülüyo ve ağlamamın taklidini yapıyo. Tam bir kudurtucu biri. Hiç bir şekilde başa çıkamıyorum eni sonunda verdim arabanın anahtarını telefonunu eline evden kovdum. Git yanımdan diye. Oda zaten dünden razı arabaya bindi gitti. O kadar kötğ kalpli görüyorum ki onu. Benim üzüldüğümü görse de dalga geçiyo. Beni mutlu edicek şeyler yapmıyo, hrp öyleydi ama şuan daha da hassasım, ona göre hep öyleymişim bana fikir verin lütfen.
Kendiniz gezin diyeceksiniz, araba kullanmayı bilmiyorum, gezicek bir çevrem yok. Anca otobüse binerim. Bu virüste ve hamileleikte otobüs olmaz diye düşünüyorum. Ne yapmalyım
Sizde ona öyle davranın. Ciddi konuştuğı zaman, herşeyle dalga geç, bak bakalım ne yapıyo paşa bey.

Komik buldukları şeyler sinir bozucu olabiliyor. Hamilelik zor geçiyordu, koltuğa uzandım kalkamıyorum. Bir sepet getirip kafama geçirdi, bir sürü küçük havuz topunu tek tek bana firlatti. Amaç ne? Çocuğu güldürmek guya

Plânlı bir gebelikse yaklaşık 1.5 ay önce çok seviyordun kocanı. 7 haftalık hamile olduğunu göz önüne alırsam. O zaman suanki düşüncelerin lohusaliktan kaynaklı. Kendine vakit ayır. Vücut peelingleri yaP, meyve salataları, sütlü tatlılar hazırla. Komik filmler izle. Kocanla muhatap olma.

Beni mutlu edecek şeyler yapmıyor cümlesinden sonra gelen plânlı gebelikti cümlesi peki?
Mutsuz olduğunuz için mi bu adama bebek?
Şöyle. Beni mutlu edicek bir çok şey yaptı. Ama bazen eşref saati derler ya . O gidiyo yerine insanı sinir edicek, kriz geçirticek biri geliyo

Madem hep öyleydi. Neden şimdi böyle davranmasına şaşırıyorsunuz ki?? Bir çocukla evlenmişsiniz ve çocuk bekliyorsunuz. Bunu göze almışsınız sanırım bir şekilde.

Hadi çocukça davranmasını,sizi kızdırmaya çalışmasını anladım diyelim.Peki kocanız hep böyle ilgisiz mi yoksa bugün mü böyleydi? Çünkü sürekli elde telefon,sohbetsiz, muhabbetsiz evlilik mi olur..Herkes biraz yalnız zamana ihtiyaç duyar evet ama umarım sık sık beraber kaliteli zaman da geçiriyorsunuzdur.Yoksa sıkıntı var maalesef.

Back
X