Sinir oldum sabah sabah

Ben bu aralar acımak kelimesine taktım .
Bak konu sahibi anlattığın kadarıyla yüz de yüz haklısın.
Lakin 'acımak' nedir ya, acımanın kelime anlamını biliyor musunuz.
Merhametle acımak arasında kocaman bir fark vardır birisi kibir içerir.
Kadın oğlunun evinde kalıyor siz ona acıyamazsınız.

Acıyor dum ama o eskidendi çünkü, yediği kaba tükürüyor, eğer ki ben onun oğluyla evliysem oğlunun evi benimde evim sayılır yanlışmıyım?

Eşimin babannesi 25 yıl annesi ile beraber oturmuş, en son kayınvalidem dönüşümlü herkeste kal deyince büyük babanne yapamadı ve ev aldı kendine o şekilde tek yaşamaya başladı.
Gerçekten bu var kızların evinde kalamıyorlar ilginç yani.

Haklısın bence. Böyle kıyas yapmak çok yanlış herkesin iş yapma şekli çok farklı olabiliyor. Sen beni evden mi kovuyosun diyince 'hayır ne münasebet ama çok övdüğünüze göre benim evim rahat değil burda mutlu değilsiniz niye kalıyorsunuz?' diyeydiniz. nasıl istiyorlarsa öyle anlıyorlar.

kadının kendi evi yok mu....siz mi onun evinde kalıyorsunuz? o mu sizin evinizde kalıyor...emekli maaşı var mı...ben çok acıyorum ya...yazık bu yaşlı insanlara...belki o da çocuklarının evinde kalmak istemiyordur...elinde bavul kim kapı kapı dolanmak ister ki...kendine ait bir evi ve maaşı olan bir yaşlı evinde otursun...çünkü anne 3-5 çocuğa bakıyor da o 3-5 çocuk bir anaya bakamıyor...o diyor o baksın...diğeri diyor beri ki baksın...yaşlanınca maalesef herkesin çenesi düşüyor...konuşmak olsun diye konuşuyor bir çoğu...

El evi...oğlununki ise kendi evi.ne tuhaf bi ülkeyiz yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…