• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir krizi geçirticek eş kişsii

ya böyle biriyle evlenilmemeli ya da boşanmalı zaten, ağlarken taklit yapması bile fecaat, ağlamak da fecaat de benimle ilgilenmiyosun diye.
Adamın dalga geçmesi üzerine sinirden ağlamış galiba adam bi de taklit yapmış. Katılıyorum hiç katlanılmaz böyle birine. İlgi konusu da abartılmadığı sürece kadın için de erkek içinde geçerli. Birbirine zaman ayırmalı eşler ama özel alanları da olmalı. İşte abartılmaması lazım iki durumunda

üyelerden biri yazınca ben de sorgular oldum. ilgilenmek derken beklenti tam olarak ne oluyor? eşiniz standart ilkel bir erkekse somut olarak ondan neler beklediğinizi söyleyebilirsiniz. "aşkım bize güzel ellerinden güzel bi kahve ya da çay yapar mısın iki lafın belini kıralım ya da ben bir film seçeyim içerken izleriz" gibi somut isteklerde bulunmaz mısınız? sizin bu isteklerinizi hep red mi eder?

Karnındaki çocuğa hava aldıran biri vardı burda😀😀
Evet evet göbeğine kirmizi kurdela takiyordu gece üşümesin diye karnını örtüyordu gözlerini belertelerek cik cik cik yapan kayınvalidesine giderken anne yine gel seni seviyoreee diyordu hatta tövbeler tövbesi 😂😂

Allah Allah ya ne ilginç. Ben hamileyken normalden tek farkım aşırı sakar olmamdı. Eşime de soruyorum hamileyken duygusal/sinirli miydim, yoo diyor. 😁
İlginç değil aslında bilimsel bir gerçek bu, gebelik hormonları ve etkileri diye aratırsanız bir çok uzman yazısı çıkar... Siz de aşırı sakar olmuşsunuz mesela... Neden, gebelikten :KK48:

Kusura bakmayın ama ‘benimle ilgilen’ cümlesini çok şımarıkça buluyorum.

Adam ya da kadın yalnız kalmak istiyor, olamaz mı?
Kendine ait bir gün yapamaz, illa gönlünüzü eğlemek zorunda mı?
Siz, eşiniz ilgilenmeyince boşluğa mı düşüyorsunuz?

Yapsaydınız bir kahve, ‘gel içelim de sohbet edelim telefonları bırakalım, dertleşelim’ deseydiniz ne olurdu?

Bazı kadınların hiç büyümediğine inancım git gide artıyor...

Back
X