Sinir oluyorum

Kendisini eşyayla kiyaslicak kadar boş bi insan galiba :) eh sizde ' çok şükür kimseye minnet etmeden her istedigim oldu, baska turlu içime sinmezdi kendi değerimi eşyayla kiyaslayamam ben' tarzinda cevap verebilirsin :) eltiye bak nasil insanlar var yahu hayret :)

yaşlanınca onlara sen bakacaksın sana yaranmak için herşeyini aldılar şükür benden yük kalktı de

Teşekkür ederim canım

Bu akşam sayenizde mutlu uyuyacağım ya Allah hepinizden razı olsun :)
Aslında benzer şeyler bende de var canim. Benim eltime de her şey yapılmış zamanında. Bana yapılmadı ama eltim bu konuyla ilgili bir şey demedi. Rahat rahat uyu canım. Bir an önce sabah olsun elticiğin ne diyecek merak ediyorum :) ama laf sokar gibi deme bence. Saf saf söylemiş gibi davran :)

O değil de baya kiskaniyor sizi demek ki.yazik eltine.seni gözünde baya büyütmüş olmali ki seni üzerek egosunu tatmin ediyor.

Hay allahm ya, bazen böyle insanları neyse ben olsam ve elti böyle bişey dese biz herşeyimizi kendimiz yaptık Kimseye de yük olmadık yarın ne olacağı belli olmaz der birdaha konuşmasına izin vermezdim ,ki benim eltim de kaynana mn vereceği yorgan bi tane fazla diye laf etmişti hemen evlendigimizin haftasnda köye gidip ev temizle demişlerdi ama eşim sağolsun onlara gerekn cevabı verdi, susarsan salak sanyolar birazck diş göstermek lazm ya

Allaha şükür elim ayağım tuttu da kendi oturduğum eşyalarımı kendim alabildim kimseye muhtaç olmadım de. Insansa anlar zaten anlamiyorsa da hicccc dinlememek lazım. Yaşları ilerleyince sen bakarsın ışte minnet borcunu odersin de :)

Eşyaları tabiki kV ve KP alacak kim alcak ya yani bizim buralarda böyledir size almamalari da ayrimciliktir başka birşey değil

Cok sukur kimseye muhtac degilim sizin gibi esya yardimina ihtiyacim olmadi diyebilirsin
Zaten eltinde beyin olsa icinde bulundugu durumun ovulecek bir yani olmadigini bilirdi ama yazik anlamiyor iste

Benim de öyle bir eltim var, Yakinda seninki cebinden 5 po a re a çıkmadan ev aldırır

Valla kımsenın elıne bakmadık paramızda oldugu kadar yaptık kımseye mınnetımız yok :))

muhattap olma bence, araya soğukluk koy.. belli ki gıcıklığına yapıyor.

Ayyu parasini vermedigin esyalari nasil benimsiyorsun ben asla yapamazdim
Butun esyalarimi kendi paramizla aldik o kadar guzel bi duygu ki hepsi bizim eserimiz, senin de bu duyguyu yasamani isterdim ama napcan kismet de
Hem gurursuz hem yuzsuz boyle bi sey yok

"Ayşeciğim seni benden daha çok seviyorlar demek ki, ne güzel. Kıymetini bil kv kpederin hizmetlerini eksik etme, kızlarından farkın olmasın. Yarın bir gün hasta filan olduklarında en güzel sen bakarsın, kızları gibi olduğun için, ne güzel. Benim öyle bir durumum olamaz, benden bir şey beklemezler, bana bir şey almadıkları için "

Ayşe= eltin

Ben milletin aldığı şeye muhtaç degilim çok şükür kendim aldım kim ezik bilemedim de birdaha ağzını açıp konuşabiliyor mu? Yaa ne ezik insanlar var sonra da bu ezikliklerini milletin üstünden çıkarmaya çalışıyor pes doğrusu

Yaşlanınca da artık seninle kalırlar é sana hakları daha çok geçmiş.. Dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…