- 11 Ocak 2016
- 865
- 898
- 103
- Konu Sahibi white moon
-
mrb bayanlar. Daha önceki konularımdan da bilenler vardır. Dün eşimle tartıştık. Kv bizimle kalıyor yılın 6 ayı. Suanda bizde.onumuzdeki cuma kızkardeşin ve annem gelicek. 4-5 gün kalırlar. Daha önce geldiklerinde hep sorunlar olmustu. Eşim ya da kv kavga çıkarmışlardı. Ben bu defa Bı sorun çıksın istemiyorum dedim eşime. O da kardeşin dediklerimi yapmazsa söylerim diyor. Ondan sonra konu uzadı. Eski aile konularına geldi sorun. Baya Bı tartıştık. Ben de annen gitsin evine dedum. Ondan güç alıyorsun dedim. Çocuk da üzülüyor. Onun yanında tartışmayalım dedim. Ben aileme arada maddi konularda yardım ediyorum. Çalışıyorum iyi de maaş aliyor um şükür. Sürekli bunları basa kakıyor. Onun annesi maddi yardım ediyormuş da. Kadının durumu iyi. Herkesin durumu eşit olacak degil diyorum. Sizden de yorumları alsam nsl bir yol izleyeyim sizce.
O da kardeşin dediklerimi yapmazsa söylerim diyor.
Kardeşim benden buyuk. Ablam yanı. Eşim ailesinde hep kavga içinde büyümüş . Kp yüzünden. O hayatta iken onunla da sorunlar yaşadık. Eşim de altta kalmamak icin aileme sardırırdı. Şimdi kv gelince tekrar eski konularımız hortladı.kardeşin kaç yaşında? eşinin bu patron benim havaları nereden geliyor?
Ya iste göründüğü gibi olmuyor hersey. Bakalım haftaya gelicek bizimkiler. O zaman nsl olacak. Olurda olay çıkarsa yine. Ben de hakkımı mahkemede ararım artık.Bu nasıl es ya.
Allah yardım etsin bacim.
O benim aileme 5 gün katlanamiyorsa, onun anasını da 5 gün barindirmam evimde kusura bakmasın.
Sözde iyi bi maaşı olan kadın da buna katlanıyorsa, calismayanlara boşuna yükleniyoruz demek...
Evet şehir dışında 9 saat uzaklıkta evi. Kızının evi de orada. Yanı o yalnız kalıcak diye Benim aile iliskilerimi etkiliyor. Normalde o burda değilken bu tur konular geçmez aramızda.Damatla arası iyi olmayınca kalamıyorsa sizinle de arası iyi değil sizde de kalmasın :) şehir dışında mı yaşıyor kv ?
Anladım .. Allah kimsenin başına vermesin belli bir yaştan sonra zordur yalnızlık elbette ama kızına gelince “ay kızımın huzurunu bozmayayım” diyip, “oğlum ve gelin eşşek gibi bakacak , nasılsa para da veriyorum” tarzı davranan insanlardan hazetmiyorum..Evet şehir dışında 9 saat uzaklıkta evi. Kızının evi de orada. Yanı o yalnız kalıcak diye Benim aile iliskilerimi etkiliyor. Normalde o burda değilken bu tur konular geçmez aramızda.
Yapmaz o şekilde. Çünkü yemek filan ev işi yapmıyor. Ayrı evi olsa yine bana kalacak isleri. Memleketinde de kızı. Yapıyor herseyini. Psikolojisi bozukmuş öyle avutuyor oğlunu filanAnladım .. Allah kimsenin başına vermesin belli bir yaştan sonra zordur yalnızlık elbette ama kızına gelince “ay kızımın huzurunu bozmayayım” diyip, “oğlum ve gelin eşşek gibi bakacak , nasılsa para da veriyorum” tarzı davranan insanlardan hazetmiyorum..
Ev tutun sizin eve yakın bir yerden arada ana oğul görüşsün size bulaşmasınlar olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?