Sinir oldum.

Bence çalışma yönteminiz motivasyon yonteminiz yanlış
şimdiden kendinizi belirli bir nete sınırlamayın yapabileceginizin üstünü hedefleyin
ne kadar konu varsa bitirmeye ve cok soru çözmeye odaklanın
şu kadar net bu kadar net yapsam hesabı hiçbir zaman tutmamistir

Temelim iyi sorun yok. Tek ihtiyacım olan tek bi dersi biraz almak olacak.
Kim neyi hakediyorsa onu duydu. Bak bakalım kimlere bi şey giydirmişim bu zamana kadar. Aksine umursamamda. Ama şu ezik arkadaşı diyorsan o hakaretvari yaklaşımıyla haketti gerçekleri duymayı.

Ben zaten onun kötülüğünü istemiyorum böyle bi derdim de yok. Kimin nereye geleceğide beni ilgilendirmez ben kendime bakarım.
Onu adam yerine koyup konu konuyu açarken derdimi açtım.
Demek ki dert anlatılacak insan değilmiş bunu gördüm bu kadar.

Hos olmayan nefret ve kiskanclik dolu sekilde arkadasini anlatmissinda o yuzden dedim

hay ağzına sağlık

Evet tutmuyor zaten. Ama iyi geliyor. Çalışmak için motive ediyor.

Senin gibi düşünmediği için tersledin bana sorarsan.

Hos olmayan nefret ve kiskanclik dolu sekilde arkadasini anlatmissinda o yuzden dedim
Kıskançlık neresinde peki ? Göster bi.
Sen ne beni ne arkadaşımı tanıyorsun, nasıl vardın bu kanıya anlat bakalım. Arkadaşımın hadsizliğine sinirlenmemden miii yoksa onun bi gerizekalı olduğunu sizinle paylaşmamdan mı ?
Nerden anladın merak içindeyim.

Üzülme ama, bi bu kadar daha eziklik duygusuyla silik bi şekilde yaşadıktan sonra hayat bitecek zaten.
Teşekkür ederim sana da hayatta başarılar canım
ben hayatı zaten başardım o yüzden burda geyik yapacak bol bol zamanım var.Bence sen git ders çalış lafla peynir gemisi yürümez demişler dil kursuna yazıl bir şeyler yap laf yarışına gireceğine

Senin gibi düşünmediği için tersledin bana sorarsan.
Ya güldürme beni lütfen. Kadın gelmiş eziklik duygularını benden çıkardı resmen ! Onu böyle yapan ben değilim, gelip bana tepemde olan sinirlerimi körükleyecek haksız saçma sapan bilmeden etmeden önyargılar savuramaz.

ay kızmış mı lise mezunu konu sahibimmm kızma kızma

gece gece aklıma takıldı bak benim kızımda özel anaokuluna gidiyor acaba o da baba parası yiyen gerizekalı mı oluyor konu sahibine göre ha ha
Yazık sana ya. Acıyorum, sen böyle konuştukça daha çok acıyorum. Belli ki aç açık büyümüşsün.
Ama her şeyi yanlış anlamışsın, ben sadece bana böyle diyor ama boşu boşuna saçma sapan bi bölüme dünyanın parasına ödetiyor demek istemiştim halbuki.
Tartışmam bile seninle, çünkü azıcık aklın olsaydı 50K ile devlette istediğim bölümü okuyamayacağımı yani istediğim bi özel olduğunu, orada yarı burslu düşündüğümü anlardın.
Bak bi söz var. '' Asla bir aptalla tartışmayın.Sizi kendi seviyesine çeker ve sonra tecrübesiyle sizi yener. ''
Hatta şunu da çok severim '' Bir salakla asla tartışma. Dışarıdan bakanlar hanginizin salak olduğunu anlamayabilir.''
Sadece sevdiğim sözleri yazdım yanlış anlaşılmasın
İsteseydim ilk yıl burssuz okuyup bitirmiştim şimdi. Çok çırpındıda ailem yaşım gençti daha farklı planlar yaptım. Sonraki yıllarda SAĞLIK PROBLEMLERİ YAŞADIM.
Almıştır inşallah kafan.
Bye.

ben 99 mezunuyum üniversiteden bu birrr çocuğum küçük yeni sınav sistemi beni hiç ilgilendirmiyor bu ikiiii 17 yaşımda hazırlık sınıfındaydım üniversitenin bu üçççç sağlık problemleri konun yok kazanamamanın bahanesi bu da yemezler bu da dörtttttt.Ne hastalıklarla insanlar okuyordu benim zamanım da kimi kandırıyorsun sen

Atarli ergenleri cok seviyorum hayati ve hatta herkesi herseyi cozduklerini sananlarida. Abuk subuk komik komik laf sokma yarisina girip kendince yaptiginida sanip dahada kendine guldurenleride seviyorum yanlis anlasilmasin genel sevgimi anlatiyorum..

Yazık daha çok acıdım sana. Hesaplayalım hemen dur. Şuan 40 a yakın yaşın. Ve hala eziksin hala ezik...
Atamamışsın üstünden üzüldüm. Allah kimseye böyle dertler vermesin.
Oturup buraya hayat hikayemi değil arkadaşımın densizliğini yazdım, neden uzun uzun dertlerimden bahsedeyim bi konunun içinde ?
Sen gerçekten acınası bi haldesin. Ama dikkat et sonra Allah o çocuğundan çıkarır, bakarsın başıma gelenler onun başına gelir sınavlara giremez böylece beni anarsın.
Hadi bye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…