- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 37
- Konu Sahibi ferayfusun87
Herkese merhaba. Konu, geçen kendimi rezil ettiğim adamla alakalı. İşyerinde bana çokça ilgi gösteren ve benim de hoşlanmaya başladığım adamdan bahsetmiştim, ama adamın bazı hareketlerini abazanca bulduğum için kapıp koyveremediğimi ve adamın ilgisinin azaldığını anlatmıştım. salaklığımdan ders aldım hiçbişey yapmadım, gördüğüm yerde meraba meraba, sadece iş arkadaşı oldu benim için. Hoşlanma duygumu söndürdüm yani. Bu adam, ismine Bora diyelim, işyerinde tutulan biri. Neyse sonra geçen bu bana yazdı naber diye. İşte bir terfi olayından canı sıkkınmış, ben de aaa öyle mi hadi ya filan dedim. İşte morale ihtiyacı varmış, bi akşam çıkabilir miymişiz, falan. Ben de tamam dedim. Ama inanın hoşlanma olayını zerre düşünmedim.
Neyse gün belirleme safhasına geldik. Neyse cumartesi akşamı anlaştık. Cuma bana akşam 6'da ne yazıyor bilin bakalım !!! "cumartesi başka bişey girdi. bu akşam yapsak ne desin, hala duruyo mu programın?" ya inanılmaz gıcık oldum. Cuma günkü işim ertelenebilir birşeydi ama evet programım var hala dedim. İstersen çıkarsan uğra dedi. Ya buna da gıcık kaptım, ayaküstü geçiştirir gibi bu ne ya ? "sen yarın çok mu meşgulsün" diye sorunca "öğleden sonra olabilir de akşam zor" yazdı
(( Gıcık oldum. Sanki başka kızlara da yazıyor gün bölüştürüyor gibi hissettim, paranoya mı yaptım sizce ? hevesim patladı yani. Ve ben cuma attığı mesajını yanıtsız bıraktım. O da yazmadı hiç. Ve ben şu olayın sinirini atamıyorum. Siz olsanız napardınız?
Neyse gün belirleme safhasına geldik. Neyse cumartesi akşamı anlaştık. Cuma bana akşam 6'da ne yazıyor bilin bakalım !!! "cumartesi başka bişey girdi. bu akşam yapsak ne desin, hala duruyo mu programın?" ya inanılmaz gıcık oldum. Cuma günkü işim ertelenebilir birşeydi ama evet programım var hala dedim. İstersen çıkarsan uğra dedi. Ya buna da gıcık kaptım, ayaküstü geçiştirir gibi bu ne ya ? "sen yarın çok mu meşgulsün" diye sorunca "öğleden sonra olabilir de akşam zor" yazdı

Son düzenleme: