Sinir oldum sabah sabah

gün geçmiyor ki başka bir kv vakası olmasın. şu gelinleri bi rahat bırakın. benim de oğlum var. aklım varsa gelinle iyi geçinirim. koca yaşlı başlı kadınlar nasıl böyle hatalara düşüyor akıl almıyor.

Kaç yaşında kayınvaliden?

Bizim burada biri var da geldi aklıma. Kadın kocasının yengesine bakıyor. Bak milletin çocuğu bakmazken onun yiğeni bakıyor. Bir de yaşlı kadın Allah razı olsun ortada kalacaktım diyeceğine üstüne beddua ediyor her gün onlara. Ne kadar iyi baksalarsa hep beddua hep bi beğenmemezlik. Onlar kendine bakmak zorunda zannediyor milletin anasına babasına bakmadığı bir devirde. Ama yaşlı diye kimse bir şey demiyor.

Acaba kayınvaliden de yaşlı da kafa mı gidiyor?

Söyle ''Anne biz seni rahat ettiremiyor muyuz, niye sürekli böyle diyorsun, biz kötü mü bakıyoruz sana?'' de.

Ne bileyim Allah sabır versin.

haklısın ama is adı üstünde KV

Aslında haklısınız gerçekten kıyas edilmek sinir bozucu. Keşke biraz daha sakin bi tavırla soyleseydiniz. Sonuçta herkesin bi düzeni var yani herkesin evi kendine

O kızını övdükçe sende anneni öv.

Kızım daha güzel yemek yapıyo dedikçe ah annemde bi sarma sarar mahalle kuyruğa girer de
Kızım daha güzel temizlik yapıyo dedikçe annem bi temizlik yapar 1 dakika oturmaz bak sen kaç yaşındasın de

Fırsat verme yani ha elin evine mi oturucam dediğinde de teşekkür ederim anne kendi kızını el beni öz gördüğün için de.
çOrasının senin evin olduğunu hatırlat

Onuda dedim bana dedi bende kireçlenme var senin annen sağlam, her allahın günü hastanelik olan anneme, benim annem 70 yaşında yengem birlikte oturmak istedi annem ayırdı evini aile olduğunuzu huzurlu olduğunuzu bilmek bana yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…