- 4 Kasım 2016
- 250
- 112
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kartanesi gibiyim
-
Valla kavgadan ziyade, patavatsız konuşmaya alışmış kızını övüp duruyo sanki görücü gidecem allahım yaaa...Haklısın bende olsam biraz daha kalsaydin derdim o bahane aramış kavga edicek yer aramış
Kadın eşimin yanında asla dırdır etmez, ve en sinir olduğum şey, tartışırız 10 dk sonra hiç birşey olmamış gibi davranır. Kp yok sessiz sakin demişlerdi diğer gelinler birbirlerine göndermek istiyorlar dediler acıdım kabul ettim.Diğer çocuklarının yanına gider gelir durmaz, rahat edemezmiş kızının yanında dursaydın dediğimde elin evindemi duracam benimi kovuyon dediNiye sizinle yaşıyor ki?
Eşinize söyleyin bu şikayetleri. Ne yaptığım temizliği ne pişirdiğim yemeği beğenecek ama tepemde oturacak? Eşinize anlatın. Ya sussun otursun ya da beğendiği yere gitsin.
Bak güldürdün beni allahta seni güldürsünşimdi burda haklısın haksızsın desen kv de haberi olmadıktan sonra neye yarıyacak ,o halde ver eline pc yi okuttur,bana bak kv 'de senin sıkıntın ne ne demek istiyorsun yemeklere zehirmi katıyoda hasta oluyorsun,madem beğenmiyon ikile adamın canını sabah sabah sıkma
Eşim hep der takma konuşsun dursun ama, duymamak için sağır olmak gerekirNiye sizinle yaşıyor ki?
Eşinize söyleyin bu şikayetleri. Ne yaptığım temizliği ne pişirdiğim yemeği beğenecek ama tepemde oturacak? Eşinize anlatın. Ya sussun otursun ya da beğendiği yere gitsin.
Umurumda değil keşke eşimin yanındada açsa konuyu ama nerdeeKeşke hiç bişey demeyim eşinle konuşsaydın ve sesini de kaydetseydin şimdi haklıyken suçlu duruma düşebilirsin ama Allah görüyor inşallah lehine bişeyler olur
6 çocuk var gitmez kendine kondururmu kapı kapı gezmeyiElin evini pek bi beğeniyorsun ama? Anlata anlata bitiremiyorsun? Eşinize söyleyin. Rest çekin. Hem tepemde oturacak bem terbiyesizlik yapacak. Eski düzene geri dönün. 1 hafta bir gelinde, 1 hafta bir gelinde. Elinde bavul her hafta kapı kapı gezsin bakalım nasıl oluyormuş. Kaç tane çocuğu var, niye bir tek siz çekiyorsunuz kahrını? Eski düzene geri dönün.
Yok bee hastalık falan yok sadece tv hastalığı var daha 62 yaşında kapı gibiKv aklı yerinde ve seni kıyaslama amacı ile söylüyorsa iyi demişsin. ben de olsam söylerdim. Ama yok alzheimer falan gibi bir hastalık var da yada kızını özledi falansa bişey deme söylesin dursun.
Eve almamazlık yapamamki vicdanım kurusun, belli bir yaştan sonra huzur kaçırmak zevkli oluyor galiba.Siz eve almadiktan sonra istese de istemese de gezmek zorunda ki... Hic sevmiyorum ya yeni bir ailenin basina coreklenen insanlari. Ne b*k isin var yeni evlilerin yaninda ya...
Teşekkür ederim, sustum sustum en sonunda patladım napimağzına sağlık haklısın madem orada daha rahat gitsin kızına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?