- 4 Kasım 2016
- 250
- 112
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kartanesi gibiyim
-
Abartmayı çok seviyor ben o kadarına gelemem 2 yaşındaki torunu temizlik yapıyormuş varmı böyle bir mantık"Evet ya ablamin yemeklerine ben de bayilirim, çok marifetli kadin" der KV bir güzel sasirtir, istediğini vermezdim ona.
oylesKadında şöyle bir mantık var bir gelini kovdu evden, sorduğumda benlik bişey yok dedi, yani ne demek istiyor biliyormusun ,ben kovulacak insan değilim
Bide şu lafı var okumuşlar adam olamamışlar küçümsemek için demiyorum kendi kızları hiç okumamışlar oğullarıda ilkokul mezunlarıIyi demissin butun kaynanalar kraliyet soyundan geliyor onlara gore... Herkes haddini bilsin ne demek cok rahattım gelmeseydi madem..
Bende öyle dedim gelmeseydin dedim elin evindemi kalacaktım dediIyi demissin butun kaynanalar kraliyet soyundan geliyor onlara gore... Herkes haddini bilsin ne demek cok rahattım gelmeseydi madem..
Acıyor dum ama o eskidendi çünkü, yediği kaba tükürüyor, eğer ki ben onun oğluyla evliysem oğlunun evi benimde evim sayılır yanlışmıyım?Ben bu aralar acımak kelimesine taktım .
Bak konu sahibi anlattığın kadarıyla yüz de yüz haklısın.
Lakin 'acımak' nedir ya, acımanın kelime anlamını biliyor musunuz.
Merhametle acımak arasında kocaman bir fark vardır birisi kibir içerir.
Kadın oğlunun evinde kalıyor siz ona acıyamazsınız.
Haklısın bunun çözümü diğer kardeşler ile dönüşümlü misafir etmek.Acıyor dum ama o eskidendi çünkü, yediği kaba tükürüyor, eğer ki ben onun oğluyla evliysem oğlunun evi benimde evim sayılır yanlışmıyım?
Gelinler çok konuşuyor diye istemiyorlar kızlarada gitmez elin evi diyoHaklısın bunun çözümü diğer kardeşler ile dönüşümlü misafir etmek.
İstemiyoruz diye bir şey yok , nasıl istemiyorlarmış.Gelinler çok konuşuyor diye istemiyorlar kızlarada gitmez elin evi diyo
Sizin yaptıgınız yemekte mana buluyorya ondan dedim .Yoksa sizin eviniz sizin düzeniniz kim karışır.Canım kadın yerden bişey kaldırsa söylene söylene yapıyor ertesi günüde ben bu işi yaptım ondan hasta oldum diyor benim huyum asla kimseden bişey yapmasını isteyememki
nasil dayaniyorsun ya ayni evin icinde. evin büyükmu bariYok bee hastalık falan yok sadece tv hastalığı var daha 62 yaşında kapı gibi
Artık zor dayanıyorum ev büyük olmasına büyükte ben sığamıyorumnasil dayaniyorsun ya ayni evin icinde. evin büyükmu bari
özel hayatınız kalıyormu ki eşinizleArtık zor dayanıyorum ev büyük olmasına büyükte ben sığamıyorum
El evi...oğlununki ise kendi evi.ne tuhaf bi ülkeyiz yahu.Kadın eşimin yanında asla dırdır etmez, ve en sinir olduğum şey, tartışırız 10 dk sonra hiç birşey olmamış gibi davranır. Kp yok sessiz sakin demişlerdi diğer gelinler birbirlerine göndermek istiyorlar dediler acıdım kabul ettim.Diğer çocuklarının yanına gider gelir durmaz, rahat edemezmiş kızının yanında dursaydın dediğimde elin evindemi duracam benimi kovuyon dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?