Selam bayanlar,
Benim eşim suriyeli. Ve bunu tum cevrem biliyor. Annemin calistigi yere ne zaman gitsem bi bayan oluyor surekli 6 aylik oglumu severken suriye kırıntısı diye gulerek seviyor ve ben sinir oluyorum bunu kotu maksatlami soyluyor anlamadim. Az once yine annemin yanindaydimm bayan oglumu kucagina altii suriye kırıntısı bu kırıntı kırıntı hani tavuk kırıntısı oluryaa buda onun gibi dedi astim suratimi fakat o gulerek soyluyor
Sizce ne manada diyoki
ne niyetle söylenirse söylensin bi aşağılayıcı tavır barındırıyor içinde benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası
bence bir daha söylediğinde rahatsız olduğunuzu söyleyin tekrarlamaması için uyarın.
Kadin belki kotuniyetli değil Ancak ben böyle küçük çocuklara lakap takılarak sevilmesini hoş bulmuyorum Çünkü o lakap hiç unutulmuyor ve ileride o çocuk buyudugunde bu durum hiç hoşuna gitmeyebilir Bence sert bi şekilde değil ama uyarmanizda fayda var gibi
Ama pek hos degil asagilama var sanki gibime geldi :/ karar veremedimmhahahah :)
bence çok sevimli
bizim tanıdık gördüğü her çocuğu gerizekalı, aptaall diye seviyodu, bu yine iyiymiş
İlk defa duydum ve güldüm. Takmayın ya bende bebklerı severken bı söz bulup söylerım. Hatta kedılerımı severken bıle ponçık derım, aslanımderim, çirkin derim, öküz derim vb vb... Bence oda böyle bişey demek istemıştır..
o neymiş öyle ya :)))
bence sevimli anlamında söylüyor kötü ya da ırkçı bir söylem olarak düşünmedim.
Annemin cok sevdigi fakat hicbir ablamib sevmedigi bir bayanAnnenizle konuştunuz mu bu kadın nasıl biri?
Uyarmakk gerekj yaniii :)Kendi aklınca sevimli, küçük, minik bir şey demeye çalışıyor gibi geldi, niyeti kötü durmuyor ama bazı insanların da ayarı yok cidden, ağzından çıkanı kulakları duymuyor. O iyi niyetle söylüyor olabilir ama bir başkası için bu ırkçı, hor görücü, kırıcı bir söylem de olabilir. Ben olsam rahatsız olduğumu, çocuğuma bu şekilde seslenmemesini kibarca söylerim. (evet ilk etapta kibarca, ama anlamamakta ısrar ediyorsa da pençelerimi geçiririm valla)
Annemin cok sevdigi fakat hicbir ablamib sevmedigi bir bayan
Vallahii aklimdan gecti ama benden yasca buyuk diye soyleyemedimSensin kırıntı deseydin , insan kırıntısı ..
Tsk ederim :)Anneniz seviyorsa arası iyidir.
Sizin anlamlandıramadığınız için rahatsız olduğunuzu söylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?