Sinir oldum sabah sabah

Kartanesi gibiyim

Yorgun ev hanımı..
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
250
112
103
37
Günaydın kızlar, uzun uzun anlatıp sizi baymak istemiyorum. Kayınvalidem benimle yaşıyor, kızının yanına gitmişti 2 ay kaldı, 1 ay oldu geleli, geldiği günden beri abartısız söylüyorum, yok ben orda hasta olmuyordum, yok kızım yemekleri daha güzel yapıyordu, yok kızım şöyle temizlik yapıyordu, bilmem bir sürü şey. Bende, en son dayanamadım, az önce dedim, madem orda daha rahattın dursaydın kızının evinde, sen beni evden kovuyonmu demezmi, sabrım tükendi artık. Lütfen haksızsam, haksızsın, diyin...

Niye sizinle yaşıyor ki?
Eşinize söyleyin bu şikayetleri. Ne yaptığım temizliği ne pişirdiğim yemeği beğenecek ama tepemde oturacak? Eşinize anlatın. Ya sussun otursun ya da beğendiği yere gitsin.

Az bile demişsin, kızı evinde istemez söyleseniz ama nedense hep uzakta olan kadir kıymet görür dünyanın düzeni de böyle sıkma sen canını

şimdi burda haklısın haksızsın desen kv de haberi olmadıktan sonra neye yarıyacak ,o halde ver eline pc yi okuttur,bana bak kv 'de senin sıkıntın ne ne demek istiyorsun yemeklere zehirmi katıyoda hasta oluyorsun,madem beğenmiyon ikile adamın canını sabah sabah sıkma

Niye sizinle yaşıyor ki?
Eşinize söyleyin bu şikayetleri. Ne yaptığım temizliği ne pişirdiğim yemeği beğenecek ama tepemde oturacak? Eşinize anlatın. Ya sussun otursun ya da beğendiği yere gitsin.
Kadın eşimin yanında asla dırdır etmez, ve en sinir olduğum şey, tartışırız 10 dk sonra hiç birşey olmamış gibi davranır. Kp yok sessiz sakin demişlerdi diğer gelinler birbirlerine göndermek istiyorlar dediler acıdım kabul ettim.Diğer çocuklarının yanına gider gelir durmaz, rahat edemezmiş kızının yanında dursaydın dediğimde elin evindemi duracam benimi kovuyon dedi

Bak güldürdün beni allahta seni güldürsün

Keşke hiç bişey demeyim eşinle konuşsaydın ve sesini de kaydetseydin şimdi haklıyken suçlu duruma düşebilirsin ama Allah görüyor inşallah lehine bişeyler olur

Kv aklı yerinde ve seni kıyaslama amacı ile söylüyorsa iyi demişsin. ben de olsam söylerdim. Ama yok alzheimer falan gibi bir hastalık var da yada kızını özledi falansa bişey deme söylesin dursun.

Niye sizinle yaşıyor ki?
Eşim hep der takma konuşsun dursun ama, duymamak için sağır olmak gerekir

Elin evini pek bi beğeniyorsun ama? Anlata anlata bitiremiyorsun? Eşinize söyleyin. Rest çekin. Hem tepemde oturacak bem terbiyesizlik yapacak. Eski düzene geri dönün. 1 hafta bir gelinde, 1 hafta bir gelinde. Elinde bavul her hafta kapı kapı gezsin bakalım nasıl oluyormuş. Kaç tane çocuğu var, niye bir tek siz çekiyorsunuz kahrını? Eski düzene geri dönün.

6 çocuk var gitmez kendine kondururmu kapı kapı gezmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…