- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.715
- 198
- Konu Sahibi Kartanesi gibiyim
-
yanliz birakmayin bebekle bence bakiyim yiycekmi diye olmiycak birsey verebilir cig kiyma ne ya valla tuhaf biriymisGeçengün köfte yapacam kadın demezmi bebeğe biraz çiğ kıyma ver bakalım yiyecekmi kadını rondodan geçirmemek için zor tuttum kendimi
Malesef öyleyanliz birakmayin bebekle bence bakiyim yiycekmi diye olmiycak birsey verebilir cig kiyma ne ya valla tuhaf biriymis
Açmaz canım keşke açsaUmurumda değil keşke eşimin yanındada açsa konuyu ama nerdee
Bilmiyorum aklım almıyorgün geçmiyor ki başka bir kv vakası olmasın. şu gelinleri bi rahat bırakın. benim de oğlum var. aklım varsa gelinle iyi geçinirim. koca yaşlı başlı kadınlar nasıl böyle hatalara düşüyor akıl almıyor.
haklısın ama is adı üstünde KVGünaydın kızlar, uzun uzun anlatıp sizi baymak istemiyorum. Kayınvalidem benimle yaşıyor, kızının yanına gitmişti 2 ay kaldı, 1 ay oldu geleli, geldiği günden beri abartısız söylüyorum, yok ben orda hasta olmuyordum, yok kızım yemekleri daha güzel yapıyordu, yok kızım şöyle temizlik yapıyordu, bilmem bir sürü şey. Bende, en son dayanamadım, az önce dedim, madem orda daha rahattın dursaydın kızının evinde, sen beni evden kovuyonmu demezmi, sabrım tükendi artık. Lütfen haksızsam, haksızsın, diyin...
Önce sana ikram edeyim deseydin. bu kafada ise aman toz bile almasınGeçengün köfte yapacam kadın demezmi bebeğe biraz çiğ kıyma ver bakalım yiyecekmi kadını rondodan geçirmemek için zor tuttum kendimi
Aslında haklısınız gerçekten kıyas edilmek sinir bozucu. Keşke biraz daha sakin bi tavırla soyleseydiniz. Sonuçta herkesin bi düzeni var yani herkesin evi kendineGünaydın kızlar, uzun uzun anlatıp sizi baymak istemiyorum. Kayınvalidem benimle yaşıyor, kızının yanına gitmişti 2 ay kaldı, 1 ay oldu geleli, geldiği günden beri abartısız söylüyorum, yok ben orda hasta olmuyordum, yok kızım yemekleri daha güzel yapıyordu, yok kızım şöyle temizlik yapıyordu, bilmem bir sürü şey. Bende, en son dayanamadım, az önce dedim, madem orda daha rahattın dursaydın kızının evinde, sen beni evden kovuyonmu demezmi, sabrım tükendi artık. Lütfen haksızsam, haksızsın, diyin...
Kendi yiyiyor zaten, ben hiç bir iş yapmasını istemiyorum zaten.Önce sana ikram edeyim deseydin. bu kafada ise aman toz bile almasın
Onuda dedim bana dedi bende kireçlenme var senin annen sağlam, her allahın günü hastanelik olan anneme, benim annem 70 yaşında yengem birlikte oturmak istedi annem ayırdı evini aile olduğunuzu huzurlu olduğunuzu bilmek bana yeter dediO kızını övdükçe sende anneni öv.
Kızım daha güzel yemek yapıyo dedikçe ah annemde bi sarma sarar mahalle kuyruğa girer de
Kızım daha güzel temizlik yapıyo dedikçe annem bi temizlik yapar 1 dakika oturmaz bak sen kaç yaşındasın de
Fırsat verme yani ha elin evine mi oturucam dediğinde de teşekkür ederim anne kendi kızını el beni öz gördüğün için de.
çOrasının senin evin olduğunu hatırlat
Kadında şöyle bir mantık var bir gelini kovdu evden, sorduğumda benlik bişey yok dedi, yani ne demek istiyor biliyormusun ,ben kovulacak insan değilimKızını alan almış sende başından savmissin madem ole evlendirmeseydinde sana baksaydi gzl gzl de gitsin.
Aman aman gittik birkere hadi kendimi geçtimde analarını karşılamaya bile gelmedilerAslında keşke hep birlikte görümcenize tatile gitseydinizSen de rahat ederdin biraz ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?