Sinir oldum

ferayfusun87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
348
403
53
37
Herkese merhaba. Konu, geçen kendimi rezil ettiğim adamla alakalı. İşyerinde bana çokça ilgi gösteren ve benim de hoşlanmaya başladığım adamdan bahsetmiştim, ama adamın bazı hareketlerini abazanca bulduğum için kapıp koyveremediğimi ve adamın ilgisinin azaldığını anlatmıştım. salaklığımdan ders aldım hiçbişey yapmadım, gördüğüm yerde meraba meraba, sadece iş arkadaşı oldu benim için. Hoşlanma duygumu söndürdüm yani. Bu adam, ismine Bora diyelim, işyerinde tutulan biri. Neyse sonra geçen bu bana yazdı naber diye. İşte bir terfi olayından canı sıkkınmış, ben de aaa öyle mi hadi ya filan dedim. İşte morale ihtiyacı varmış, bi akşam çıkabilir miymişiz, falan. Ben de tamam dedim. Ama inanın hoşlanma olayını zerre düşünmedim.

Neyse gün belirleme safhasına geldik. Neyse cumartesi akşamı anlaştık. Cuma bana akşam 6'da ne yazıyor bilin bakalım !!! "cumartesi başka bişey girdi. bu akşam yapsak ne desin, hala duruyo mu programın?" ya inanılmaz gıcık oldum. Cuma günkü işim ertelenebilir birşeydi ama evet programım var hala dedim. İstersen çıkarsan uğra dedi. Ya buna da gıcık kaptım, ayaküstü geçiştirir gibi bu ne ya ? "sen yarın çok mu meşgulsün" diye sorunca "öğleden sonra olabilir de akşam zor" yazdı :KK43:(( Gıcık oldum. Sanki başka kızlara da yazıyor gün bölüştürüyor gibi hissettim, paranoya mı yaptım sizce ? hevesim patladı yani. Ve ben cuma attığı mesajını yanıtsız bıraktım. O da yazmadı hiç. Ve ben şu olayın sinirini atamıyorum. Siz olsanız napardınız?

Son düzenleme:
Ya bu adam bir fotoğrafına yorum yapmıştı da sonra sen garipsemiştin de sonra yakınlaşmayınca adam iş yerinden başka bir kızla takılmamış mıydı ne bekliyorsun ki bu adamdan. Ama illa bu adam olsun diyorsan ki bence diyorsun hevesli görünme adam bu durumu kullanıyor

sen bu adamdan hoşlanıyorsun ve buluşma isteğin tamamen bundan
olabilir..ama adam görüşmeyi teklif ettiği an
bu hafta yogunum uygun bir zaman bulursam haberleşiriz dicektin
bakalım diğer hafta üzerine düşüp yazacakmıydı

Ya bu adam bir fotoğrafına yorum yapmıştı da sonra sen garipsemiştin de sonra yakınlaşmayınca adam iş yerinden başka bir kızla takılmamış mıydı ne bekliyorsun ki bu adamdan. Ama illa bu adam olsun diyorsan ki bence diyorsun hevesli görünme adam bu durumu kullanıyor

ha whatsapp profildeki dekolteli fotoma iltifatlar etmişti evet.

yani ben olsun diye değil, işimde ilerlemek istiyorum bu konular ilgimi çekiyor bu konuları konuşacaktık tecrübesini dinlemekti amacım. ben aslında tecrübesini dinlemeye heves yapmıştım aslında saolsun kursağımda bıraktı

sen bu adamdan hoşlanıyorsun ve buluşma isteğin tamamen bundan
olabilir..ama adam görüşmeyi teklif ettiği an
bu hafta yogunum uygun bir zaman bulursam haberleşiriz dicektin
bakalım diğer hafta üzerine düşüp yazacakmıydı

ben gerçekten bu süreçte hoşlanma duygumu bitirmiştim ama ya :(

işyerindeki olayları konuşmayı istedim hem de çok o nedenle hemen buluşalım istedim bir de yaz geldi izin duumları vaktim olamayabilirdi

ha whatsapp profildeki dekolteli fotoma iltifatlar etmişti evet.

yani ben olsun diye değil, işimde ilerlemek istiyorum bu konular ilgimi çekiyor bu konuları konuşacaktık tecrübesini dinlemekti amacım. ben aslında tecrübesini dinlemeye heves yapmıştım aslında saolsun kursağımda bıraktı

Allah aşkına bora beyin tecrübeleri olmasa terfi etme yükselme gibi durumların sekteyemi ugrayacaktı
dürüstçe söyleyin ya bak demişsinki
sanki başka kızlarlada randevulaşıyor da zaman ayarlamaya calısıyor
bu cümleyi söylemen bile bilinç altında adamın gözünde özel olma isteğini gösterir
salla gitsin

Allah aşkına bora beyin tecrübeleri olmasa terfi etme yükselme gibi durumların sekteyemi ugrayacaktı
dürüstçe söyleyin ya bak demişsinki
sanki başka kızlarlada randevulaşıyor da zaman ayarlamaya calısıyor
bu cümleyi söylemen bile bilinç altında adamın gözünde özel olma isteğini gösterir
salla gitsin

yok hayır tabi de herkesi herşeyi biliyor çok tecrübeli muhabbeti de keyifli falan.

bilemiyorum belki de bilinçaltımda devam ediyordur :(

kullanıyo derken ilgi mi istiyor sadece ?

Terfi falan diye kendini kandırma. Terfi dedikodusu dinleyecek baska kimse mi yok. Hadi yok diyelim terfi istemen, yükselmek istemem bu adamın yalan yanlış ve taraflı anlatacağı hikayeye mi bağlı. Basbayaa hala adamdan medet ummuşsun ve bence vazgeç. Adamın tarzı çok çakalca. Ha ille olacak dersen tek gecelik olur. En fazla ara sıra o istedikçe görüşürsünüz. En azından ciddi bir şey bekleme. Not:böyle bir durum yasarsan Emin ol bütün iş yeri duyar.

Back
X