Ama neden Suriye ? kırıntısı. Ben oraya takıldımTavuk kırıntısı açıklaması yaptıysa kurtarmış gibi.
Bana göre tavuk kırıntısı=civciv
Ki o da çok şeker bişeydir, minicik ve sevimli.
Bence iltifat kapasitesi bu kadar kadının. Bilinçli olarak sizi üzmek veya kızdırmak için yaptığını sanmıyorum. Hatta ona sorsak niyeti çok iyidir bunu söylerken...
Takılmayın derim.
Gerekli mi gereksiz mi siz karar vereceksiniz.Uyarmakk gerekj yaniii :)
Tsk ederimTavuk kırıntısı açıklaması yaptıysa kurtarmış gibi.
Bana göre tavuk kırıntısı=civciv
Ki o da çok şeker bişeydir, minicik ve sevimli.
Bence iltifat kapasitesi bu kadar kadının. Bilinçli olarak sizi üzmek veya kızdırmak için yaptığını sanmıyorum. Hatta ona sorsak niyeti çok iyidir bunu söylerken...
Takılmayın derim.
Gerekli mi gereksiz mi siz karar vereceksiniz.
Ama ben olsam bu kadar bile beklemezdim, ilk duyduğumda uyarırdım. Bir de şöyle düşünmek lazım çünkü, bir Suriye vatandaşı gelse çocuğunuzu Türk kırıntısı diye sevse, bırakın burada alacağı tepkileri, o kadının çevresindeki insanlar bile tepki gösterirdi. Yani bazen iyi niyetli olmak yetmiyor, ağzımızdan çıkanlara dikkat etmemiz gerekiyor.
Ama neden Suriye ? kırıntısı. Ben oraya takıldım
Tavuk değil horozun memleketine takmış gibi
Fena mıyım neyim
Aslında ses tonu ve tavırlarından anlaşılır en iyiBilinçli olduğunu sanmıyorum, Suriye derken bile severek söylüyor gibi geldi bana.
Ne bileyim biz zenci bebekleri severiz ya, değişik gelir bize.
Suriyeli olduğu için değişik ve farklı bir şirinliği olabilir bence.
Kapasitesi dar diyorum hala kadın için.
Sizin gibi dusunen cookkk bence fena degilsiniz ne kadar icten bile olsa icinde bir mana barindiriyorgibiAma neden Suriye ? kırıntısı. Ben oraya takıldım
Tavuk değil horozun memleketine takmış gibi
Fena mıyım neyim
Yanii zaten burdaa pek seven yokk cogaldilar diyee kimisini benn bile sevmiyorum ama ogluma soylenince cok zoruma gidiyorBöyle iyi niyet mi olur, belli ki sevmiyor suriyelileri. Onlardan ürediğiniz için böyle kırıntı diye bir lakap takmış.
Bende o yuzden anlam veremedimilk defa duydum
Demostim yaa gulerek soyluyor diyeAslında ses tonu ve tavırlarından anlaşılır en iyi
Bunu da gören tek kişi konu sahibi
Aslında ses tonu ve tavırlarından anlaşılır en iyi
Bunu da gören tek kişi konu sahibi
Bak sende bu kısma takılmışsın demekSizin gibi dusunen cookkk bence fena degilsiniz ne kadar icten bile olsa icinde bir mana barindiriyorgibi
Selam bayanlar,
Benim eşim suriyeli. Ve bunu tum cevrem biliyor. Annemin calistigi yere ne zaman gitsem bi bayan oluyor surekli 6 aylik oglumu severken suriye kırıntısı diye gulerek seviyor ve ben sinir oluyorum bunu kotu maksatlami soyluyor anlamadim. Az once yine annemin yanindaydimm bayan oglumu kucagina altii suriye kırıntısı bu kırıntı kırıntı hani tavuk kırıntısı oluryaa buda onun gibi dedi astim suratimi fakat o gulerek soyluyor
Sizce ne manada diyoki
Evet bende oraya takildim zaten ve kadin bunu soylemesinin ayricasinda 1 sefer dediki senin oglun sunu yapamiyor benim torun yapiyor seninki bunu yapamiyor benim torun yapiyor bende demistim ki senin torun benimkinden 4 ay buyuk birakta yapsin sonra bugun yinee dediki senin ki oturuyormu hayir dedim emekliyormu hayir dedim ve cok sukur oglum hareketlii yanii sonraa dediikii benim torun hepsini yapiyorr teyzee seninkii benimkinden buyuk yapsinn bi zahmett dedimm aaaa dogruu buyuktuu demii dedi.Bak sende bu kısma takılmışsın demek
Evet bende oraya takildim zaten ve kadin bunu soylemesinin ayricasinda 1 sefer dediki senin oglun sunu yapamiyor benim torun yapiyor seninki bunu yapamiyor benim torun yapiyor bende demistim ki senin torun benimkinden 4 ay buyuk birakta yapsin sonra bugun yinee dediki senin ki oturuyormu hayir dedim emekliyormu hayir dedim ve cok sukur oglum hareketlii yanii sonraa dediikii benim torun hepsini yapiyorr teyzee seninkii benimkinden buyuk yapsinn bi zahmett dedimm aaaa dogruu buyuktuu demii dedi.
tohum değil kırıntıAynı ayda doğsalar bile böyle yarıştırılmaz bebekler
Boşver
Sizin Türkiye tohumu napıyode geç, belki anlar rahatsız olduğunu
Çok güldüm kendimetohum değil kırıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?