Sinir oldum

Psikolojik Deliii

Biz seni görmeden sevdik.Ya Resûlullah🌹
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
5.789
18.830
198
Selamlar olsun... Gerçekten sinir oldum yaa. Ben evimde boncuk işi yapıyorum.. bir tane kadından alıyorum işleri.. gece sabahlara kadar eşek gibi çalışıp is yetiştiriyordum sonra bu kadının arkamdan konuştuğunu duydum is yetistiremiyo diye, yüzüne sordum inkar etmedi ama olayı başka şekilde anlattı.neyse dedim.. sonra uzun bir süre iş almadim kendi kapima geldi niye iş almiyosun diye durumu anlattım ve yeniden iş almm konusunda ikna etti beni... Ama iki gün önce zorla 40tane işi verdi, eltimle bana.. ben bi yerini o bi yerini yapiodu işin.. çok yoruldum ve işi yapamicam dedim. Bugün esti gürledi..bende karsinda çocuk yok 3kurus için atar cekemem dedim... Yok beni sinir etme yok sana zaten ihtiyacım yok gibi laflar edip engelledi beni...eltime de arkamdan bir sürü konuşmuş gerizekali diye...deli oldum yaa. Nasıl haksızlıktır bu. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın... İçimi döktüm,zira kadının kapısına gidesim var...

Kendisini sanırım büyük bir şirketin genel müdürü gibi görmüş...

Keşke ilk arkanızdan konuştuğunu duyduğunuzda işi tekrar almasaydınız....

Başka alternatif iş baksaydınız...

Kendisini sanırım büyük bir şirketin genel müdürü gibi görmüş...

Keşke ilk arkanızdan konuştuğunu duyduğunuzda işi tekrar almasaydınız....

Başka alternatif iş baksaydınız...
Başka bir işte yapiorum ama buda arada iyi oluyordu. Aslında keyfiye alıp yapiodum...ihtiyaçtan değil..söyledim zaten ben senin sigortalı işçin değilim... Ama yazıp engellemesi daha da sinir beni...

O kadın size gerizekalı derken eltiniz ne demiş çok merak ettim.

Karşıda ki karakterini belli etmiş hiç muhatap olmayın. Canınızı sıkmaya değmez.

Selamlar olsun... Gerçekten sinir oldum yaa. Ben evimde boncuk işi yapıyorum.. bir tane kadından alıyorum işleri.. gece sabahlara kadar eşek gibi çalışıp is yetiştiriyordum sonra bu kadının arkamdan konuştuğunu duydum is yetistiremiyo diye, yüzüne sordum inkar etmedi ama olayı başka şekilde anlattı.neyse dedim.. sonra uzun bir süre iş almadim kendi kapima geldi niye iş almiyosun diye durumu anlattım ve yeniden iş almm konusunda ikna etti beni... Ama iki gün önce zorla 40tane işi verdi, eltimle bana.. ben bi yerini o bi yerini yapiodu işin.. çok yoruldum ve işi yapamicam dedim. Bugün esti gürledi..bende karsinda çocuk yok 3kurus için atar cekemem dedim... Yok beni sinir etme yok sana zaten ihtiyacım yok gibi laflar edip engelledi beni...eltime de arkamdan bir sürü konuşmuş gerizekali diye...deli oldum yaa. Nasıl haksızlıktır bu. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın... İçimi döktüm,zira kadının kapısına gidesim var...
Bu işi nette falan cok görürdüm
İlk defa gercekten yapan birine rast geldim
Cok merak etmısımdır özel değilse paylasır misiniz
Aylık getirisi ne

Sıkma canını kuzum Allah muhtaç etmesin bunlara. Rabbim bi kapıyı kapar birini acar. Tepkinde haklısın

Alnının teri ve elinin emeğiyle kazanman çok güzel,Rabbim kolaylık,bereket versin.Kadın hakkında yorum yapamayacağım.Hiç banlanmadım,onun yüzünden olursa çok üzülürüm.İçimden saydırıyorum. :KK70:

Instagrama falan koyun, sahibinden tarzi satis sitelerine de koyabilirsiniz. Bu tarz isleri yapan cok kimse kalmadi cunku. Boncuk islerinde kolye, sal falan yapiyorlar, cok ragbet goruyor. Farkli modelleri internette var hep.

Back
X